Νέα ανάρτηση Παύλου Πολάκη για Χατζηλαλάκη

Κοινοποίηση:
ΠΟΛΑΚΗΣ

Άργησε πολύ ο Παύλος Πολάκης! Η νέα του ανάρτηση:
Επειδή τα όρια της ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ από τα ΜΜΕ,ξεπεράστηκαν σε βαθμό παραλογισμού :
1)Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αντί να κλαίει που θα φορολογήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα υπερκέρδη των 6 δις των δυο διυλιστηρίων και των εταιρειών εμπορίας καυσιμων καθώς και της ΔΕΗ και των άλλων εταιρειών ενέργειας…..
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ να μας πει πόσο έχει φτάσει το χρεος της με τη χρήση 2022;;;; Γιατί στα 400 εκατομμύρια δεν έχει σταματήσει ΣΙΓΟΥΡΑ!!
2)Ο δε «εγκριτος»() Χατζηνικολαου αντί να παρουσιαζει την πρόταση του Συριζα για φορολόγηση των υπερκερδών και των μερισμάτων ως φορολογία του περιπτερά και του παγωτατζή μήπως να μας δείξει πόσα έχει πληρώσει στα ασφαλιστικά ταμεία και στην εφορία;;;;
3) Στο τηλεπαιχνίδι του Αντενα αντί για την ποταπή ερώτηση «που νοίκιασε σπίτι ο Τσιπρας», μήπως να ρωτούσαν «πόσα σπίτια έχει ,που τα έχει και πως τα έχει ο Μητσοτάκης»
Ακόμα και στα τηλεπαιχνίδια ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ για τη ΝΔ!!!
Αυτή την αθλιότητα δεν την έχει ξαναζήσει η χώρα!!
Υγ Διαλέξτε στις 25 Ιούνη : με τα φέσια και τους μπαταχτσήδες ή με τους τίμιους και τη Δικαιοσύνη;;
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Δυό γάιδαροι μαλώνανε …
    Η παλιαδερφή από την μία, ο μεθύστακας πυροβόλος από την άλλη. Και οι δύο τους, δεκαετίες τώρα, υπηρετούν το σκοτάδι κι έχουν αφιερωθεί στην διάλυση της Χώρας.
    Άντε γαμηθείτε, μαζί με όσους σας υποστηρίζουν.

  2. ο ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ απο τα σφακια,αυτος που ειχε το θρασος να μας πει οτι σαν δημαρχος κρατουσε διπλα βιβλια, προσπαθει να μας κανει μαθημα ηθικης και τιμιοτητας. ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

  3. <> Χα! Χα! Χα! Τι έχει σειρά να πουλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ? Οχι οτι είναι καλύτεροι! Αλλά είναι χειρότεροι οι αριστεροί του κώλου!!!

  4. χαχα…οτι φτυνει ο λιακος οι αλλοι αμεσως τα μασανε!θυμαμαι τοτε που ο συριζα αντεγραφε ολες τις θεσεις της ΧΑ για αντιπολιτευση!χαχαχα!

  5. σιγά μην σκίσεις το καλσόν σου, ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ!!!!

  6. ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ψηφίσω αλλά στην κόντρα με τον χατζηνικολακη ο Πολακης έχει δίκιο και τον κράζει να τα λέμε και αυτά .

  7. Δεν ξέρω πόσα χρωστάω και θα ρίξω πολλά κανόνια την επόμενη κουλοτετραετία.

  8. εφ οσον χρωσταει Ν Δκαι ΠΑΣΟΚ απο 400 εκατομ….καλο θα ειταν ο αρειος παγος να μην τους επιτρεψει να κατεβουν στις εκλογες αν δεν ξωφλισουν τα χρεη τους

  9. Πολακης ο τιμιοτερος και ικανοτερος αναμεσα στα παρταλια του Σφυριζα

  10. Μόνο αυτός θυμίζει Κρήτη.
    Η Δημοκρατική Κρήτη έγινε …. Μπλε.
    Εύχομαι στις επόμενες εκλογές η ΝΔ να πάρει 55 %.
    Για τη σταθερότητα..
    Για να σας Γ@μ@ει αργά αλλά σταθερά.

  11. ΜΟΝΟ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,

Comments are closed.