Νέα καταγγελία γυναίκας: Αυτοϊκανοποίηθηκε μπροστά στο αυτοκίνητό μου

Κοινοποίηση:
γυναίκας

Την παρενόχλησή της από άγνωστο άνδρα πριν από λίγες μέρες, κατήγγειλε μία γυναίκα μέσω της εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι».

Όπως είπε η κ.Αστερίου στον ΑΝΤ1, πήγε να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό της όταν ένας άνδρας την πλησίασε και αυτοϊκανοποιήθηκε στο παράθυρό της.

«Ξεπάρκαρα χωρίς να ανάψω τα φώτα», περιέγραψε η γυναίκα και πρόσθεσε ότι, ο επιδειξίας ήταν με κράνος, «δεν ξέρω αν με ακολουθούσε», είπε, για το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες κι ενώ ήταν στην επικαιρότητα το θέμα με τον 22χρονο επιδειξία.

«Έχουμε μάθει να μη τα λέμε, γιατί τα θεωρούμε κάπως φυσιολογικά», είπε αναφερόμενη στη γενιά των άνω των 35 ετών και παραδεχόμενη ότι κάνει την καταγγελία παρασυρόμενη από την νεαρή που αρχικά κατήγγειλε τον 22χρονο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Προφανώς του γυάλισε το αυτοκίνητό της …

  2. Για ακομα μια φορα ωραια σχολια……..και τι ωραιο το “σαιτ” που δημοσιευει τετοιου ειδους σχολια ….Σας αξιζουν πολλα συγχαρητηρια……..

  3. ΟΤΑΝ Π@ΡΤΟΥΖΟΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

  4. Όταν ΠΑΡΤΟΥΖΟΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

  5. κατα 80 τις εκατο φταινε οι γυναικες με την προκλιτικοτητα τους να εχει ξεπερασει τα ορια φαινονται ολα κολλητα μινι δεν αφηνουν τπτ στην φαντασια και οι περισοτερες το κανουν επητιδες και μετα λενε με βιασε τον επαιζε μπροστα μου κ.α
    μωρη μαλακο αν ταχεις ολα εξω τι θα κανει οταν ο αλλος εχει να δει μνι προ 20ετιας
    ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΛΛΕΣ
    ΚΥΡΙΕΣ ΛΙΓΕΣ

  6. Μπορεί να γίνει πιο συγκεκριμένη η καταγγέλουσα για να καταλάβουμε, ποιός προσβλήθηκε απο αυτήν την πράξη, η οδηγός ή το αυτοκίνητο.

  7. Εάν την πέτυχε σίγουρα είναι άλλο ένα θύμα βιασμού..

  8. Ας αυτοιικανοποιηθεί και αυτή από μέσα.
    Εδω γίνονται δολοφονίες και ασχολουμαστε με μια που ειδε ενανε να την παίζει.

Comments are closed.