ΝΕΝΕΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΡΩΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΙΝΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΒΑ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

Κοινοποίηση:
[351448] ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Να μην προσκληθούν στους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου Ρώσοι και Λευκορώσοι διπλωμάτες ή εκπρόσωποι των κρατών αυτών ζητά το υπουργείο Εξωτερικών με επείγον έγγραφό του προς τις διπλωματικές και έμμισθες προξενικές του υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο.

Το έγγραφο, συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ενόψει της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου, παρακαλείσθε όπως σε εκδηλώσεις σας δεν αποστείλετε προσκλήσεις σε εκπροσώπους των Διπλωματικών και Προξενικών Αρχών Ρωσίας και Λευκορωσίας».

Σημειώνεται ότι μόλις τρία χρόνια πριν, το 2021, η Ρωσία είχε -με αφορμή και τη συμπλήρωση 200 ετών από την ελληνική Επανάσταση- εξέχουσα θέση στους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου. Ο πρωθυπουργός της χώρας, Μιχαήλ Μισούστιν, είχε ταξιδέψει στην Αθήνα, εκπροσωπώντας τη Μόσχα, με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να μιλά για τη συμβολή της Ρωσίας στον αγώνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΘΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ

  2. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    1.ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    2. ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ
    3, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ
    4.ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ
    ΥΓ ελπίζω να μη ξεχάσατε να καλέσετε την κοινότητα των τρύπιων….τόξων

  3. Τί άλλαξε στα τρία χρόνια που μεσολάβησαν; Ο πόλεμος στην Ουκρανία;

  4. Μπράβο, οι Ρώσοι πάντα ήταν εναντίων της Ελλάδας. Διαβάστε ιστορία.

  5. Εδώ βάζουν αλβανάκια και παρελαύνουν μιλάμε για τέτοια ξεφτίλα ου να χαθείτε τομάρια

  6. Σιγά μην καλέσουμε δολοφόνους ναζιστές στην εθνική μας εορτή

  7. ναι οκ την κουλα την ξερουμε τι τανα ειναι.τι μπορει να γινει ομως για να σταματησει να εκθετει την χωρα σε κινδυνο;;πως θα γινει να σταματησει να λειτουργει ανεξελεκγτα;

  8. Καταλαβαινετε τωρα σε τι διχασμο μας εχει φερει ο Κουλης με τις πολιτικες του?Οι μισοι εδω μεσα βριζουν τους αλλους μισούς με ακατονομαστες εκφρασεις.Ολα αυτα για μια μαριονετα των Δυτικων που αν του πεις τι σημαινει πολιτικη θα σου πει Ντολμαδακια!

  9. Ο Κούλης ανήκει στο διεθνές Χαζαρικό τόξο. Είναι και ο ίδιος Χαζαρος στην καταγωγή

  10. Ρε πείτε στους Ρώσους να μαζέψουν τις μανάδες και τις αδερφές τους απ’τα μπουρδέλα.

  11. Καλά είσαστε άρρωστη εδώ μέσα οι ρώσοι μας έχουν απειλήσει ότι θα μας ρίξουν Πυρηνικά βοηθάνε τους τούρκους κι εμείς θα τους καλέσουμε..και σε τελική ανάλυση την μεγαλύτερη μερίδα των ελλήνων την έχετε ρωτήσει με ποιανού το μέρος είναι..; Η Ελλάδα ανήκει και σε εμάς και αν δε σας αρέσει να πάτε στη Ρωσία..

    1. Με κατι μυαλα σαν τα δικα σου εχει χαθει η λογικη στην Ελλαδα,δεξιο κομματοσκυλο…..Που αντι να το βουλωσεις εχεις το θρασος και σχολιαζεις κι απο πανω,θρασυμι

      1. Και βέβαια έχω το θάρρος να σχολιάζω γιατί Είμαι άντρας και όχι λουλού ..ζω στην Ελλάδα και μπορώ να λέω αυτό που βλέπω και νιώθω αν ζούσα στην Ρωσία θα φοβόμουνα να μιλήσω μη με βάλουνε φυλακή η με καθαρίσουνε.. Και για να μιλήσουμε με λογική όσο υπάρχει Ρωσία η Ελλάδα μας και Κύπρο μας δεν πρόκειται να βγάλουν ούτε ένα βαρέλι πετρέλαιο γιατι κοιτάω το συμφέρον της χώρας.. Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με το Μητσοτάκη Στο εσωτερικό της χώρας τα έχει κάνει μαντάρα αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος άλλος δυστυχώς..

