Νέα τουρκική πρόκληση: Ψαρόβαρκες έφτασαν μια «ανάσα» από το Φαρμακονήσι [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
farmakonisi3

Μια «ανάσα» έφτασαν από το Φαρμακονήσι τρεις μηχανότρατες από την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε το Open στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το πρωί του Σαββάτου (26.11) τράτες από την Τουρκία πλησίασαν την Ψέριμο και το Φαρμακονήσι.

Οι κινήσεις του καταγράφηκαν από το ραντάρ του ελληνικού ψαράδικου. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως σήμερα γύρω στις 9μιση έφτασαν σε απόσταση αναπνοής βόρεια από τις ακτές της Ψερίμου και του Φαρμακονησίου τρεις τουρκικές μηχανότρατες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι τουρκικές μηχανότρατες έφτασαν κάτω από το φυλάκιο του Φαρμακονησίου, όπου βρίσκονται Έλληνες στρατιώτες.

Οι Έλληνες ψαράδες καλούσαν τους Τούρκους να φύγουν χωρίς να λάβουν απόκριση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΕΙΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΝΓΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ……….ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΣΤΟΝ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΚΑΠΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ

  2. Ε και; Έγινε κάτι;έφτασαν κάτω από τη μύτη των φαντάρων. Άνοιξε κανένα ρουθούνι; Ήρθε κανένα πλοίο του ναυτικού; Απλά καταγραφή και παρακολούθηση λοιπόν. Ήρθαν βόλτα κι εφυγαν ανενόχλητοι σα κύριοι. Καλά μας κάνουν

Comments are closed.