Νέα υπόθεση Φιλόπουλου!

Κοινοποίηση:
Mιχάλςη Φιλόπουλος

Η τυφλή και ωμή βία που καταδυναστεύει τις τύχες του ελληνικού αθλητισμού, δυστυχώς έκανε ξανά την εμφάνισή της με θύμα ένα αστυνομικό!
Συγκεκριμένα σοβαρά τραυματισμένος είναι ο άνδρας των ΜΑΤ ο οποίος χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» όπου διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για το League Cup «Νίκος Σαμαράς».
Περίπου 150 οπαδοί βγήκαν από το κλειστό, όπως αναφέρουν από την αστυνομία, και έκαναν επίθεση στις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρισκόντουσαν στο γήπεδο με πέτρες, καπνογόνα και διάφορα αντικείμενα. Ως αποτέλεσμα, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε όταν του καρφώθηκε στον μηρό φωτοβολίδα ευθείας βολίδας.
Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ καθώς η ναυτική φωτοβολίδα που τον τραυμάτισε φέρεται να πέτυχε κεντρική αρτηρία με αποτέλεσμα ο άνδρας να χαροπαλεύει.
Κι όλα αυτά λίγες μόλις ημέρες μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο «Πανθεσσαλικό στάδιο» και τα όσα ακολούθησαν με την επίσημη στάση του Ολυμπιακού κατά της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΠΟ!
Οι Αστυνομικές Δυνάμεις όπως ήταν φυσικό έκαναν χρήση δακρyγόνων και χημικών ουσιών, με άμεση συνέπεια η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική
Ο αγώνας λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα απ’ έξω από το γήπεδο, όπως ήταν φυσικό, διεκόπη, αφού οι αθλητές και των δυο ομάδων αδυνατούσαν να αναπνεύσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: