Νέα προειδοποίηση της Χαμάς: “Δεν έχουν δει ακόμα τίποτα – Έχουμε εκπλήξεις στους Ισραηλινούς αν συνεχίσουν”

Κοινοποίηση:
γαζα

Δεν το βάζουν κάτω στη Χαμάς, παρά τα πλήγματα που έχουν δεχτεί από τους Ισραηλινούς και τις απώλειες αξιωματούχων, υποσχόμενοι να «απαντήσουν».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε το μεσημέρι της Πέμπτης εκπρόσωπος της παλαιστινιακής οργάνωσης «η μέχρι στιγμής αντίδρασή μας, αποτελεί μόνο ένα μικρό μέρος των δυνατοτήτων που έχουμε», προειδοποιώντας πως «όσο το Ισραήλ εντείνει τις επιθέσεις του, τόσο εμείς θα αυξάνουμε τις δικές μας και έχουμε πολλές περισσότερες εκπλήξεις».

Η σημερινή τοποθέτηση της Χαμάς χαιρέτισε επίσης την «ενότητα των Παλαιστινίων», προσθέτοντας ότι «όλα τα μέρη της παλαιστινιακής κοινωνίας σε όλες τις περιοχές» εμπλέκονται στην τρέχουσα εκστρατεία, αναφερόμενη στις διαμαρτυρίες και τις συγκρούσεις στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, τη Δυτική Όχθη και σε ολόκληρο το Ισραήλ.

Στο μεταξύ, νωρίτερα, Ισραηλινός στρατηγός ανέφερε πως πάνω από 1.300 ρουκέτες έχουν εκτοξευθεί από τη Γάζα με κατεύθυνηση σημεία του Ισραήλ τις τελευταίες μέρες. Από αυτές, οι 1.031 έπεσαν σε ισραηλινά εδάφη, με τις 264 να «χτυπούν» σε κατοικημένες περιοχές. «Η εκστρατεία αυτή διαφέρει από τον πόλεμο του 2014, όταν 4.000 ρουκέτες είχαν στοχεύσει στο Ισραήλ μέσα σε διάστημα 50 ημερών», ανέφερε ο στρατηγός

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Θα φάνε οι τουρκόγυφτοι ξύλο που θα το θυμούνται για δεκαετίες

Comments are closed.