Νέα εβδομάδα, νέα τρομοκράτηση από την “πολύχρωμη” Παγώνη: «Τα Χριστούγεννα δεν θα είναι ωραία, θα είναι με περιορισμούς»

Κοινοποίηση:
παγωνη

Όπως επισήμανε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΙΠ, ενδέχεται να χρειαστεί επαναπροσαρμογή του εμβολίου για την μετάλλαξη Όμικρον, η οποία τόνισε πως θα ολοκληρωθεί σε 100 ημέρες.
Σε κάθε περίπτωση , η κ. Παγώνη συνέστησε ψυχραιμία καθώς για την ώρα δεν έχουν απαντηθεί κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν την μετάλλαξη Όμικρον:

«Να είμαστε ψύχραιμοι, υπάρχει ένας πανικός. Ακόμα δεν έχουν απαντηθεί δυο βασικά ερωτήματα που είναι σημαντικά για τους επιστήμονες. Πρώτα από όλα δεν ξέρουμε άμα την πιάνει το εμβόλιο, πολύ πιθανόν να την καλύπτει και επίσης πόσο μεταδοτικό είναι επειδή έχει 32 μεταλλάξεις σε σχέση με την Δέλτα που έχει 16» ανέφερε ενώ τόνισε πως δεν δείχνει να είναι πιο θανατηφόρα από άλλες μεταλλάξεις.

Για το αν αυτή η μετάλλαξη έρθει και επικρατήσει στην Ελλάδα εξήγησε πως αν γίνουν πλήρεις ταξιδιωτικοί έλεγχοι και τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η κατάσταση μπορεί να ελεγχθεί.

«Δεν θα κάνουμε ωραία Χριστούγεννα»
Όσον αφορά την πανδημία και την κατάσταση εν όψει των εορτών, η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ επισήμανε ότι ,ε τον αριθμό των κρουσμάτων, των διασωληνωμένων και των θανάτων που έχουμε και θα έχουμε ότι δεν θα κάνουμε ωραία Χριστούγεννα. «Τα Χριστούγεννα θα είναι με περιορισμούς. Πρέπει να υπάρχει υπευθυνότητα από τον καθέναν από εμάς.»

Για τα επιπλέον μέτρα που βρίσκονται στο τραπέζι της κυβέρνησης τόνισε ότι συμφωνεί τόσο με την αύξηση των rapid test σε ανεμβολίαστους, από 2 σε 3, όσο και με την καθολική χρήση μάσκα σε εξωτερικούς χώρους.
Επίσης δήλωσε πως επιμένει στη διενέργεια rapid test για την είσοδο στα σούπερ μάρκετ. «Πολλοί μπορεί να είναι ασυμπτωματικοί και να μην το καταλαβαίνουμε»

Τέλος, η κ. Παγώνη έκανε λόγο για μεγάλο λάθος της κυβέρνησης σε περίπτωση που προχωρήσει σε lockdown και το απέρριψε και η ίδια σχολιάζοντας πως δεν υφίσταται τέτοιο σενάριο με 67% εμβολιασμούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν θα είναι ωραία σαν την…κακία και το μίσος τους!!!!!

  2. Αυτο το ”ασυμπτωματικος” ειναι η δευτερη μεγαλυτερη απατη μετα τα ιδια τα μπολια/φόλια. Δεν υπηρξε και δε θα υπαρξει ΠΟΤΕ, καμια απολυτως αρρωστεια η οποια να μην αφηνει καθολου συμπτωματα. Αν εχεις γερο ανοσοποιητικο, αντε να εχεις λιγα συναχοβηξιματα, αν ο ιος ειναι πολυ δυνατος. Δηλαδη δε μπορω να καταλαβω γιατι μας κοροϊδευουν ετσι. Ειπαμε, η μπιζνα μπιζνα με τα μπολια, αλλα εσεις οι τσαρλατανοειδημονες το γαμησατε και ψοφησε. ΕΥΤΥΧΩΣ που ακομα και ο Μοσιαλος και η Πολυχρωμη Κουρουνα ειπανε το αυτονοητο, οτι δεν ειναι θανατηφορο στελεχος. Πρωτο ετος ιατρικης: οσο ενας ιος μεταλλασσεται, τοσο περισσοτερο μεταδιδεται (για να επιβιωσει) και γι αυτο το λογο τοσο περισσοτερο αποδυναμωνεται, μεχρι να γινει ενδημικος. Σαν απλος πολιτης λοιπον που διαβαζω και δεν πηγαινω κατω αμασητες παπαριες, εκτιμω οτι ο ιος ειναι ΗΔΗ ενδημικος, απλα δεν μας το λενε για να συνεχισει η κατατρομοκρατηση, να φαρμακωνονται οι ηλιθιοι και αστοιχειωτοι ραγιαδες και να κονομανε οι τσαρλατανοειδημονες, οι δημοσιογραφοι και οι πωλητικοι απο τις φαρμακευτικες. Τελος, αυτοι που μεταδιδουν τις μεταλλαξεις ειναι οι mrna-τρύπουλες, αυτοι πρεπει να περιοριστουν, οχι εμεις.

Comments are closed.