Νέες εξελίξεις στη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου: Γιατί οι Αρχές εξετάζουν να μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο στη σπηλιά

Κοινοποίηση:
biologos-12

Η υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον έχει συνταράξει την Κρήτη με τις έρευνες της Αστυνομίας να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς σε μια προσπάθεια να πέσει φως στη δολοφονία της 60χρονης γυναίκας.

Μεταξύ άλλων οι έρευνες των Αρχών έχουν επικεντρωθεί στο να βρουν κάποιο σχοινί και το επιβατηγό αυτοκίνητο με το οποίο εικάζεται ότι μεταφέρθηκε η σορός από το σημείο θανάτου στο σημείο εντοπισμού της. Όπως έχει γράψει το Cretalive οι Αρχές θεωρούν ως πιθανότερο σενάριο να μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο στη σπηλιά τόσο για πρακτικούς λόγους (ήταν ευκολότερο για τον δράστη) όσο και γιατί υπάρχουν ευρήματα που συνηγορούν υπέρ αυτής της εκδοχής.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν ίχνη από ρόδες επιβατηγού αυτοκινήτου αφού τα κλαδιά δεξιά και αριστερά της διαδρομής είχαν σπάσει σε χαμηλό ύψος. Παράλληλα οι Αρχές «σαρώνουν» αγροικίες, μάντρες, μετόχια στην ευρύτερη περιοχή. Αναζητούν διακαώς τον τόπο του εγκλήματος, τον χώρο όπου οδήγησε ο δράστης την Σούζαν πριν να την μεταφέρει στην σπηλιά.

Πηγή: cretalive.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δικοι της ανθρωποι το εκαναν παιρνουν ασφαλιστικες οπως οι βρετανιδες που υποτιθεται οτι τις βιαζαν και τα επαιρναν απο τις ασφαλειες στην αγγλια αλλα την ψιλιαστηκαν την δουλεια και τους τα κοψανε…

Comments are closed.