ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ! Αντί για τον κορυφαίο Λευτέρη Πετρούνια έδειξε τον … Αυγενάκη! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΕΡΤ

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε live την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια. Μολονότι αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της δημόσιας τηλεόρασης, φαίνεται ότι σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια… που η ΕΡΤ εξασφάλιζε την εικόνα των Ελλήνων αθλητών πληρώνοντας το σχετικό κύκλωμα, σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο τουλάχιστον επί του παρόντος.

Η ΕΡΤ αρκέστηκε στην κεντρική μετάδοση του προγράμματος για την ενόργανη γυμναστική και για το λόγο αυτό δεν είδαμε ποτέ live την προσπάθεια του Πετρούνια, ενώ και η δημοσιογράφος που έκανε τη μετάδοση, ανέφερε αρκετές φορές ότι «περιμένουμε τον σκηνοθέτη να μας δείξει την προσπάθεια του Πετρούνια». Αναμφίβολα πάντως πρόκειται για «φάουλ» και του ξένου σκηνοθέτη, ο οποίος… αγνόησε τον χρυσό ολυμπιονίκη του 2016, σημαιοφόρο της Ελλάδας και πρώτο σημαιοφόρο κατά την παρέλαση των χωρών στην τελετή έναρξης. Η ΕΡΤ ωστόσο θα έπρεπε να έχει φροντίσει ότι η live εικόνα του Πετρούνια δεν θα χανόταν στη μετάδοση.

Η ΕΡΤ για τη γκάφα

Η ΕΡΤ πήρε θέση για το… μαύρο στην προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια και έκανε λόγο για unfair από την παραγωγή στην Ιαπωνία!
Η ΕΡΤ δεν έδειξε ποτέ την εντυπωσιακή προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των κρίκων, η οποία και του έδωσε την πρόκριση στους τελικούς του αγωνίσματος.

Τα social media πήραν… φωτιά αμέσως και η διοίκηση του κρατικού καναλιού έσπευσε να ενημερώσει πως η ευθύνη βαραίνει τους Ιάπωνες σκηνοθέτες της τηλεοπτικής παραγωγής.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!».

Είναι χαρακτηριστικό πως στο twitter υπήρξαν πολλά επικριτικά σχόλια τόσο για τη δημόσια τηλεόραση όσο και για τον σκηνοθέτη της μετάδοσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: