Νέες απειλές πολέμου από τον Ερντογάν: «Ο Μητσοτάκης ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ εναντίον της Τουρκίας, είμαστε έτοιμοι για τα πάντα»

Κοινοποίηση:
ερντογαν

Την ώρα που έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, που θα διεξαχθεί στην Πράγα στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2022, στο πλαίσιο της Άτυπης Συνόδου της Ε.Ε., ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όχι μόνο δεν ρίχνει τους τόνους, αλλά συνεχίζει την επιθετική ρητορική των τελευταίων μηνών κατά της Ελλάδας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μιλώντας σε τελετή απονομής βραβείων, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είπε χαρακτηριστικά: «Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ. Για ποιο πράγμα ζητά βοήθεια; εναντίον της Τουρκίας. Ό,τι κι αν κάνετε, θα κάνουμε πάντα ό,τι χρειάζεται και είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΟΝ MR BEAN ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ….ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ 1974 ΣΤΙΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ………ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΠΕΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΗΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ..ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΜΟΓΓΟΛΕ……..

  2. Τι θα κανεις ρε γελοιο υποκειμενο μονο να σκούζεις ξερεις.
    Και ολο αυτο ξεκινησε με τον εβραιο τοτε που του αντιμίλησε απο εκει κι επειτα την ειδε ηγέτης

Comments are closed.