Νέα καταγγελία για κακοποίηση -Εμπλέκεται γνωστός προπονητής

Κοινοποίηση:
κακοποιηση

Σύμφωνα με το pelop.gr, πρώην αθλήτρια από την Πάτρα, που παλαιότερα είχε συνεργαστεί μαζί του, φέρεται να τον κατήγγειλε για κακοποιητική συμπεριφορά περιγράφοντας με αρκετές λεπτομέρειες τους ισχυρισμούς της.

Μάλιστα ήδη για την καταγγελία της έχουν ενημερωθεί τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το πώς τελικά θα εξελιχτεί η υπόθεση.

Τα στοιχεία του προπονητή, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση, βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας «Πελοπόννησος». Όμως για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύουμε το όνομα του.

Το pelop.gr επικοινώνησε μαζί του και ο ίδιος είπε: «Θα προασπίσω το όνομα και την αξιοπρέπεια μου. Εφόσον χρειαστεί θα κινηθώ νομικά. Τώρα δεν θα ήθελα να κάνω το οποιοδήποτε. Θα το κάνω όταν και εάν κριθεί απαραίτητο».

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και παράλληλα είναι λεπτή.

Όπως και να έχει δεν πρόκειται για μία απλή ιστορία. Άλλωστε εδώ και καιρό τα όσα έχουν διαδραματιστεί και στο ευρύτερο περιβάλλον της γυμναστικής με τις καταγγελίες, που είναι αρκετές, είναι πολλά και το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Άνθρωπος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, και χθες, επανέλαβε ότι όλες αυτές οι υποθέσεις με τις καταγγελίες έχουν σταλεί στην Εισαγγελία, αλλά και στην Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας με την προοπτική να διερευνηθούν σε βάθος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: