“ΝΙΚΗΤΑ, ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ Π@Δ@ΞΕΙΣ ΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; “Ολισθηρός κατήφορος πολιτικών και δημοσιογράφων που προσβάλλει τους φυλακισμένους Έλληνες. Βγάζουν οι ίδιοι την κατάντια και τις ανωμαλίες τους στη φόρα απολογούμενοι στα πρόστυχα κανάλια. Τι διέδιδαν αργά τη νύχτα πολιτικοί θαμώνες του Κολωνακίου, μετά την “εξομολόγηση” του παρουσιαστή, μπροστά στην πρώην γυναίκα του

Κοινοποίηση:
exofillo11-2

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1822, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. 

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Tετάρτης 10  Φεβρουαρίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.
alitheia-aima-banner
ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.
teaser11-2
Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους «καινούργιους».
OPISTHOFYLLO2
Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ ,  επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Μαφία κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Και τελικά τα βρήκε με τον Κικίλια και τον έκανε και υπουργό…..
    Ψηφίστε ραγιάδες στα τέσσερα.

  2. Συκιές παντού… Από τον Ιούλιο του 75 και μετά..

  3. ΧΑΧΑ ΡΕ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ .
    ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΙΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .

  4. Δεν ήταν μόνο ο Ρουβάς,ο Ψινακης κατάστρεψε τόσα παιδιά,ξεχάσατε όλοι πόσο χρονών ήταν ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ,όταν είδαμε όλοι τότε ζωντανή μετάδοση που πήγε σπίτι του ο Ψινακης και τον πήρε και τον πήγε να μείνει,και έμεινε σπίτι του,με τους γονείς του ΜΑΡΤΑΚΗ να κλαίνε και να οδύρονται έξω από το σπίτι του Ψινάκη;Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ τότε ήτανε 17 χρονών,για αυτό γιατί δεν μιλάει κανείς,και μιλάνε μόνο για τον Ρουβα που έχει και οικογένεια;

  5. Συγνώμη ,που κολαει τωρα σε όλα αυτά ο ψυνακης κ ο Ρουβάς ?

  6. Δεν είμαι φυσιογνωμιστής αλλά το πρόσωπο και η ματιά του Λιγνάδη έχει κάτι το έκφυλο.
    Δίπλα του η κομμουνίστρια Γλύκατζη Αρβελέρ. Το Αρβαιλερ( Ahrweiller) από τον Εβραίο σύζυγο της.

  7. Διαβάζουμε απο άλλο σάιτι ότι ” Στο κύκλωμα μετείχαν πολιτικός αλλά και δεύτερος σκηνοθέτης εκτός από αυτόν που ακούγεται.
    Και βέβαια και πολύ γνωστός ηθοποιός με αδυναμία και αυτός στο ίδιο φύλο. Απ’ ότι μαθαίνω γίνονται υπό άκρα μυστικότητα έρευνες από τις αρχές καθότι τα αδικήματα είναι πολύ σοβαρά.”

  8. Εγώ δεν κατάλαβα, τα ‘θελε το κωλαράκι του Λιάγκα ή όχι;

  9. Βρε παιδιά κάθε φορά που τον βλέπω το ίδιο μου ερχεται στο μυαλό. Εάν φορέσει καμπαρντίνα και καπέλο δεν είναι ιδιος ο αστυνομος σαινης;

  10. Βουβός γαμεί κουφό!της ανωμαλίας γίνεται παντού.

  11. Αυτή η ξανθιά δίπλα του δεν έκανε τίποτα μεμπτό για να την κάνετε αυτήν πρωτοσέλιδο να το ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ; Αυτή η κακίστρω αδίστακτη μέγαιρα!

    1. Αυτήν δίπλα στον Ψινάκη εννοώ όχι την πρώην του άλλου!

  12. Μεγάλος ρεπόρτερ ο κ Χίος αυτό θα πει η αλήθεια με εγκυρότητα Ο Νικήτας φαίνεται λαλας φαίνεται παθητικός θα του όρμησε και ποιος ξέρει τι έγινε Τι γίνεται στην αθηναϊκή κοινωνία ο ένας παίρνει τον άλλο σίγουρα όργια πάρτυ με κόκα και τα κάνουν όλα Να συλληφθούν αυτοί που πειράζουν παιδιά και οι βιαστές και ας έχουν περάσει χρόνια

    1. Ο Νικητας Κακλαμάνης γνωστή ξεφωνημένη λούγκρα. Θεωρεί τον Ευάγγελο Αβέρωφ μέντωρα του στην πολιτική…

Comments are closed.