Νέος θάνατος από κορωνοϊό στη χώρα μας – Σύμφωνα με πληροφορίες στους 52 έφτασαν οι νεκροί

Κοινοποίηση:
IOS NEKROI  1

Η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας – Για «ορφανό» κρούσμα κάνει λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας – Από την Καστοριά ο 51ος νεκρός που άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης


Τους 52 έφτασαν οι νεκρί από κορωνοϊό στην Ελλάδα με τελευταίο θύμα μια 78χρονη γυναίκα από την Φούστανη Πέλλας η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Πέμπτης

Σύμφωνα με κατοίκους της Φουστάνης που επικαλείται το pellanews.gr η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Την είδηση ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής.

 

Κατά πληροφορίες η 78χρονη έφτασε στη Φούστανη από την Θεσσαλονίκη, όπου και διέμενε μόνιμα στις 25 Μαρτίου, ενώ λίγες μέρες αργότερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε ανακοινώσει ότι η Φούστανη στο δημοτικό διαμέρισμα του Εξαπλάτανου, στο δήμο Αλμωπίας του νομού Πέλλας μπαίνει σε καραντίνα για 14 ημέρες μετά από την εξέταση του επιδημιολογικού φορτίου των τελευταίων 48 ωρών.

Το βράδυ της Τετάρτης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή το 51ο θύμα της πανδημίας του κορωνοϊού, ένας 51χρονος άνδρας από την Καστοριά.

Ο άτυχος 51χρονος αποτελεί τον έβδομο νεκρό από κορωνοϊό από την περιοχή της Καστοριάς.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο άτυχος άνδρας που ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, νοσηλευόταν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάσταση της υγείας του, όμως, επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και τελικά να χάνει τη μάχη για τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης.

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: