Νέα Υόρκη: Τον μαχαίρωσαν για μια θέση πάρκινγκ

Κοινοποίηση:
newyork

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σκληρό βίντεο από το Κουίνς της Νέας Υόρκης, όπου φαίνεται ένα ζευγάρι να χτυπούν με μανία έναν γείτονά τους για μια θέση πάρκινγκ.

Συγκεκριμένα, ο Αρτούρο Κουέβας, 30 ετών και η 27χρονη Ντέζι Μπαρέρα φαίνονται σε βίντεο της ΝΥ Post να χτυπούν τον 28χρονο γείτονά τους με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ σε έναν δρόμο της Νέας Υόρκης. Οι τρεις τους τσακώνονταν διαρκώς για μια θέση πάρκινγκ και όταν τον είδαν άρχισαν να τον χτυπούν, αφήνοντάς τον σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ζευγάρι χτυπούσε με μανία τον 28χρονο με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ που είχε πέσει στο έδαφος, ενώ τον είχαν ήδη μαχαιρώσει πέντε φορές.

Το θύμα της αιματηρής επίθεσης, μεταφέρθηκε στο Elmhurst Hospital Center, με σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τη NY Post, μετά τη σύλληψή του, ο 30χρονος ομολόγησε: «Σας είπα ότι ήμουν εγώ. Σας είπα ήδη ότι είμαι αυτός που το έκανε». Παραδέχτηκε, δε, ότι «γρονθοκόπησε, κλώτσησε, μαχαίρωσε και χτύπησε με ρόπαλο του μπέιζμπολ».

«Πήρα το ρόπαλο και το μαχαίρι και τα έφερα στο διαμέρισμά μου. Θα τα βρείτε στο δωμάτιό μου» ανέφερε στους αστυνομικούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: