ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΦΛΩΡΕ!!! Αδιανόητη ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ! “Δεν επιτρέψαμε την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου λόγω…” – ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ;;;;;

Κοινοποίηση:
flwros-eurokinissi-enimerwsi_0-1024x554

Η απόφαση για τη μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, στο πλαίσιο της καθιερωμένης δοξολογίας για την έλευση του νέου έτους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, ελήφθη δεδομένων των περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19, που προβλέπουν συρρίκνωση του αριθμού των συναθροιζομένων.

Τα παραπάνω ανέφερε με ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ.

Το γεγονός αυτό, σημειώνεται, επέβαλε και την απουσία του προβλεπόμενου τμήματος Στρατιωτικής Μουσικής, το οποίο θα παιάνιζε τον Εθνικό Ύμνο όπως προβλέπεται και με τη δέουσα τιμή και κύρος.

Η απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη για την προετοιμασία της τελετής στις 30 Δεκεμβρίου, καταλήγει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Κύριε Αρχηγέ τώρα ξαφνικά δεν αρκούν οι μάσκες και οι αποστάσεις; Δηλαδή αν εμφανιζόταν το τμήμα Στρατιωτικής Μουσικής με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, θα υπήρχε πρόβλημα να ανακρουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος; Δηλαδή για όλα τα Ελληνικά και Ορθόδοξα υπάρχει πάντα μια δικαιολογία;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

63 Σχόλια

  1. ΦΛΩΡΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΙΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΙΜΙ?????ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΜΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΑΣΕΛΕΣ !!!!!ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΣΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΡΣ ΠΑΛΙΟΣΟΥΡΓΕΛΟ?????? ΜΕ ΤΙ ΚΑΡΔΙΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ???? Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΣΥ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΘΛΙΟΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΞΕΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΦΛΩΡΕ Ε ΦΛΩΡΕ !!!!ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !!!!!ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑΣ !!!!!Α ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ΟΧΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΚΑΤΑ !!!! ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ Ο ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΕΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ !!!!!!

  2. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

  3. Δέν θά τόν κρίνω , γιατί εγώ δέν είμαι ήρωας κι άρα δέν περιμένω κι απ΄αυτόν νά είναι . Αλλά νομίζω όμως , όταν κάποιος είναι σέ μία τέτοια θέση , πρέπει νά συμπεριφέρεται καί νά μιλάει ανάλογα ή νά μήν μιλάει καθόλου…

  4. Ο Σολωμός έδωσε το αίμα του για να γράψει αυτό το αριστούργημα και τα σκουλήκια το περιφρονούνε! Αυτά τράβαω κι εγώ κύριε Χίο που δεν μπορώ να εκδώσω και εκδίδουν τα πουστάκια τα εικοσάχρονα!

  5. ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΓΓΕΛΗ……. ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ…..

  6. στατηγε του κολου δεν σου πρεπουν τα γαλονια ουτε τα παρασημα ουτε η θεση που εχεις καλο θα ηταν για να τα εχεις να ειχες παρετηθη προτου γινεις τσιρακι των μονοφθαλμων και αντιχριστων και οχι προδοτης τις κεφαλης του στρατευματος περνωντας στον λαιμο σου τοσους αδυναμους και φοβισμενους αξιωματικους και στρατευμα (το λεω αυτο γιατι κανονικα θα επρεπε να σε ειχαν στειλει στον αγυριστο αν ειχανε τα κοτσια)

  7. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΛΩΡΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΛΑΠΑΤΣΙΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΙΑΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΑΡΑΓΕ.

    1. Συμφωνώ και εγώ, το θέμα είναι η ουσία και όχι φιγούρα τύπου Καμμένου πού φόραγε τα στρατιωτικά τζάκετ και το έπαιζε στρατάρχης Χαφτάρ.
      Μετά από πολλά χρόνια υπάρχει κινητικότητα με τούς εξοπλισμούς και φτιάχνεται ο φράχτης στόν Έβρο.
      Όσο γιά τόν Φλώρο λίγο σεβασμός παιδιά μέχρι προχθές έκανε άλματα από το αεροπλάνο δέν είναι κανένας άκαπνος τού γραφείου έιναι μάχιμος.
      Τώρα εάν γίνει πόλεμος θα κριθούμε όλοι μας γιά το πόσο παλικάρια είμαστε.

    2. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΛΑΜΠΑΤΣΙΜΠΑΛΑ? ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΑΝΙΖΕΙ Η ΜΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ Η ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΕΣΥ? ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ? ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ? ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ Τ” ΑΞΙΩΜΑΤΑ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΛΜΑ ΗΤΑΝ ΘΑΛΛΑΣΙΟ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΣΙΝΟΥΚ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΝΟΙΑ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Μ” ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ “ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ” ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΛΕΙΦΤΡΟΝΙΑ – ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ – ΑΡΧΗΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ – ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΝΤΑΝΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ “ΞΕΝΟΔΟΧΟ” ΤΣΟΥΤΣΕΔΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΩΝ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Κ#ΠΡΙΤΕΣ.

