ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Πακιστανοι χωρίς κανένα μέτρο προστασίας έκαναν πορεία στο κέντρο της Αθήνας ελεύθερα ενώ οι Πραιτωριανοί κόβουν το ένα μετά το άλλο τα πρόστιμα στους Έλληνες

Κοινοποίηση:
x-default

Η  κυβέρνηση απαγορεύει στους Έλληνες να τιμήσουν  την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση απαγορεύοντας  να παρακολουθήσουν την στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Επίσης απαγορεύει κάθε συνάθροιση ή μετακίνηση πέρα των 2 χλμ. από την κατοικία τους.

Αυτό επειδή είναι Έλληνες. Αντίθετα οι Πακιστανοί, ως τα αγαπημένα παιδία όλων των ελληνικών(;) κυβερνήσεων μπορούν να συναθροίζονται ελεύθερα και χωρίς κανένα πρόστιμο.

Εχθές  είχαμε συγκέντρωση Πακιστανών και  ισλαμιστών στο κέντρο της Αθήνας. Η Αστυνομία άφαντη. Έψαχνε να βρει «μη δικαιολογημένες μετακινήσεις» για να κόψει πρόστιμο.

Η ανακοίνωση:

‘»Μαζική πολύχρωμη διαδήλωση ενάντια στο ρατσισμό στην Αθήνα

Χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας ενάντια στις δολοφονικές επιθέσεις της κυβέρνησης κατά των μεταναστών και των προσφύγων. Ένα πολύχρωμο ποτάμι ξεχύθηκε στη Σταδίου και βάδισε από την Ομόνοια στη Βουλή μετά από κάλεσμα συνδικάτων, προσφύγων από τα στρατόπεδα, κοινοτήτων μεταναστών, φοιτητικών συλλόγων και της ΚΕΕΡΦΑ.

Συγκλονιστική η παρουσία μητέρων από το Καμερούν και το Κογκό με τα παιδιά τους σε καροτσάκια. Προσφύγισσες και πρόσφυγες από το στρατόπεδο της Μαλακάσας γιόρτασαν στο δρόμο το Νεβρόζ,την πρώτη μέρα της Άνοιξης, σημαντική μέρα για τους λαούς του Ιράν, του Αφγανιστάν, του Κουρδιστάν. Μαζική και μαχητική η παρουσία νέων μεταναστών εργατών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές που φώναζαν δυνατά “θέλουμε χαρτιά, θέλουμε άσυλο». Πρόσφυγες από το Ιράκ, την Συρία και το Μαρόκο έφεραν την φωνή των Αράβων για άσυλο και δικαιοσύνη.

Εργαζόμενοι από την υγεία διαδήλωσαν με τα πανό του σωματείου του Αγίου Σάββα, του Γεννηματά. Από την εκπαίδευση βάδισαν με το κοινό πανό των Γ και Ε ΕΛΜΕ Αθήνας, και ΕΛΜΕ Ν.Σμύρνης-Καλλιθέας-Μοσχάτου. Ακόμη εργαζόμενοι από τον πολιτισμό, τον τουρισμό. Το παρών έδωσαν οι δικηγόροι με το πανό της Εναλλακτικής Παρέμβασης-Δικηγορική Ανατροπή. Οι φοιτητικοί σύλλογοι της ΑΣΚΤ και οι μεταλλειολόγοι. Πανό είχαν επίσης το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα, η Ν.ΣΥΡΙΖΑ, η Ανοιχτή Πόλη, η ΟΚΔΕ-Σπάρτακος, η ΟΡΜΑ.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε με ομιλίες στην εξέδρα που στήθηκε στα Χαυτεία. Η Φύλλια Πολίτη, δημοσιογράφος συντόνισε εκ μέρους της ΚΕΕΡΦΑ. Πήραν τον λόγο οι Κώστας Παπαδάκης, συνήγορος πολιτικής αγωγής των Αιγύπτιων αλιεργατών στη δίκη της Χρυσής Αυγής, η Ντόλις Ντοφάκ απο την Κοινότητα Καμερουνέζων στην Ελλάδα,ο Βασίλης Κουκαλάνι, μέλος του ΣΕΗ, η Άννα Στάμου, Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος, ο Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας «Η Ενότητα», ο Κώστας Καταραχιάς, ιατρός – πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων νοσοκομείου Αγίου Σάββα, η Στέλλα Μπελιά, πρόεδρος ΣΕΠΕ Κορυδαλλού – ΛΟΑΤΚΙ συλλογικότητα «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο», η Ναχίντ Χουσεινί απο το στρατόπεδο της Μαλακάσας, ο Γιακίμπι Αλί, απο την Αφγανική Κοινότητα, η Αννα Μαρία Παραθύρα από το φοιτητικό σύλλογο μεταλλειολόγων ΕΜΠ, ο Αμπντούλ Κουντούς, Μπαγκλαντεσιανή Κοινότητα, ο Τζοχόβα Κουαρσίε απο την Γκάνα.

