ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! «ΕΒΓΑΛΑΝ τη σύζυγό μου στο νοσοκομείο θετική στον ιό και στο ιδιωτικό αρνητική, αλλά…»

Κοινοποίηση:
tsip=531388_385430631475474_10243711_n

Καταγγελία από πολίτη που δημοσιεύει το neakeratsiniou.blogspot.com:

Ο Θωμάς Τσίπας αισθάνεται έξαλλος.

Βγάλανε την σύζυγό μου θετική στον ιό ύστερα από νοσηλεία στο νοσοκομείο την πήρα στο σπίτι, πριν φτάσω σπίτι κάναμε τέστ σε ιδιωτικό μικροβιολογικό …. μαντέψτε … ΑΡΝΗΤΙΚΌ, έκανα και εγώ τεστ … ΑΡΝΗΤΙΚΌ στις επόμενες ημέρες καραντίνας μας πήρε η πολιτική προστασία ο εοδυ και η Αστυνομία μας υποχρεώσανε να μένουμε σε καραντίνα 14 ημερών , ο εοδυ αρνείται την εγκυρότητα του επίσημα αδειοδοτημένου απο το κράτος αποτέλεσμα ιδιωτικού εργαστηρίου με την δικαιολογία ότι μετράει μόνο το τέστ του νοσοκομείου 3 άτομα στενές επαφές κάναμε επαναληπτικά τέστ κανένας θετικός η σύζυγός μου σε σύνολο έχει κάνει 3 ,1 απλό και 2 μοριακά σε κανένα δεν βγήκε θετική , παρά την έντονη επιμονή μου επίσημο χαρτί απο το νοσοκομείο ότι η σύζυγος μου είναι θετική δεν έχουμε ,όταν το ζήτησα απο τους γιατρούς του νοσοκομείου ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλοι . Τα σχόλια δικά σας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί….
    Όπως πάντα….
    Έχει καταρριφθεί κάθε είδους λογική.
    “Αϊνστάιν” έχουν γίνει όλοι τους…. πού ήταν δηλαδή.

  2. ειπαμε ειναι πολλα τα λεφτα απο εοκ και πρεπει να τα διαχειριστουμε και ας κουρευονται ολοι με νεα μνημονια.συμφωνεις κουλη?

  3. Αν κάνεις πάω από 30 κύκλους στην PCR μπορεί να σου βγει θετική και φυσικά υπάρχουν και άλλες λογικές αιτίες. Για ψευδώς θετικά βλ και https://www.thelancet.com/journals/lanres/article/PIIS2213-2600(20)30453-7/fulltext

    Ή μπορεί να πούμε τι οι ιατροί τα παίρνουν από τους εξωγήινους.

  4. το παλικαρακι στην φωτο ειναι ο θωμας;;;;; μηπως ειναι και εν δυναμη καλλιτέχνης ο θωμακος;;;; μηπως λεω μηπως ο θωμακος ειναι του λαικου ασματος;;;;;

  5. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ ΡΕ ΠΙΘΗΚΕ, ΜΟΝΟ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ,,, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙς ΤΕΣΤ;

    ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ

  6. Ρε εδώ ηθοποιοι,τραγουδιστές και άλλοι καμαρώνουν που έχουν τον ιό και σεις φωνάζετε ; Μάλλον δεν τα πήρατε χοντρά για αυτό!!!!

  7. Να ασχοληθείς με το κυνήγι φίλος,βγάλε μία άδεια σύντομα θα αρχίσει κυνηγετική περιοδος

  8. Ο/Η Τι κρίμα η χούντα των φαρμακευτικών να εξουσιάζουν το πουλί 🐦 ενός τόσο όμορφου συντονιστή!! λέει:

    Όποιος πάει και κάνει τεστ, πάει γυρεύοντας.
    Τι εννοώ!!!Ποιος ο λόγος να το κάνει το τεστ? Εφ’ όσον φάρμακο για Κορωνοϊό δεν υπάρχει, το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει το τεστ αν βγει θετικό, ενώ στην πραγματικότητα είναι αρνητικό, είναι επιπρόσθετα ψυχολογικά προβλήματα.
    Όσο για τον ισχυρισμό ότι στην περίπτωση που βγεί θετικό υπάρχει κίνδυνος να μεταδώσεις και να μολύνεις κι άλλους με τον ιό, δεν ευσταθεί, γιατί οι ίδιοι οι Κινέζοι επιστήμονες απέδειξαν ότι ο ιός μεταδίδεται και από τα μάτια. Καλόν λοιπόν είναι,
    οι άνθρωποι να μην πηγαίνουν γυρεύοντας γιατί το αποτέλεσμα του τεστ θα πεί ψυθιριστά στο αριστερό τους αυτί 👂.
    ΤΣΑΚΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ!!

  9. Εμείς οι “ψεκασμένοι” καταλαβαίνουμε τι παίζει γιατί δε θέλει και πολύ μυαλό.
    Θα πω μόνο γιατί δεν έχουν κάνει έστω και μία νεκροψία σε κάποιον από αυτούς που μας λένε ότι πέθαναν από τον κορονοϊό.;;;; Γιατί το ξέρουν ότι η αιτία θανάτου θα είναι άλλη έστω και αν είναι θετικός που το πιο πιθανό δεν είναι όπως και η κυρία.
    Μόλις μας μπήξουν το εμβόλιο ως δια μαγείας τα κρούσματα και οι θάνατοι θα είναι μηδενικοί και θα μας πούνε ότι το εμβόλιο πέτυχε.

    1. ΠΕΣΤΑ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ

  10. ειναι πολλα τα λεφτα αρη[κουρκουλος καλογηρου]

Comments are closed.