  8. Ξεφτιλισμενο γατακι….ΔΟΣΙΛΟΓΕ..! Εισαι αναξιος να φορας την τιμημενη στολη του στρατιωτου, αυτου που
    πολεμησε και εχυσε το αιμα του για την πατριδα, σε τοσους αγωνες-πολεμους για να ερθεις εσυ σημερα και να
    ζεις πλουσιοπαροχα..! ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!

  9. Μόνο “φλώρος” θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο. Δικαιολογίες για μικρά παιδάκια.
    Αν φοβόσταταν συνωστισμό ας βάζατε ένα μηχάνημα με ηχεία να παίξει τον Εθνικό Ύμνο.

  10. “Η φλωρού με τα γαλόνια που δεν φοράει παντελόνια…” ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ (ΚΑΙ ΨΟΦΟ) ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

  11. ΤΕΤΟΙΟ ΦΛΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ , ΠΑΡΕΤΗΣΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ , ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΕΝΗΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΤΙΜΩΡΙΤΟΣ , ΕΡΧΕΤΑΙ Η (Q Q Q) ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΕΝ ΣΩΖΕΣΤΕ
    ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΡΑΜΠ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ , Ο ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕ & ΘΑ ΞΕΧΕΙΛΗΣΗ , ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ !!!

  12. Εγω ξερω τα παρασημα και τα γαλονια κερδιζονται σε μαχες με ιδρωτα και αιμα. Ετσι μας διδαξαν οι ενδοξοι στρατιωτικοι της Ελλαδας απο αρχαιοτατων ετων.Αυτοι οι σημερνοι μονο στρατιωτικοι δεν ειναι, δημοσιοι υπαλληλοι φιλικα προσκειμενοι προς την εκαστοτε πολιτικη ηγεσια. Ακου Φλωρε και ολοι οι Φλωροι, καθηκον του στρατιωτικου βασει του ορκου ειναι να τηρει τους νομους του συνταγματος!! Βλεπετε εσεις ρε Φλωροι να τηρειται το συνταγμα απο το 1974 εως σημερα?? Δουλεια σας Φλωροι θα ηταν να ειχατε ηδη μπαγλαρωσει ολους αυτους τους ανθελληνες κυβερνωντες για καταπατηση του συνταγματος!! Αλλα τι λεω.. αφου ειστε ιδιοι με αυτους. Φτου σας εις διπλουν.

  13. ΠΟΙΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΦΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΕΑΠ/ΣΧ.ΚΔ. ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ, ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΝΤΑΝΥ.

  14. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΦΛΩΡΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ…

  15. ” Δεν εχεις Ολυμπε θεους , μηδε λεβεντες η Οσσα, ραγιαδες εχεις μανα γη, σκυφτους για το χαρατσι, κουφιοι και οκνοι καταφρονουν τη θεια ραχεια σου γλωσσα, των Ευρωπαιων περιγελα και των Αρχαιων παλιατσοι. Και δημοκοποι Κλεωνες και λογοκοποι Ζωιλοι, και Μαμμωναδες βαρβαροι και χαυνοι λεβαντινοι, λυκοι κοπαδια οι πιστικοι και ψωριασμενοι οι σκυλοι, και οι χαροκοποι αδιαντροποι και πορνη η Ρωμιοσυνη……” ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ – Αποκριτικη Γραφη.

  16. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ…ΜΕΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΛΑ

  17. Το είχα πεί σε κάποιους υψηλόβαθμους, σε ένα υπόγειο χώρο, πρίν πολλά χρόνια :
    Για να προαχθείτε από Ταγματάρχη και πάνω γινόσαστε κομματόσκυλα και τα @ρχίδια σας τα βάζετε στο συρτάρι του γραφείου σας και το κλείνετε με θόρυβο για πάντα ! Κανείς τότε δεν διαφώνησε και κανείς δεν μπορεί δυστυχώς και σήμερα να διαφωνήσει με αυτό, γιατί είναι μιά οδυνηρή αλήθεια και ένα κάκιστο χαρακτηριστικό της Χώρας μας. Αυτό φυσικά συμβαίνει και αλλού, αλλά εμένα με νοιάζει η Ελλάδα.
    Όσο για σένα Φλώρε, εκεί που ξέπεσες 1 πράγμα σε σώζει:
    Να τραβήξεις το πιστόλι και να ρίξεις !
    Τώρα διάλεξε, στο κεφάλι σου θα είναι, στους εχθρούς και προδότες της Πατρίδος θα είναι, η απόφαση και η ευθύνη δική σου. Το ίδιο και η υστεροφημία σου.

