Νέες απίστευτες τουρκικές απειλές – Έρχεται πύραυλος μεγαλύτερος από τον Tayfun! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΔΣΣΔΩΣΔ

Δεν πέρασε καλά-καλά ένας μήνας από τις απίστευτες απειλές του Ερντογάν, με τους TAYFUN που θα χτυπήσουν την Αθήνα και τα τουρκικά ΜΜΕ έρχονται για να ρίξουν… λάδι στη φωτιά.

Έτσι, λοιπόν το φιλοκυβερνητικό δίκτυο Haber Global απειλεί την Ελλάδα με πυραύλους ακόμα μεγαλύτερης εμβέλειας!

«Aς μιλήσουμε για τον πύραυλο Tayfun καθώς η πρώτη δοκιμαστική το βολή είχε γίνει τον Οκτώβριο. Ο πρόεδρος Ερντογάν είχε δηλώσει πως “ο Έλληνας τρέμει από τον φόβο του”. Γι’ αυτό θα ξεκινήσουμε με τον Tayfun. Πρέπει να το πούμε αυτό. Φτάσαμε στο σημείο που μπορούμε να οδηγηθούμε σε διαφορετικό επίπεδο στους αιθέρες», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Στην αμυντική βιομηχανία τώρα τα 1.000 χιλιόμετρα κτλ ίσως να είναι και λίγα, γι’ αυτό και αποφεύγουν να μιλούν για το βεληνεκές του Tayfun», ανέφερε ο Τούρκος στρατιωτικός αναλυτής Μετέ Γιαράρ.

«Δηλαδή ο στόχος είναι μεγαλύτερος και από τα 1.000 χιλιόμετρα; Εγώ αυτό καταλαβαίνω;», ρώτησε τον αναλυτή η παρουσιάστρια.  «Επειδή ετοιμάζονται διαδοχικά διάφορα σχέδια και νέοι πύραυλοι. Δηλαδή εκτός από τον Tayfun θα δημιουργηθεί κι άλλος πύραυλος. Μάλλον θα έχει μεγαλύτερη εμβέλεια», απάντησε ο αναλυτής.

Την ίδια στιγμή, η τουρκική εφημερίδα Yeni Safak μιλά προκλητικά για «ξεκάθαρο μήνυμα από την Τουρκία αν η Ελλάδα επεκτείνει η Ελλάδα στα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια». «Η Τουρκία έστειλε το μήνυμα αποφασιστικότητας στην περιοχή της Γαλάζιας Πατρίδας», αναφέρεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΤΟΥ ΚΟΥΛΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΘΑ ΥΠΟΤΕΘΕΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ Η ΤΥΧΟΝ ΕΚΡΗΞΗ

Comments are closed.