ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ! ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ – ΑΣΚΗΣΗ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
2021-12-22_205407

Εισαγγελική έρευνα για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών σε ορφανοτροφείο της Αττικής

Τέσσερα παιδιά απομακρύνθηκαν από τη δομή προκειμένου να εξεταστούν από ειδικούς στο νοσοκομείο Παίδων.
Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προέβη η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, αναφέροντας πως έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα έπειτα από επώνυμες καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών και σεξουαλική βία σε ορφανοτροφείο της Αττικής.
Η κα Μιχαηλίδου αποκάλυψε σε τηλεοπτικό σταθμό, πως έλαβε μια επώνυμη επιστολή για κακοποίηση παιδιών μέσα σε κλειστή δομή προστασίας στην Αττική.

Τρεις μάλιστα συγκεκριμένοι άνθρωποι που σχετίζονται με αυτήν τη δομή, κατήγγειλαν όχι μόνο την άσκηση βίας στα παιδιά, αλλά έκαναν λόγο για σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ των ανηλίκων παρουσία των εργαζομένων, όπως και για άλλες συμπεριφορές αποτρόπαιου χαρακτήρα.
«Το πρώτο που έκανα είναι ότι πήγα ξανά στην Εισαγγελία, κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στην αντιεισαγγελέα Παιδικής Προστασίας και αμέσως μετά πάγωσα τη χρηματοδότηση για τη δομή αυτή και οργάνωσα μαζί με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας έλεγχο», υπογράμμισε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο έλεγχος ξεκινά από τη συγκεκριμένη δομή, ωστόσο τους επόμενους μήνες (Ιανουάριο και Φεβρουάριο) θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα.
«Θα οργώσουμε με ελέγχους όλη τη χώρα, έτσι ώστε οι ειδικοί να εξετάσουν τους πάντες, παιδί-παιδί», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
Η κα Μιχαηλίδου δεν παρέλειψε επίσης να γνωστοποιήσει ότι οι επιτόπιοι έλεγχοι ξεκίνησαν σήμερα, Τετάρτη (22/12), ενώ τέσσερα παιδιά για τα οποία υπήρχε συγκεκριμένη καταγγελία απομακρύνθηκαν από τη δομή, προκειμένου να εξεταστούν από τους ειδικούς στο νοσοκομείο Παίδων.
«Εξετάστηκαν τα παιδιά αυτά, εξετάστηκαν και όλα τα υπόλοιπα από τους ειδικούς, το κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας εξέτασε τα διοικητικά, υπάρχει σε εξέλιξη η έρευνα από την εισαγγελία και παράλληλα έχει παγώσει και η χρηματοδότηση» κατέληξε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Αντιπροσώπευση με κλήρωση, το σωστό. (Δεν πρόκειται να έρθει, απλά λέμε…) Δημοκρατία που ανέφερα σε προηγούμενο σχόλιο, όχι. Τουλάχιστον όχι επιλεκτική (Για το παράδειγμα δημοσίευσης σχολίων) Απο κει και πέρα… εσείς την επιμέλεια… κ για αυτά

  2. Η δικαιοσύνη θα δείξει Ας κόψουν την φιγούρα Μητσοτάκης και υπουργοί του με τόσα που μας κάνουν Δεν λέμε ότι δεν είναι σοβαρό… Πολύ σοβαρό Άκρως

  3. Κάποιος γνωστός της έγραψε εδώ μέσα ότι είχε εμβολιαστεί η 26χρονη μανούλα (βρέφους 3 μηνών) πριν από 10 ημέρες …
    ΄Ενα άλλο, όμως άρθρο, αναφέρθηκε στην ανάνηψή της (μετά από τεράστιες προσπάθειες των ιατρών του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε) μετά από 90 λεπτά της ώρας … Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει ;;;

  4. μηδενικη ανοχη απο εμας,τον λαο επρεπε να υπηρχε προς εσας..

  5. Χαχαχα ένας υπεράνω υποψίας έδινε κόκα για να τον πηδάνε νεαροί,-που εντελως τυχαια σε εναν ελεγχο ρουτινας τους επιασσν και τα ξέρασαν ολα -και μετά σιγή ιχθύος.Μήπως κάποιες φορές λοιπόν τα βίτσια κάποιου γίνονται μοχλός πίεσης η τιμωρίας στην περίπτωση που ζητάνε κάτι από αυτόν και αυτός αντιδρά ;

    1. Χ_στ_καμε Εδώ χανόμαστε με αυτά που έχουμε από το ’20 κ.ά. και ο άλλος λέει για Μιχαηλίδου Με τόσα λεφτά που παίρνει (και μέλος κυβερνήσεως γαρ) και καλλωπίζεται, ωραία θα είναι. Είναι και νέα ακόμα… Αυτό σε νοιάζει εσένα; “Μπράβο”
      (Και να δημοσιεύετε και σχόλια. Δημοσιεύετε όσα σας αρέσουν και σε άλλα φίμωση; “Δημοκρατία”)

  6. Αναρωτιεμαι το τι θα γινεται, στο Βρεφοκομειο “Αγιος Στυλιανος” της Θεσσαλονικης, που ο ΓΑΠ μεταβιβασε σε Ο.β.ριους! Εκει εργαζεται και η μανα της Νοτοπουλου!

    1. Εσύ πως ξέρεις; Έχεις στοιχεία; (Γι’ αυτό που αναφέρεις) Αν έχεις…

  7. Γιατί διαφημίζουν θα οργώσουν την χώρα για να λάβουν τα μέτρα τους οι παιδεραστές υποθέτω ως συνήθως

  8. ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΦΕΙΟ; ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ;

  9. “““ «Θα οργώσουμε με ελέγχους όλη τη χώρα, έτσι ώστε οι ““ειδικοί““ να εξετάσουν τους πάντες, παιδί-παιδί», πρόσθεσε χαρακτηριστικά. “““ Ποιοι ειδικοι;;;;;; Αστεια κανει!!!!!!!!!! Απο την πολυ ειδικοτητα το ελλαδισταν ειναι μια λιμνη λασπης….. κριμα στις καποτε αθωες ψυχες……..

  10. Τώρα το ενημερώθηκα τηλεφωνικα.
    26 Χρόνη υγιέστατη στην Κοζάνη 26 ετών έπαθε δύο ανακοπες και υπέκυψε.Μαθε αν είχε κάνει εμβόλιο Στέφανε.

    1. Στάνταρ εμφόλιο του Εβραίου κτηνίατρου ποδίτσα……!

Comments are closed.