  18. Ποιοι στρατηγοί και παραμύθια μαντολες. Όλοι αυτοί κοιτάνε τις καρέκλες τους και τα υπουργεία του αύριο. Αυτοί στο πρώτο μπαμ έχουν κάνει κακά τους.

  19. Φλώρε όνομα και πράμα δεν είσαι στρατιώτης ρε, ένας χοντροκόλης καρεκλοκένταυρος είσαι, καμμία δόξα καμμία τιμή στα τσακίδια ρε!

  20. Ω Ελλας Ηρωων χωρα τι γαιδαρους βγαζεις τωρα!!!!!!! Γεωργιος Σουρης 1893!!!!!!

  21. Μηπως καταλάβαμε τώρα τι ήταν ο Παπαδόπουλος και γιατί τόν μισούσαν τόσο;

  22. Συμπέρασμα.Να καταργηθεί ο Στρατός.Αρνούμαι να πληρώνω καραγκιόζηδες για να κανουν ντόλτσε βιτα. Αυτός ρε είναι προδότης. Αν τον πληρώνει ο Ερντογάν, με τον Ερντογάν.Όμως ,έρχονται γεγονότα…

  23. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του μακαρίτη τού Ντάνυ Θεοφανίδη (όσοι τον γνώρισαν ξέρουν)

  24. Εχει και τις ΠΙΠΕΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ…κι εχει ξεχασει να βαλει την αναλογο παρασημο στη συλλογη !! Παρεδωσε το εθνοσημο ρε αρνητη της ΠΑΤΡΙΔΟΣ..δεν το δικαιουσε. ΤΑΝΚΣ με ηχειο θα εστελνες αν ησουν Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Η Σ !!

  25. ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΊΩΜΑ ,ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΕΙΛΌΣ ΚΎΡΙΕ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ,ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΊΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΈΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ.ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΕΦΙΆΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΉ ΕΝΌΣ ΣΑΠΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΞΊΕΣ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.
    ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΆΣΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΙΕΡΈΣ ΈΝΝΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΆΣΧΗΜΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΨΗΛΑ …ΣΗΜΕΡΑ.

  26. Με τέτοιους θα μας πάρουν φαλαγκι οι Τούρκοι. Μετά θέλουν και προνόμια οι στρατιωτικοί! Ρε αη σιχτιρη απολυφαδια! Ρε ντρέπεσαι ρε? Το ξέραμε που χρωστάς τα γαλόνια σου , ήρθε η ώρα να τα ξεπληρώσεις , και το κάνεις πολύ καλά!!! Αν ήσουν πατέρας μου θα άλλαζα όνομα.

  27. Προσκυνημένοι φοβισμένοι υπάλληλοι, πού καταντήσαμε..

  28. φλωρε εισαι ονομα και πραμα αληθεια ολα αυτα τα γυφτοχαιμαλια με αλληλογραφια τα πηρες η απο το γιουσουρουμ γιατι αυτα τα χαιμαλια δεν τα δινουν σε δειλα ατομα . τοτε να κατατγηθει και ο στρατος τι τον θελουμε αφου μαζι με τους πολιτικοπροδοτες ειστε ενα και το αυτο

  29. Τα παράσημα πού τα κέρδισε; Στις σκυταλοδρομίες;

  30. Σε όλα τα εθνικά θέματα,είναι όνομα και πράγμα…..Φλώρο τον λένε,μαααα φλώρος είναι…..

  31. ΦΛΩΡΕ, ΤΙ ΕΙΠΕΣ ? ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ? ΚΟΨΕ ΤΙΣ Μ&L&ΚΙΕΣ !
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕ, ΑΝ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΑΠΟ CD ?
    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΑ, ΘΕΕ ΜΟΥ !!!

  32. ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΡΕ ΦΛΩΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ?? ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΣΕΤΑ….ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΛΩΡΕ…ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ…ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ !! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!

  33. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ…..

  34. 100 χρόνια πριν έπρεπε να ζούσε.. Θα τον είχε στήσει στα 10 μέτρα ο Πλαστήρας… Αυτόν.. Και τους πολιτικούς που υπηρετεί..

    1. Κι ο ο Πλαστήρας σου συντροφε… τους πολιτικούς που υπηρετούσε…

  35. Αυτος ο μ@λακας είναι που ειπε πρωτα θα κάψει τον εχθρο και μετα θα ρωτησει ποιος είναι ; ΟΥΣΤ ρε ξεφτυλα γ@μω τα γαλονια σου

  36. Αλεξιπτωτιστής και βάτραχος.Τη επόμενη της αποστρατεία του θα συντάξει ένα κάργα πατριωτικό κειμενο που θα κατηγορεί ευθέως τη πολιτική γραμμή που μέχρι χθες προσκυνούσε.
    Ο Γ.Παπαδοπουλος ήταν μάθημα προς αποφυγή.

