ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗ μέση του δρόμου! Εκεί θα καταντήσουμε! Θα πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα στους δρόμους και το κράτος θα σφυρίζει αδιάφορα… (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
irakleio

Όπως βλέπετε στις εικόνες ένας άνθρωπος είναι πεσμένος στη μέση του δρόμου. Ένας άνθρωπος στο Ηράκλειο βρίσκεται στη μέση του δρόμου χωρίς τις αισθήσεις του.

Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας: “Στις 13.30 συνέβη πιθανόν από ατύχημα ενας νεαρός έπεσε μπρούμυτα στην μέση του δρόμου. Στις 13.32 επικοινώνησαν με το ΕΚΑΒ και στις 13.41 επικοινώνησα προσωπικά με την άμεση δράση που με ενημέρωσαν ότι είχαν είδη ενημερωθεί για το συμβάν.

Το ΕΚΑΒΑ έφτασε 14.05. Το περιπολικό έφτασε στις 14.14 που το ΕΚΑΒ είχε αποχωρήσει με τον νεκρό. Τελικά θα πεθάνουμε όλοι στην μέση του δρόμου και το κράτος δεν θα μας δίνει σημασία.

irakleio irakleio1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αυτοί που πεθαίνουν είναι από το προβλήματα που αφήνει ο κοβιντ

  2. Δεν μα΅εχει πει κανεις,απο τα μεσα μαζικης παραπληροφορησης τους νεκρους απο τον Covid 19 στις χωρες της Ευρωπης,εμεις μαλλον θα ειμαστε οι ……πρωταθλητες,κοντα στις 25000 νεκρους,ουτε στον πολεμο του σαραντα δεν ειχαμε τοσους !!!!!! ας ειναι καλα οι πολιτικοι Ανθελληνες που μας …..κυβερνουν, Αλλα Κυριακη κοντογιορτη που λενε στο χωριο μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Κριμααα, κριμα, κριμα, κριμα. Πόσοι ακόμα; Ποσά νέα παιδιά θα χάσουμε ακόμα μέχρι να κανουμε κάτι; Πρέπει να είναι δικοί μας άνθρωποι για να εξοργιστούμε; Δικα μας παιδιά; Τόσο εγωκεντρικοί και παρτάκηδες εχουμε γίνει; Μήπως τελικά αυτό εκμεταλλεύονται;

  4. Συνεχίστε να ψηφίζετε Μητσοτάκη, σανοφαγοι.

  5. ΟΣΟ ΤΡΥΠΙΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ.
    Τελεία και παύλα.-

    1. ΣΩΣΤΟΣ ………..ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΒΓΗΚΑΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΑΝΤΖΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ…ΚΑΘΕΜΕΡΑ

Comments are closed.