Νέα μέτρα από τη Δευτέρα ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς – Έτσι θα είμαστε από εβδομάδα

Κοινοποίηση:
χαρδαλιας

Τι ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό από το υπουργείο Υγείας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για τον κορονοϊό από το υπουργείο Υγείας επανέλαβε πως χθες αποφασίστηκε η παράταση του lockdown έως τις 14 Δεκεμβρίου.

Όπως γνωστοποίησε ο κ. Χαρδαλιάς, τα ενεργά κρούσματα σε ολόκληρη τη χώρα είναι 16.817. Από αυτά το 86,1 καταγράφεται σε πέντε από τις 13 περιφέρειες της χώρας.

Τα στοιχεία δείχτουν πως τα μέτρα δεν τηρούνται με τη συνέπεια που απαιτούν οι περιστάσεις σε κάποιες περιοχές, μεταξύ των οποίων οι Ξάνθη, Δράμα, Πέλλα, Πιερία, Ημαθία, Φλώρινα.

Το επιδημιολογικό φορτίο των επτά ημερών δεν υποχωρεί.

Τα ενεργά κρούσματα όπως διαμορφώνονται στις συγκεκριμένες περιοχές έχουν ως εξής:

587 πιερία
548 πέλλα
486 Ημαθία
454 Δράμα
376 Ξάνθη
172 Φλώρινα

Σε υψηλό κίνδυνο παραμένουν οι εξής περιοχές με επιβαρυμένο ιικό φορτίο:

873 Λάρισα

402 Μαγνησία

276 Χαλκιδική

181 Κιλκίς

253 Καρδίτσα

572 Σέρρες

249 Τρίκαλα

338 Καβάλα

Από Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου νέα μέτρα:
Όσοι ανιχνεύονται θετικοί δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα
δεν επιτρέπονται πλέον επισκέψεις όσων δεν διαμένουν μόνιμα στο Άγιον όρος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Λοιπόν κύριε Χαρδαλιά βαρεθήκαμε να βλέπουμε τη βολεμένη σου μοσχαροκεφαλή !!!Καθ ολη τη διάρκεια των Χριστουγέννων θα πιστοποιείς και θα γνωστοποιείς(θα κανεις live) οτι γιορτάζεις με μόλις 4 άτομα!!!Παιδιά κοντεύω να τρελαθώ με ολα αυτά τα ψέματα ούτε γενέθλια δεν μας αφήνετε να κάνουμε τρεισκατάρατοι.Για τον ηλίθιο τον Ευαγγελάτο τον ζαρωμένο μην πω τιποτα που εδειχνε ανοικτους ταφους και τρόμαξε ολους τους παππουδες , ο εισαγγελέας τι λεει για αυτο ??’Στέφανε σε παρακαλώ βοήθησέ μας!!!!Θα σας το ξαναγραψω οσες φορές χρειαστεί , εγω έκανα την πρακτική μου άσκηση στον Ευαγγελισμό τα ειδα ολα σε πραγματικό χρόνο !!οι μισοί γιατροί (οι φτασμένοι )ηταν υπερ του φιάσκου διοτι παιρνανε δωρεες και ταξιδια …οι μισοί των μισών ηταν κατα του φιάσκου και το δήλωναν ευθαρσώς (και τρωγανε καμπανες απο τη ΝΔ Διοικηση)και οι υπολοιποι μισοί ηταν τρομαγμενοι και απλά υπακουγαν τους φτασμένους διοτι κινδύνευε ο κωλος τους..Οι δε ΜΕΘ κλινικές δεν ηταν γεμάτες , επίσης οι νοσηλευτριες μπηκαν στο κολπο διοτι θελουν καλυτερο μισθό .Να το χ..σω το πτυχίο που μου δώσατε αν ειναι να βασίζεται στο ψέμα η προαγωγή της Υγειας !!Εισαγγελάτε στον αγυριστο να πας , εκανες πολλα γεροντακια να κλαινε απο απελπισια οταν εδειξες τους ταφους…ευχομαι να σε υποδεχθει ενας τετοιος…

    1. Αθανασία θέλεις να γίνεις αβάδιστα νοσοκόμα μου; Ψάχνω κόσμο γιατί έχει πέσει κίνηση και δεν προλαβαίνω μέρες που είναι.

  2. ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ , ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΑΠΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ,
    ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΛΑ , ΕΠΙΣΗΣ & ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ !!!

