ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΞΕΣΠΑ: “Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” – Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
clipboard01

Ανοίγουν τα στόματα, ετοιμάζονται τα δικαστήρια!!!


Νοσοκόμα σε ελληνικό νοσοκομείο ξεσπάσει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, γιατί η κατάσταση, καθώς δεν πάει άλλο!

Καταγγέλλει, παρότι προφανώς εμβολιασμένη, την απομάκρυνση ανεμβολίαστων συναδέλφων της από το νοσοκομείο, καθώς όπως αναφέρει έχουν μείνει μόλις δύο νοσηλευτές για τόσους νοσηλευόμενους σε κλινική ΜΕΘ, διότι οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί κολλάνε από τους ασθενείς, οι οποίοι έχουν μεγάλο ιικό φορτίο.
Καταγγέλλει πως τα ΜΜΕ δείχνουν άλλα πράγματα από αυτά που ισχύουν, ενώ σημειώνει πως οι προϊστάμενοι αδιαφορούν για την τραγική κατάσταση, απαντώντας σαν πολιτικοί στις εκκλήσεις της.

Αναρωτιέται δε, γιατί οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, δεδομένου ότι κάνουν rapid test, δεν επιστρέφουν να βοηθήσουν την κατάσταση!

Η μαρτυρία της είναι συγκλονιστική και θα κάνει ΚΡΟΤΟ!

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Πολυ καλα το ειπε μας τελειωσαν τα πυρομαχικα δε παει αλλο.
    Αυτο μου θυμιζει μια παρομοια κατασταση τοτε πριν τη μικρασιατικη καταστροφη που στειλαν τοσο κοσμο στο στομα του λυκου αλλα δε στελναν ουτε πολεμοφόδια ουτε και καν τροφιμα και περιμεναν να κερδισουν τον πολεμο.
    Τελικα χασαμε και εκεινα που ειχαμε με τους ηλιθιους στρατηγους.
    Βεβαια μετα τους κρεμασαν στη πλατεια αλλα τι να το κανεις η πατατα εγινε και απο τοτε τα σκυλια δε παψαν να γαυγίζουν

  2. Αναστολή της απόφασης στην Γαλλία που ήθελε απομάκρυνση των μη εμβολιασμενων νοσηλευτών, επιστρέφουν όλοι πίσω στις εργασίες τους για να σωθούν άνθρωποι. Η Γερμανία επανεξετάζει την απόφαση για υποχρεωτικοτητα του εμβολιασμού, θα συζητηθεί εκ νέου στην βουλή και πάει όπως όλα δείχνουν για ακύρωση. Εδώ ο Μητσοτάκης για να δείξει πόσο πυγμή έχει και πόσο μάγκας είναι, επιμένει στην απόφαση. Όπως θα δείτε τις επόμενες ημέρες, εξαιτίας της απόφασης Μητσοτάκη για αναστολή εργασίας των 7500 υγειονομικών, ο αριθμός των νεκρών θα εκτοξευθεί. Οι μισοί θα είχαν σωθεί εάν υπήρχε η κατάλληλη φροντίδα και επαρκή προσωπικο. Ο άνθρωπος είναι εγκληματίας, αυτή την στιγμή χάνονται άνθρωπο λόγω έλλειψης προσωπικού.

  3. Υπάρχει κανένας εισαγγελέας στήν Ελλάδα να ακούσει ή είναι ποδίτσες όλοι;

  4. Αποτελείτε ιδανικό εικονικό στόχο.
    Αυτό πρέπει να σάς το αναγνωρίσω

  5. Συγχαρητηρια για τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ !!! ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ !!!!

  6. Όσοι έχετε γνωστούς που πέθαναν,
    μην ξεχάσετε να ξαναψηφισετε Μητσοτάκη.

  7. Βγήκε μια κωλοχοντρη μικροβιολόγος γύρω στα 200 κιλά και κλάνει δημοσίως.
    Μόνο που τη βλέπεις θες να κάνεις και τις τρεις δόσεις μαζί . Σε καμία δεκαριά μέρες θα τη βγάλετε κι εσείς
    Οι διπλανοί είναι οι λαγοί του Μητσοτάκη κι εσείς οι χελώνες των υπολοίπων.