Το κλείσιμο και την παρουσία του ψηφίσματος έκανε ο Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ.»

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Αφήστε τα πληκτρολόγια και πιάστε τα κατώγια..

  2. Ολοι οι μπαγκλαζοπακιστανοσομαλέζοι που κυκλοφορούν ελεύθερα και μπουλούκια δεν έπρεπε λογικά τα νοσοκομεία να είναι γεμάτα από αυτούς??? Κορωνοιό μόνο κάνας 85άχρονος από την αετοράχη κολλάει και κάνας 70άχρονος από τν κολοπετινίτσα…ωέοοοοο….

  3. Ζούμε σε τουρκαλβανοπακιστανική αποικία και όχι στην Ελλάδα! Αυτή πέθανε με την εμφάνιση του αλβανού αλήτη από το αλβανοχώρι Καλέντζι Αχαΐας (πήραν μέρος ως αντιεπαναστάτες στην Επανάσταση του ΄21 και αντί να τους διώξουν, τους …. ελληνοποίησαν)!!!

  4. Στα σύνορα με Σκόπια και Αλβανία άμεσα, όπως το 2018 με την Ειδομένη να τους βλέπουν Ζάεφ, Ράμα, Μέρκελ, Τζόνσον, Ρούτε, Ντράγκι σε πρώτη προβολή. Έτσι να παρουσιάζεται η βαρβατίλα στο εμπόρευμα. Γυμνοί από τη μέση και πάνω, δεόντως μελαχρινοί (αρκετοί πίσσα) και κολλημένοι ισλαμιστές γυρεύουν είσοδο για τον ΠΛΟΥΣΙΟ ΞΑΝΘΟ βορά, δηλαδή από Ειδομένη και πάνω. Έχουν και καιρό να συνευρεθούν με γυναίκα…..χρόνια, λένε πως οι Σλάβες είναι καλές, οι Αλβανίδες και αυτές καλές αλλά οι Γερμανίδες και Αγγλίδες ασυναγώνιστες. Τώρα λόγω και κάτι Λιγνάδηδων εδώ, έμαθαν να έχουν και ανοικτούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς σε αυτά…….δεν κάνουν σεξιστικές διαφορές, όλα τα αλέθουν.
    ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ αλλά ο Κούλης (από το ινδικό κούλι που σημαίνει δουλοπρεπής εργάτης-υπάλληλος αποικιοκρατών) μέσα σε δύο χρόνια σχεδόν, ξεδιάντροπα τους γέμισε σε όλη την ενδοχώρα χύμα στο κύμα από τη τσέπη μας και στις πλάτες μας αποσκοπώντας στις περιουσίες μας και την απαξίωση της γης μας, δηλαδή και κερατάδες και δαρμένοι μη σας γαμήσουμε τίποτα πασοκονεοδημοκράτες.

  5. Σας πείραξαν οι Πακιστανοί που δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας, αλλά εσείς οι αρνητές του ιού είστε οι πρώτοι που δεν τηρείτε τα μέτρα προστασίας και θεωρείτε την ανευθυνότητα ως μαγκιά. Υποκριτές. Ξέρω θα αρχίσετε να βρίζετε τώρα, είναι γνωστή η χυδαιότητα σας.

    1. Μας πειραξε η υποκρισια. Που δεν ενοχλουνται με τους πακιστανους που δεν φορανε μασκες και βαζουν προστιμα σε οικογενειαρχες. Και μην μιλας για αρνητες του κορονοιου γιατι και τους πακιστανους αρνητες του κορονοιου θα τους πεις γιατι δεν φορανε μασκες. Δεν ειμαστε αρνητες, ειμαστε αηδιασμενοι με τα ψεματα των λοιμοξιολογων.