  3. Θα πεθανουμε όλοι,
    https://eody.gov.gr/20201204_briefing_covid19/

    ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Τέλος, έχουμε 98 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 2804 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1118 (39.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

  4. Από την κατανομή των κρουσμάτων είναι φανερό ότι το κρύο αυξάνει τη μεταδοτικότητα του ιού. Μια ζωή ξέρουμε ότι το χειμώνα κρυολογούμε γιατί το ανοσοποιητικό είναι πεσμένο λόγω χαμηλής θερμοκρασίας. Δεν φταίει λοιπόν η συμπεριφορά των πολιτών όπως παρουσιάζει η κυβέρνηση.

  5. ακυρο για τον Άδωνι γεωργιάδη εννοούσα εγω!

  6. μας ξεμαντρωνει και τον βρίζετε ρε ανίκανοι ραγιάδες Έλληνες? ?

    ειναι Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΑΞΊΖΕΙ

  7. Ντρεπεσαι ρε μα@ακα να πεις της την αληθεια? Με εντολη της Μερκελ η καραντινα ειναι σιγουρη μεχρι 10.1.21
    Μη μου πεις οτι δεν το γνωριζεις? Αντε λοιπον @α@ισου εσυ και οι ομοιοι σου και να ξερεις οτι, ο,τι και να κανετε
    στο τελος θα χασετε! Πηγαινε τωρα στην παρανομη και κρυμμενη θερμαινομενη πισινα σου που κατασκευασες
    παρανομα στην “φτωχη” σου αυλη, να τη χαρεις οσος καιρος σου μενει ακομα………….

  8. ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ

  9. ΣΟΒΑΡΆ !!??? ΡΕ ΑΛΉΤΕΣ !! ΓΙ ΑΥΤΟ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΎ ΛΑΘΡΟ !! ΠΑΛΙΌ ΝΑΖΙΣΤΈΣ !! ΦΑΣΊΣΤΕΣ !!ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΤΩΝ ΚΎΡΙΟ ΧΊΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΨΆΞΕΙ : Η ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΟΥ “ΔΙΚΑΣΤΗΡΊΟΥ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΌΝΑΣ ΠΟΥ ΈΚΡΙΝΕ ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΆΚΥΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΆ !! ” ΚΑΤΑ ΣΥΝΈΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ !! ΤΑ ΜΜΕ ΣΙΩΠΟΎΝ ΞΈΡΟΥΝ ΌΜΩΣ ΣΙΩΠΟΎΝ !!

  10. Με τον πλέον εμφατικό τρόπο Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό έβγαιναν στον αέρα του Focus Fm 103,6 και στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη και έλεγαν ο καθένας τι ισχύει με τα μέτρα για τον κορονοιο στις χώρες όπου διαμένουν!

    Τα τηλέφωνα δε σταμάτησαν να χτυπούν και το συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα μόνο απόσπασμα των όσων ακούστηκαν!

    Από Γερμανία, Ελβετία, Αγγλία, Σουηδία, Νορβηγία, Αυστρία, Ιταλία και αλλού, οι Έλληνες κατέθεταν ότι τα μέτρα είναι πολύ πιο χαλαρά από ότι στην πατρίδα τους!

    Στην Γερμανία είπε ένας ακροατής το πρόστιμο για τη μη χρήση μάσκας «πέφτει» μόνο μετά από επανηλειμμένες παρατηρήσεις και είναι μόλις 70 € με τον βασικό μισθό να είναι 1500€ καθαρά!!!

    Ενώ ένας άλλος ακροατής από την Ολλανδία είπε ότι το πρόστιμο εκεί ανέρχεται σε 90€ γιατί υπάρχει νόμος που αν πάει το πρόστιμο πάνω από 100€ θεωρείται κλεψιά!

    Τέλος ακροατής από την Ζυρίχη της Ελβετίας είπε ότι εκεί δεν υπάρχει καν πρόστιμο για τις μάσκες… ενω σημείωσε ότι ο βασικός μισθός ξεκινά από τα 3500€, ενώ ο ίδιος ως συνταξιούχος λαμβάνει 7000€!

    Ακούστε ολόκληρο το απόσπασμα εδώ:

    https://www.mixcloud.com/Focusfm/focuhttps://www.youtube.com/watch?v=ie2Tr3zfKqk&ab_channel=FocusFM103.6

  11. Ρε Σκαταλιά, βρωμιάρη, ένα οποιοδήποτε μυρμήγκι, έχει μεγαλύτερη αξία από σένα , μέσα στην δημιουργία.
    Θυμίσου, ΟΛΑ εδώ πληρώνονται!!!

      1. ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΟΥ.

  12. ΠΩ ΠΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ!!!! 1600 ΣΕ 12 ΕΚ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΩΩΩΩΩ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΟΥΤΕ ΤΟ 1% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΩΩΩΩΩ

Comments are closed.