  8. ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ .

  9. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ?ΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

  10. Κούλη καμία δικτατορία δεν κρατάει για πάντα.
    Αν δεν το κατάλαβες θα το καταλάβεις σύντομα κι εσύ και οι υπόλοιποι δωσίλογοι.
    Οι γραβάτες που θα φορέσετε όλοι θα σφίγγουν λίγο παραπάνω.

  11. για μας τους Ελληνες που πληρωνουμε τοσα χρονια αδρες εισφορες. Τρωνε τα λεφτα συνεχεια και δεν βαζουν μια για το καλο μας. ΤΟ μονο που ξερουν ειναι να μας ριχνουν την ευθυνη για οτι συμβαινει και να μας υποχρεωνουν να κανουμε συνεχεια εμβολια με κινδυνο της ζωης μας απλα για να παρουν την πιθανοτητα να μην πατησουμε στο νοσοκομειο και δουμε τα χαλια τους. Τομαρια πουλημενα ολοι τους οι πολιτικοι.

  12. Μόλις τώρα έμαθα ένα συγκλονιστικό νέο από έναν Κινέζο φίλο που το αρέσει το τσίπουρο με γλυκάνισο.Οι τοπικές εφημερίδες στη Γουχαν πριν 15 χρόνια ίσως και παραπάνω,είχαν αγγελίες που ζητούσαν ανθρώπους για να δοκιμάσουν ακίνδυνα θεραπευτικά εμβόλια με τεράστια αμοιβή.

  13. Μπράβο κοπελιά που ξεφτίλησες τους ακαταδίωκτους της μίζας και τα αφεντικά τους. Οι πολιτικοί θέλουν πολλούς νεκρούς για να πειστούν τα κορόιδα για τα εμβόλια. Δεν παίρνουν πίσω τους ήρωες γιατρούς σε αναστολή με ράπιντ τεστ και κολλήσανε οι εμβολιασμένοι γιατροί που δεν κάνουν ράπιντ τεστ κσι μπορεί να κάνανε το μπόλι πριν 5 μήννες! Μπράβοστην άξια νοσοκόμα που είπε την αλήθρια.

  14. Αυτή η κατάσταση στα νοσοκομεία επικρατούσε κ πριν κοβιντ εποχή.. Δεν μας λέει κάτι καινούριο.. Ανέκαθεν υπήρχε έλλειψη προσωπικού..

  15. Σχετικά με ένα σχόλιο ενός φίλου ποιο κάτω πως δεν θέλουν να προσλάβουν ξανά τους ανθρώπους που έχουν σε αναστολη, ο Μητσοτάκης προτιμά να πεθάνει αθώος κόσμος αβοηθητος. Πλήρως εμβολιασμενοι όλοι με κορονοιο οι νοσηλευτές. Προτιμά να μεταδώσουν τον ιό και να πεθάνει κόσμος γιατί θέλει να συντηρηθεί η κατάσταση αυτή. Ενώ είναι τόσο απλό να πάρει πίσω τους νοσηλευτές με καθημερινό ραπιντ τεστ που είναι ποιο σίγουρο ότι δεν έχουν κορονοιο. Ο τύπος είναι παράφρονας, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Θέλει αύξηση νεκρών και κρουσμάτων. Τον συμφέρει.

  16. ….η Παναγια να σ εχει καλα κοπελα μου κ να σου δινει δυναμη και υπομονη!!

  17. 23.3.2021

    «Συντελείται ένα έγκλημα στην Αττική και οι υπεύθυνοι είναι στο Μαξίμου» καταγγέλλει υγειονομικός!

    Αποσπασμα

    «Τις τελευταίες μέρες συντελείται ένα έγκλημα στην Αττική ή μάλλον ακόμα ένα έγκλημα ή μάλλον πολλά εγκλήματα. Το έγκλημα αυτό συντελείται και δεν υπάρχουν μάρτυρες . Οι μόνοι μάρτυρες είναι οι γιατροί και οι λοιποί υγειονομικοί. Έχει όμως και δολοφόνους και οι δολοφόνοι βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου», αναφέρει χαρακτηριστικά η υγειονομικός Κρυσταλλία Βιτούλα, με ανάρτησή της στο Facebook.