  37. Παπαδόπουλε, λείπεις! Η Ελλάς ασθενεί και χρειάζεται άμεσα επέμβαση…

  38. Και ξέρουμε τα γνωστά .Όταν αποστρατευτεί θα ξεκίνησει κι αυτός αποκαλύψεις για τους προδότες πολιτικούς,να πάρουμε την Πόλη κτλ

  39. Κριμα που σαι και βατραχι!!! Παρτα!!! μη στα χρωσταμε κιολας ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!!

  40. Με το χριστιανισμό και τον ελληνισμό «κολλάει ο ιός» και ως εκ τούτου απαγορεύονται όλες οι εκδηλώσεις που σχετίζονται με αυτές τις έννοιες.Τι δεν καταλαβαίνετε;

  41. Στο στρατό μας έλεγαν ότι όλοι οι βαθμοί πάνω από το βαθμό του συνταγματάρχη είναι πολιτικοί βαθμοί και όχι στρατιωτικοί.

  42. Ρε Φλωρε (Ονομα και πραμα) αυτα τα μαραφετια που γεμισες την στολη σου απο το καλαθι τα αγορασες????καλα λενε “Ενας φανταρος Ελληνας ισον με δεκα Τουρκους φανταρους ,Δεκα Αξιωματικοι Ελληνες,ισον ενας Τουρκος Αξιωματικος” αυτη ειναι η αξια σας στα ματια του Ελληνικου λαου,Αντε να το εκανε αυτο Τουρκος Αρχηγος του στρατου για τον Ευνικο τους Υμνο.Ντροπη σου Ρε λιγη Εθνικη Τσιπα δεν βλαπτη!!!!!!!!

  43. ΦΛΩΡΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ.
    ΚΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.

  44. Κομάντο . Αυτο το πραγμα το πληρωνουμε και διατάζει αυτο το καθίκι. Αυτό έχει ορκιστεί πίστη για την πατρίδα? Αυτό εχει πίστη για την σημαία? ΑΥΤΟ δυστυχώς δείχνει την κατάντια του στρατου. Οτι ειναι ΑΥΤΌ είναι και οι υφιστάμενοι του. ΕΛΠΊΔΑ ΚΑΜΊΑ από πλευρά στρατού.

  45. Ταπεινότατη σου γέρνει
    η τρισάθλια κεφαλή,
    σαν πτωχού που θυροδέρνει
    κι είναι βάρος του η ζωή.(Διονύσιος Σολωμός )

  46. Άκαπνε δημόσιε υπάλληλε. Πήγαινε να κρυφτείς πίσω στην τρύπα σου. Σιχαμένο υποκείμενο, ξεφτιλισμένε!!!!!

  47. Στα καναλια χορευανε αγκαλια για την πρωτοχρονια! Και στο γεεθα τους επιασε η ευαισθησια για τις αποστασεις για τον κορονοιο και δεν ακουστηκε ο εθνικος υμνος! Το μονο που σας νοιαζει ειναι ο μισθος σας. Αντι να τιμαει ο στρατος τους πεσοντες των ιμιων, χαιρεταει τους προδοτες πολιτικους που δεν αντεχουν ουτε τον εθνικο υμνο να ακουνε! Προδοτες, ξυπναει ο ελληνικος λαος γιατι πηρε χαμπαρι οτι οι δηθεν δεξιοι δεν διαφερουν σε τιποτα απο τους αριστερους. Ολοι τους νοιαζονται για τους μεταναστες και οχι για τους ελληνες. Επεσε ο Κωνσταντινος Κατσιφας στην Βορεια Ηπειρο και εσεις λαμογια δεν τολματε ουτε τον εθνικο υμνο να παιξετε στη μητροπολη μην δυσαρεστηθουν οι δεξιοι μπολσεβικοι που μας κυβερνανε. Ξυπνατε Ελληνες.

    1. … οι Αδεξιοι μπολσεβικοι που μας κυβερνανε. Ξυπνατε Ελληνες.

  48. Είναι όλοι στό κόλπο.Τσιράκια τού εξόφθαλμου.Τήν πατρίδα τήν πουλάνε μπίρ παρά.Εθνικός Υμνος,η γαλανόλευκη,ο σταυρός τούς δαιμονίζουν,όπως έχει πεί ό Μακαριστός Χριστόδουλος.
    Γιάννης Λάκων

  49. pia ine afta ta “aparetita metra” valkanokefale?to mono aparetito ine na masoulas k na mirikazese ta vlita pou hlapakiazis kathimerinos.

Comments are closed.