ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ! ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ: «Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ» – Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ. O ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ , ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;

Κοινοποίηση:
sourlas2

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος οικογενειών των θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης για την ανακρίτρια, καθώς έχει συγγενική σχέση με πρώην υπουργό.

Συγκεκριμένα, στον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας αναφέρεται:

«Άρθρο 7
Αμεροληψία των διοικητικών οργάνων
1. Τα διοικητικά όργανα, μονομελή ή συλλογικά, πρέπει να παρέχουν εγγυήσεις αμερόληπτης κρίσης κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους.

2. Τα μονομελή όργανα, καθώς και τα μέλη των συλλογικών οργάνων, οφείλουν να απέχουν από κάθε ενέργεια ή διαδικασία που συνιστά συμμετοχή σε λήψη απόφασης ή διατύπωση γνώμης ή πρότασης εφόσον:

α) η ικανοποίηση προσωπικού συμφέροντός τους συνδέεται με την έκβαση της υπόθεσης, ή

β) είναι σύζυγοι ή συγγενείς εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, κατ ́ ευθεία μεν γραμμή απεριορίστως, εκ πλαγίου δε έως και τέταρτου βαθμού, με κάποιον από τους ενδιαφερομένους, ή

 γ) έχουν ιδιαίτερο δεσμό ή ιδιάζουσα σχέση ή εχθρότητα με τους ενδιαφερομένους.»

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε ότι οι συγγενείς ζητούν να αποκαλυφθεί η αλήθεια σε όλες τις πτυχές.

«Πρέπει να ψάξουμε γιατί κανένας από τους συνηγόρους που βγαίνει δεν λένε κάποια πράγματα. Πρώτον η ανακρίτρια έχει συγγενική σχέση με πρώην υπουργό της νυν κυβέρνησης.

Έχω καταθέσει αίτηση εξαίρεσης για να μπορεί να υπάρξει η ελεύθερη και ανεξάρτητη δικαστική διερεύνηση του θέματος».

Ο δικηγόρος σημείωσε, επίσης, ότι «η συγγενική σχέση της ανακρίτριας δεσμεύει την ανάκριση».

Στην συνέχεια, ο κ. Θεοδωρόπουλος υπογράμμισε ότι για να μην υπάρχουν αμφιβολίες θα πρέπει να εξαιρεθεί η κυρία Ανακρίτρια.

«Υπάρχει εισαγγελική λειτουργός η οποία ήταν το 2017 στην υπόθεση στο Άδενδρο της Θεσσαλονίκης, και έχει οριστεί πάλι, ενώ έχει θέσει στο αρχείο την υπόθεση με τους τρεις νεκρούς», συμπλήρωσε.

Σχετικά με τον κ. Ντογιάκο, ο δικηγόρος ανέφερε ότι «ο γιος του κ. Ντογιάκου ήταν μετακλητός υπάλληλος στο υπουργείο Μεταφορών».
 Η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει ήδη αποκαλύψει πως πρόκειται για την ανακρίτρια Σούρλα, στενή συγγενής με τον πρώην υπουργό της ΝΔ,. Γ. Σούρλα.

exofyllo6-3

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. H γαμημενη ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που ειναι????? 58 + ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ..
    Αυτη δεν πρεπει να επιλυφθει ττου ατυχήματος και να κανει την ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, απο την οποία να αποδοθουν ευθύνες, και η αστυνομια να προβει σε συλλήψεις ???????????????????

  2. Εδώ ο Τζαβάρας γελούσε στην ερώτηση αν υπάρχει ανεξάρτητη Δικαιοσύνη σήμερα.
    ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ οικογενειακώς

  3. θα με θυμηθειτε ολοι σας με τις υποκλοπες σε εμας και τους νεκρους μας υπο τη στεπη υποκλοπων

  4. Και να ταν μόνο αυτοί. Το 70% ο ένας κρατά τον άλλο με μυστικά και ντοκουμέντα για αυτό το πλήρες λαδωμένο σύστημα έχει αποθρασυνθει και έχει εισχωρήσει ακόμα και στους απλούς ανθρώπους.

  5. Επειδή άκουσα ότι αποσύρουν τον γεωργιάδη από τα κανάλια της λίστας πέτσα, προτείνω να πάει στο τζαμί να δει το έργο της κυβέρνησης του! Να προσέξει μόνο μην έχουν καμία αφίσα τι έλεγε για το ισλάμ το 2010 που ήταν εναντίον του τζαμιού! Γιατί αγανάκτησαν όλοι οι Έλληνες μαζί του, μην αγανακτήσουν και οι μετανάστες, παρότι τους ανοίξανε το τζαμί και τους νομιμοποιούνε όλους! Γιατί κανένας Έλληνας δεν πρέπει να ξεχάσει γεωργιάδη, βορίδη και πλεύρη και τι ζημιά κάνανε στον πατριωτικό χώρο και στην ίδια την Ελλάδα με αντάλλαγμα ένα υπουργείο!

  6. Ο Περιστέρης ανδρώθηκε ως κρατικοδίαιτος εργολήπτης δημοσίων έργων.
    Η Τέρνα Ενεργειακή μεταξύ των άλλων διαθέτει τα δύο εργοστάσια Ήρων 1&2 παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο στην Θήβα.
    Έχει αποσπάσει έργο της τέως πλέον ελληνικής ΔΕΗ.

  7. Είναι ανακρίτρια και δεν ξέρει βασικά άρθρα του νόμου. Δεν φαντάζεται ούτε το αυτονόητο. Δικαιοσύνη.. μεγάλο ατού του συστήματος, πληγή για εμάς.

  8. Τι μπιχλα είναι αυτή..ρε Αλήτες..??? Πιο Αισχροί κι απ’το Αισχος…??? Φτου σας…

Comments are closed.