Νέες απειλές Ερντογάν μετά τις προκλήσεις στα Κατεχόμενα – Τι είπε για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Κοινοποίηση:
720_787671_7168fe98f1-98e76e073efd4f6a

Την ώρα που οι ΗΠΑ και πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν στραφεί εναντίον του μετά τα όσα ανακοίνωσε στα Κατεχόμενα, ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σφυρίζει… αδιάφορα. Δείχνει να μην έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει, να μην εισπράττει τη διεθνή κατακραυγή και να εξαπολύει επιθέσεις τόσο κατά της Ελλάδας όσο και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη αφήνοντας, μάλιστα, υπόνοιες ότι το καλοκαίρι μπορεί να μην είναι και τόσο ήρεμο.

Κατά την επιστροφή του από τα Κατεχόμενα, ο Ερντογάν σε δηλώσεις του στους Τούρκους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον κ. Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες και στη συμφωνία να συνομιλούν οι σύμβουλοί τους. «Είπαμε με τον κ. Μητσοτάκη “ας βάλουμε τους συμβούλους μας να συναντηθούν, να μας φέρουν τα αποτελέσματα και να συναντηθούμε μετά και να φέρουμε αποτέλεσμα. Είμαστε σύμφωνοι; Ναι σύμφωνοι”. Όμως δεν πέρασε ένας μήνας αμέσως μετά τη συνάντηση μας και πας και συγκεντρώνεις όλους τους εχθρούς της Τουρκίας στις ΗΠΑ. Προσπάθησε δήθεν να μας κάνει επίδειξη ισχύος μαζί τους και από την άλλη δηλώνει πως “φέτος η χρονιά θα περάσει καλά”», σημείωσε.

Την ίδια στιγμή, ο Ερντογάν έσπευσε να αβαντάρει την τοποθέτηση των Τουρκοκυπρίων πως η Αμμόχωστος είναι δικό τους έδαφος και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, με τον “σουλτάνο” να εύχεται Τούρκοι επενδυτές να αγοράσουν τα ακίνητα των Ελλήνων στην Αμμόχωστο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η Βορεια Κυπρος κατελειφθη με τα οπλα απο τους Τουρκους και λογω του οτι υπηρξε προδοσια και αδρανεια στις κρισημες στιγμες και να μην ξεχναμε το ” Η Κυπρος κειται μακραν ” του Καραμανλη!!!!!! Μην περιμενει κανεις να λυθει το προβλημα με την δηπλωματια, μονο με τα οπλα να πεταχθουν οι Τουρκοι στην θαλασσα!!!!!!! Ολοι, ΕΕ, ΗΠΑ και εμεις ειναι ολο λογια!!!!!!! Λογια, λογια του αερα και γι’ αυτο ο Ερντογαν τους χορευει στο..ταψι!!!!!!! Κατα τα αλλα κοπτονται για το διεθνες δικαιο, το οποιο ομως το εχει ο Ερντογαν γραμμενο στα παλια του τα παπουτσια!!!!!! Οποιος περιμενει λυση με την δηπλωματια ειναι αφελης η βλακας!!!!!!!

Comments are closed.