ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! «Τι σε νοιάζει εσένα ρε μ@λ@κ@ αν έχω γκόμενα;»: Τα γυρίζει ο Κωστόπουλος για την Λιόλιου

Κοινοποίηση:
petros_kostopoylos

Για πρώτη φορά Πέτρος Κωστόπουλος, μίλησε για την σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου, την οποία αποκάλυψε η εκπομπή Happy Day. Ενώ, αναφέρθηκε και στο ταξίδι του στο Νουμπάι και την συνάντηση με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Όπως πολλές φορές ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των media, το ταξίδι αυτό πραγματοποίησε για λόγους δουλειάς και όχι διασκέδασης, όπως έσπευσαν να σχολιάσουν κάποιοι.

«Σκόνη τον έκανα τον Τσιτσιπά στο τάι μπρέικ! 7-5! Ήρθε δεύτερος στα μπινελίκια. Παρότι είναι εκεί για προπονήσεις. Οι διάφοροι άλλοι κοσμικοί, δεκάδες, έφυγαν στον πρώτο γύρο. Τα πολυβόλα σημάδεψαν συγκεκριμένα», σημείωσε χαρακτηριστικά στο άρθρο του.

Επίσης, αποφάσισε να αναφερθεί για πρώτη φορά και στην Κατερίνα Λιόλιου.

«Τέτοιοι «καλοί Χριστιανοί» ξέσκιζαν εμένα και την κοπέλα που έβγαλαν ότι έχω σχέση (όταν συκοφαντείς γυναίκα, είσαι ερπετό, από σκουλήκι έως φίδι) Αυτοί. Που καταδικάζουν Μαγδαληνές. By the way, τι σε νοιάζει εσένα ρε μ@λ@κ@ αν έχω κι αν δεν έχω γκόμενα;», έγραψε σε κάποιο άλλο σημείο του κειμένου του.

Κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι νέες φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν την σχέση Λιόλιου – Κωστόπουλο

Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα κυκλοφορούν κοινές φωτογραφίες της Κατερίνας Λιόλιου και του Πέτρου Κωστόπουλου που επιβεβαιώνουν την σχέση τους.

Για το ζευγάρι μάθαμε αρχικά μέσω από τα κοινά στιγμιότυπα που έχουν δημοσιευτεί στις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο Ντουμπάι.

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή Ευτυχείτε πρόβαλλε τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες που τους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός.

Σύμφωνα με την εκπομπή, το ζευγάρι είναι επίσημα μαζί εδώ και δύο μήνες και δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τους νοιάζει γιατί ασχολούνται με τα κουστομπολιά και εσύ είσαι ένα αναγνωρίσιμο άτομο. Σε όλους προκαλεί εντύπωση πως τα χει με μια αρκετά καυτή νεαρή. Εντελώς out of his league. Αυτό είναι όλο δεν μπορείς να φιμώσεις τον κόσμο και πέρα από αυτή τη σχέση ράμματα υπάρχουν αρκετά για τη γούνα σου με όλα όσα έκανες αυτά τα χρόνια. Προτιμάς να λένε για αυτά?

    1. Δεν μιλάω για τις δουλειές και τις λαμογιές του αλλά αλήθεια τώρα τα πιστεύετε αυτά που λέτε για την 26χρονη και αυτόν; Ο Κωστόπουλος είναι πολύ μεγάλος και σπάνια κρατιούνται σαν κι αυτόν στην ηλικία του έτσι. Γενικά κάποιες τον θεωρούσαν πάντα γοητευτικό άντρα εμφανισιακά και σε κάποιες δεν άρεσε ποτέ. Όμως το ξαναλέω ότι μια μερίδα γυναικών πάντα τον έβρισκαν γοητευτικό. Η κοπέλα αντικειμενικά είναι ωραία και ταυτόχρονα αρκετά συνηθισμένη. Δεν είναι και η γυναικάρα που σαν κι αυτήν δεν υπάρχει άλλη. Προσωπικά αν όντως είναι ζευγάρι και δεν κάνει περίεργες μπίζνες με την λεγάμενη στα Ντουμπάι που πανε , δεν με εκπλήσσει να της αρέσει ο Κωστόπουλος σαν άντρας και να τον προτιμούσε από άλλους μικρότερους από αυτόν. Εδώ βλέπεις κάτι χάλια μπαμπόγερους που έχουν γυναίκες 25 χρόνια νεότερες και ούτε τα λεφτά του δεν έχουν. Βέβαια δεν είναι και αυτές σαν την Λιόλιου αλλά εντάξει δεν είναι και η Μπελούτσι στα νιάτα της για να απορείτε πια πως πάει με αυτόν. Μια ωραία συνηθισμένη κοπέλα είναι που πάει με έναν μεγάλο μεν, γοητευτικό για πολλές δε. Και από τις λίγες δηλώσεις της δεν είναι και καμία που σκέφτεται και πολύ. Η ομορφιά ή η ηλικία δεν είναι το παν. Μπορεί η κοπέλα να το χει ακατοίκητο. Γιατί κρίνετε πάντα από την εμφάνιση; Επειδή δεν είναι η Αφροδίτη του big brother δηλαδή σημαίνει ότι είναι καλύτερη από αυτήν επειδή δεν είναι όπως λέτε ιπποπόταμος;

  2. Άσε μας ρε Κωστόπουλε, όταν τα περιοδικά σου κάνανε ότι σου κάνουν τώρα ήταν καλά. Εκτός και αν εσύ σαν εκδότης έβγαζες την Αγία γραφή σε τεύχη.

    1. Αυτό σωστό. Μία φορά είχα πάρει περιοδικό του και δεν ξαναπήρα. Μπορεί να το κάνουν για να ασχοληθούμε μαζί τους και να μάθουμε την Λιόλιου βέβαια

  3. Οι Κωστόπουλοι αυτού του κόσμου θέλουν όλος ο πλανήτης να ασχολείται ΜΟΝΟ μαζί τους, αρκεί να λέει αυτά που θέλουν αυτοί να ακούν…. Όταν παρακαλάνε και κανονίζουν με τους παπαράτσι “αυθόρμητες” φωτογραφίσεις είναι καλά, όταν ο κόσμος όμως του ξεχέζει που στα γεράματα γυρνάνε με τις εγγονές τους, τότε είναι “ερπετά”. Θα μας κάνει και “χριστιανικό κήρυγμα” ποιός; ο Κωστόπουλος… Κωστόπουλε άσε το Χριστιανισμό στην άκρη και κοίτα να γυρίσεις πίσω αυτά που έφαγες από το κοσμάκη και το κράτος.

Comments are closed.