    «Η οργή ξεχειλίζει. Όταν 2 ειδικοί παθολόγοι και 3-4 ειδικευόμενοι είναι υπεύθυνοι για εκατοντάδες ασθενείς στη βραδινή βάρδια και άλλες τοσες νοσηλεύτριες στη βραδινή βάρδια το αποτέλεσμα ειναι το πρωί να βρίσκουν ασθενείς νεκρούς στα κρεβάτια τους χωρίς να έχουν προλάβει να το πάρουν χαμπάρι», επισημαίνει η υγειονομικός, για να τονίσει παράλληλα ότι οι γιατροί και οι υγειονομικοί που εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας «από φόβο δε θα πουν προς τα έξω το έγκλημα που συντελείται γιατί από μαρτυρες για την εγκατάλειψη που έχει επιβάλει η κυβέρνηση θα βρεθούν κατηγορούμενοι ότι ταχαμου δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους».

    https://www.candiadoc.gr/2021/03/23/synteleitai-egklima-stin-attiki/

  18. Αγαπητή συμπαθητική νοσοκόμα ό γουρλομάτης δέν ενδιαφέρεται γιά τούς γηγενείς Ελληνες,
    τουναντίος τού μισεί καί θέλει νά τούς αντικαταστήσει μέ τούς αγαπημένους του τούς βάρβαρους Πακιστανούς.
    Γιάννης Λάκων

  19. Ο προέδρος των εργαζομένων στον ευαγγελισμό ανέφερε πως κυβέρνηση και επιτροπή ειδικών πιέζουν θετικους στον κορονοιο νοσηλευτές να πάνε στη δουλειά τους κανονικά! Το κάνουν εσκεμμένα να κολησουν όλο τον κόσμο και ειδικά ανθρώπους με υποκείμενα νοσηματα γιατί θέλουν νεκρούς. Αυτή η κατάσταση τους βολεύει, όλα αυτά τα ρεμάλια οι επιστήμονες, τους ακούτε καθημερινά, κάνουν ότι περνάει το χέρι τους για να συντηρησουν αυτή την κατάσταση και να κρατήσει ο κορονοιος όσο ποιο πολύ γίνεται σε διάρκεια. Έχουν θησαυρισει οι τύποι, βγάζουν πολλά λεφτά. Θέλουν να υπάρχει εάν είναι δυνατόν για πάντα κορονοιος.

  20. Αυτή είναι η αλήθεια, άμεσα εκλογές,χτες…μας τελειώνουν κ εμείς τους κοιτάμε σαν χάνοι…. δυστυχώς είμαστε σε πόλεμο κ μας πιάσανε στον ύπνο…,

    1. Χα χα και εσυ νομιζεις οτι αυτοι οι εβραιομαφιοζοι με τον Κουλη αρχηγο θα φυγουν απλα με εκλογες……………………..???

  21. Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί ΔΕΝ πρόκειται να επιστρέψουν. Ο υπουργός υγείας ΔΕΝ πρόκειται να κάνει πίσω. Ο λόγος είναι απλός : στη θέση των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή, έχουν τοποθετηθεί 3μηνίτες συμβασιούχοι. Ήδη οι πρώτοι εξ αυτών, πήραν την πρώτη παράταση. Να πω παρακάτω ; Όλοι αυτοί, που τοποθετήθηκαν με «θολές» διαδικασίες, μέσω των ΔΥΠε, αποτελούν έναν εν δυνάμει κομματικό στρατό. Εκλογές έρχονται, ψηφίστε μας να σας μονιμοποιήσουμε. Άσε που έτσι απαξιώνουν το δημόσιο σύστημα υγείας, φιλέτο για πώληση σε ιδιώτες. Όπως στο αμέρικα : έχεις μα πληρώσεις ; Μπορεί και να ζήσεις. Δεν έχεις να πληρώσεις ; Έξω, στο δρόμο, σα σκυλί. Αν ήθελαν το υγειονομικό σύστημα να δουλεύει ρολόι, ειδικά τώρα που η μάχη κορυφώνεται, θα είχαν ΗΔΗ ανακαλέσει τις διαθεσιμότητες. Αλλά ΔΕΝ θέλουν …….

Comments are closed.