    2. Καλά διάβασε ιστορία και μετά αν δεν καταλάβεις πήγαινε σε γιατρό. Ναυμαχία Ναυαρίνου σου λέει κάτι; Ιωάννης Καποδίστριας γνωρίζεις τι ήταν; Στο Βερολίνο ξέρεις ποιοί μπήκαν και τελείωσαν τους ναζί;
      Επίσης κάνε ένα γκάλοπ να δεις τι λέει το 70+% για τα πεπραγμένα του πρωθυπουργού σου. Όσο για την Ελλάδα έτσι όπως την κατάντησαν κάποιοι πολιτικοί και λαός με μυαλά σαν τα δικά σου δυστυχώς δεν ανήκει στους Έλληνες αλλά είναι υποθηκευμένη στους ξένους που κάνουν κουμάντο.

  12. Ας καλεσουν και τα τραβεστι απο τη Συγγρου να παρελασουν σαν σωτηρες στην νεα επανασταση. χα χα χα

  13. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡOΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥ@@Σ . ΑΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΝΤΟΠΗ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ!! Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΘA ΕΛΕΓΕ: ” ΩΡΕ ΤI ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?”

    1. Μας βοήθησαν μόνο προς το τέλος στη ναυμαχία του Ναυαρίνου μαζί με τους Άγγλους και τους Γάλλους. Αλλιώς θα σου λεγα πόσο μας βοήθησαν και πόσο φίλοι μας ήταν.

  14. Δυστυχώς για τα κνοδαλα που είναι στην εξουσία και ευτυχώς για κάποιους από εμάς – όχι όλους -, το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια έχει αντοχή…. 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  15. δεν βαριεσαι σημασια εχει οτι θα ειναι οι ανωμαλοι στην παρελαση σκυψε και ξανασκυψε κουλα στον ναζιστη ουκρανο εδω πληρωνονται ολα προδοτη της χωρας και των ελληνων αληθεια οι προγονοι μας μαλλον ηταν μ@λ@κες που αγωνιστηκαν για την ΕΛΛΑΔΑ και ηρθατε εσεις οι ψευτοδημοκρατες να τα κανετε ολα σκατα και να δημιουργειτε εχθρους της χωρας ανα τον κοσμο εσυ βασισου στους ευρω πεους να σε βοηθησουν οπως το 1922 μιασμα

  16. δεν υπάρχουν πια ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ!! ολα ειναι του ΝΑΤΟ και της συμμαχίας

  17. Ο τύμβος της Μάχης του Ναβαρίνου είναι αφιερωμένος στους τρεις Ναυάρχους, εις εξ αυτών είναι ο Ρώσος Χέυδεν που ναυμάχησε για την ελευθερία μας ενάντια στους Τουρκοαιγύπτιους και συνηθιζόταν ρωσικό άγημα να επισκέπτεται την Πύλο την επέτειο της ναυμαχίας. Η παραπάνω εντολή δείχνει αγνωμοσύνη, μικρότητα και κακία από πλευράς μας.

  18. Ρώτα τους Ρώσους και τους Λευκορωσους εάν ερχόταν στην παρέλαση, τους αποκλεισαμε ή μας απέκλεισαν; Δεν είναι οξυμωρο βουλευτές που ψήφισαν υπέρ των ομοφυλόφιλων να πηγαίνουν στις παρελάσεις επίσημοι να τιμήσουν τους ήρωες μας.

  19. Ας καλέσουν όλους τους ανώμαλους της Βουλής,και όλους τους παρατρεχάμενους ,τους γαλονάδες με τα παρασημα απο το Μοναστηράκι.Ερωμένες,ερωμένους και όλα τα σούργελα.

    1. Συμφωνώ μαζί σου !!! Βλέπω ότι με τον τρόπο τους ο ζητούν πέσει να αιμα ετσι για να διευκολυνθούν και να δώσουν Αγαίο στους Τούρκους. .. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΩΣ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΙ ΚΆΝΟΥΜΕ??

  20. θα καλέσουν τους κ@λ…τουρκους και όχι τους Ρώσους? το έχουν τερματίσει..

  21. Κουλαρα καταργησε και τις πρεσβειες,προξενεια ανιστορητε να δεσει το γλυκο!
    Θα υπηρχε ρε μπαμια 25η Μαρτιου χωρις Αλεξανδρο Υψηλαντη και Φιλικη Εταιρεια? Δυστυχως εισαι ανιατος @

Comments are closed.