      1. Γιατί είπε κάνεις ότι δεν υπάρχουν Πάκηδες αρνητές? Βεβαίως υπάρχουν, και η συγκέντρωση που έκαναν δείχνει ανεύθυνη και εγκληματική συμπεριφορά. Το να τους κράζει ένας συνεπής πολίτης είναι δικαιολογημένο και λογικό. Το να τους κράζει όμως ένας που δεν τηρεί τα μέτρα και θεωρεί την ανευθυνότητα μαγκιά, είναι άνω ποταμών.

        1. Ενω εσυ που θεωρεις την ηλιθιοτητ@ εξυπναδα, ειναι κατω ποταμων;
          Μας τα χετε ζαλισει με τα κουλομετρα ραγιαδες του κερατα. Αντε μαλ@κα.
          —————
          ΑΣΕ Μ@ΡΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

    2. Εγώ λέω να τους δώσουμε κ μια Ελληνική σημαία κ να βγουν αυτοί έξω 25Μάρτη. Τι λες εσύ?

  6. Εγώ ξαναρωτάω εδώ μέσα για πολλοστή φορά……η ΕΛΑΣ έχει η δεν έχει αρχηγό?????? Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει.

  7. Εκαναν συμφωνια με την Μερκελ και οι δυο, με χωρις γραβατες και με γραβατες, να γινει η Ελλαδα βοθρος και ο καθε πακιστανος και αφγανος κλπ με Ανθελληνικα παλιοτομαρα μαζι, να διαδηλωνουν θρασυτατα και να διεκδικουν με το ετσι θελω, χαρτια και επιδοματα και ασυλο, να αραξουν εδω και να εγκληματουν!!!!!!! Δρομο στις πατριδες σας και παρτε μαζι σας και τα σκ@τα τους ΚΕΕΡΦΑ!!!!!Αυτα συμβαινουν οταν καποιοι ψηφιζουν Εθνομηδενιστες και Ανθελληνες!!!!!!!!!

  8. Αυτός ο Κωνσταντίνου ελπίζω να πεθάνει πολύ άσχημα , να μην του βγαίνει η ψύχη.

    1. Άν συνεχίσης νά καταριέσαι, πολύ φοβάμαι ότι εσύ θά πεθάνης μέ χειρότερο τρόπο….

      1. Παπ@ρια μεντολες. Ψοφο το κερφιτικο τομαρι

  9. Mας δουλευουν η κυβερνηση και οι αρχές μεγαλος εξευτελισμος

  10. Οι ΛΟΑΤΚΙ να διαδηλώσουν και στο Πακιστάν και το Ιράν..
    .θα περάσουν καλά …
    ΘΑ ΒΡΟΥΝ …ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ …
    Χωρίς αριστερούς μαλ@κες…

  11. Οι ΛΟΑΤΚΙ να διαδηλώσουν και στο Πακιστάν και το Ιράν..
    .θα περάσουν καλά …
    ΘΑ ΒΡΟΥΝ …ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ …
    Χωρίς αριστερούς μαλ@κες…

  12. Ρε κυβερνητικά παλιοτόμαρο ρε για αυτούς δεν υπάρχει αστυνόμευση μόνο για τον Έλληνα πολίτη υπάρχει

  13. ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΠΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΠΟ,,,,,ΤΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ

  14. Δυστυχώς σ’ αυτούς ανήκει πλέον η Ελλάδα και το μέλλον της, με την σφραγίδα της ΕΕ και όχι μόνο. Έχουν το πάνω χέρι σε όλα και μην τους ενοχλήσει κανείς γιατί είναι ρατσιστής. Οι δε Πακιστανοί, φουλ φανατικοί φιλότουρκοι…. Α, ρε Σύριζα και ΝΔ πώς μας καταντήσατε…

  15. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.

    1. Θα μας κλασουνε τον γκιώνη.Θελει η γάτα και χορεύουν τα ποντίκια. Κάποια στιγμή θα φάνε το γαμησακι τους τα ποντικακια.

  16. ειναι προφανες οτι ΔΕΝ κουμανταρεται η κατασταση, παγκοσμιως

  17. Οι εθνομηδενιστες συριζαιοι θα αφηναν τους πακιστανους να διαδηλωσουν αλλα δεν θα μας απαγορευαν στους ελληνες να βγουμε με μηνυμα. Ρε δεξιοι συριζαιοι διαδηλωνουν οι πακιστανοι και στελνετε την αστυνομια να δει βεβαιωση μετακινησης σε οικογενειε; Ου να μου χαθειτε, χειροτεροι καταντησατε απο τους φιληδες και τη ρεπουση.

Comments are closed.