ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ – Ουρά από λ@θρέποικους στον ΟΑΕΔ Αγ. Δημητρίου (φωτο)

Κοινοποίηση:
720_219571_e9d0986090-8a0a1bb192ab032d

Ουρά σχηματίστηκε το πρωί έξω από το κτήριο του ΟΑΕΔ στον Άγιο Δημήτριο, πρώτη μέρα σήμερα που λειτουργούν κανονικά όλες οι δημόσιες υπηρεσίες.

Βέβαια, αν δει κάποιος απλά και χωρίς περιγραφή την εικόνα που μας έστειλε αναγνώστριά μας, δύσκολα θα φανταστεί ότι πρόκειται για δημόσια υπηρεσία στην Ελλάδα και θα νομίζει ότι είναι από κάποια υπηρεσία σε Αφρικανικό κράτος.
Μάλιστα σε μια υπηρεσία, που όλοι γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι προσέρχονται για επιδόματα, διότι σίγουρα δεν θα υπήρχε συνωστισμός λ@θρέποικων σε κάποιο γκισέ τράπεζας ή δημόσιας επιχείρησης, όπου προσέρχονται πολίτες για να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους ….

IMG_20200609_111345

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ποιος θα κάνει απέλαση ? Η Ν.Δ ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
    Ο $ΥΡΙΖΑ ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Καλά να πάθουμε.
    Κασιδιάρη δαγκωτό.

  2. Δουλεύετε κορόιδα μέχρι τα 67 για να μαζέψετε ένσημα και να πάρετε μια ψωροσύνταξη, και τα Λαθρο Ορκς να τα ξύνουν με την τσουγκράνα και να εισπράττουν λεφτά χωρίς να έχουν κολλήσει ένα ένσημο στη χώρα Εύγε.!!!

  3. Κάθε μέρα είναι γεμάτο πιθήκια και χιμπατζήδες εδώ στον Άλιμο (Άνω Καλαμάκι).
    Έχουμε βρεί τον μπελά μας με τους τριτοκοσμικούς…
    ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΜΕΣΑ!

  4. Βρούτση,ολοταχώς τα επιδόματσ στα παιδιά. Τώρα,όσοι παίρνουν άδεια παραμονής και κόβεται το επίδομα αρνούνται να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματα,οπότε βρούτση, κάνε ένα καλό ακόμη και ανανέωσέ τους τη διαμονή γιατί δεν έχουν πού να μείνουν τα παιδιά τα καημένα… Κι απ’ την άλλη ας περιμένουν τα κορόιδα οι συνταξιούχοι (διακόσιες πενήντα χιλιάδες) με τις ληξιπρόθεσμες αιτήσεις για κύρια και επικουρική μήνες και χρόνια για να εισπράξουν τη σύνταξή τους από τον μπατηρημένο εφκα έτσι όπως τον καταντήσατε νυν και προηγούμενοι. Σα δεν ντρέπεστε…

  5. Αυτό είναι η υπηρεσία ασύλου στον Άλιμο.καθε μέρα έτσι είναι.

Comments are closed.