ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ! Απαγόρευσαν σε ηλικιωμένη να πληρώσει την ΔΕΗ γιατί δεν είχε μαζί της το πιστοποιητικό εμβολιασμού!

Κοινοποίηση:
573687_bb4088bd2a-ba12ea60961e7fe8

Εικόνες που σοκάρουν λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα, καθώς έπειτα από εντολή της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, 8.000 αστυνομικοί και 50 κλιμάκια με 400 στελέχη της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και του υπουργείου Ανάπτυξης βρίσκονται στους δρόμους για να ελέγχουν εάν τηρούνται τα μέτρα «σάρωσης των πολιτών».

Πλέον χρειάζεται είτε rapid test, είτε εμβόλιο για να μπορέσει κάποιος να μπει σχεδόν σε όλους τους χώρους, ακόμα και στο δημόσιο, ενώ δεν έχουν λείψει τα ευτράπελα. Ένα τέτοιο σημειώθηκε σήμερα στην Αθήνα, εκεί που μια ηλικιωμένη κυρία δεν μπορούσε να μπει σε κατάστημα της ΔΕΗ για να πληρώσει τα χρέη της, καθώς είχε ξεχάσει σπίτι το πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

Η κυρία ήταν μακριά από το σπίτι της (στην οδό Αριστείδου το κατάστημα ΔΕΗ, στην Αττική το σπίτι της) και δεν μπορούσε να πάει σπίτι να φέρει την βεβαίωση γιατί θα ήταν μεγάλη ταλαιπωρία γι’ αυτή.

Η κυρία μάλιστα παρακάλεσε μια δημοσιογράφο να πάει και να της πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ γιατί είχε κάνει διακανονισμό και αν δεν την πλήρωνε σήμερα, θα είχε πρόβλημα, ωστόσο αυτό δεν συνέβη! 

Βεβαίως βρέθηκε και ένας πολίτης ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για τα δυστοπικά μέτρα.

23 λουκέτα, συλλήψεις και πρόστιμα την πρώτη ημέρα εφαρμογής τους – Πάνω από 90.000 έλεγχοι

Σαφάρι ελέγχων σε ολόκληρη τη χώρα το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, πρώτη ημέρα της εφαρμογής των νέων μέτρων!!!

Συνολικά έγιναν 90.882 έλεγχοι σε όλη την Ελλάδα στην πρώτη ημέρα εφαρμογής των νέων μέτρων, ενώ πραγματοποιήθηκαν 11 συλλήψεις, βεβαιώθηκαν 594 παραβάσεις, ενώ ανεστάλη η λειτουργία 23 καταστημάτων.  Σημειώνεται, ότι οι 40.675 έλεγχοι έγιναν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: