ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ; Θυμήθηκε η ΕΣΗΕΑ να βγάλει ανακοίνωση για τον Κανάκη. Για τα “τέρατα” που ξεστομίζει ο συνάδελφος σας, ο Πορτοσάλτε, δεν λέτε κάτι;;

Κοινοποίηση:
Κανάκης

Στην ανακοίνωσή της, η Ένωση Συντακτών κάνει λόγο για «τηλεπερσόνες που εργαλειοποιούν την κοινωνική οργή για να μετατοπίσουν τις ευθύνες» και αναφέρει συγκεκριμένα: «Από την πρώτη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη οι δημοσιογράφοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και μεταδίδουν νυχθημερόν τις εξελίξεις. Η δημοσιογραφική έρευνα είχε αναδείξει εδώ και καιρό τις ελλείψεις στις υποδομές και την ασφάλεια των σιδηροδρομικών γραμμών. Τα ρεπορτάζ αυτά δεν αναπαρήχθησαν όσο θα απαιτούσε η σοβαρότητα του ζητήματος με ευθύνη των επιχειρήσεων Τύπου και των ιδιοκτητών τους.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τοποθετήθηκε δημόσια και ξεκάθαρα για τα δομικά προβλήματα των Μέσων Ενημέρωσης. Το εύκολο “τσουβάλιασμα” που καταλήγει στην ουσιαστική στοχοποίηση των δημοσιογράφων από “χιουμοριστικές” εκπομπές, αποτελεί φτηνή εργαλειοποίηση της δικαιολογημένης οργής της κοινωνίας και ξεκάθαρα επιχειρεί να μετατοπίσει το βάρος των πραγματικών ευθυνών.

Καλό θα ήταν οι “χιουμορίστες” παρουσιαστές να μην συμβάλλουν στη συγκάλυψη και τον συμψηφισμό των ευθυνών, δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά, και να σεβαστούν τον κόπο χιλιάδων εργαζομένων που δουλεύουν ακούραστα με απολαβές που απέχουν μακράν από αυτές των τηλεπερσόνων-τιμητών».

Τι είχε πει ο Αντώνης Κανάκης;

 Τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, ο Αντώνης Κανάκης, αναφερόμενος στους δημοσιογράφους, είχε τονίσει: «Οι εκφράσεις όπως παπαγάλος που χρησιμοποιούνται ή τα συνθήματα που γράφονται στους τοίχους είναι λίγα. Όταν η δημοσιογραφία είναι υπάλληλος κομμάτων, καναλαρχών και διαφόρων άλλων συμφερόντων τότε γίνεται εχθρός της Δημοκρατίας.

Μη στενοχωριέστε θα βάλουν τα τσιράκια τους, θα επιτεθούν και σε εμάς, θα επιτεθούν σε εσάς. Γιατί μπορούν να δημιουργούν μια πλασματική πραγματικότητα Όσο κι αν λέτε ότι βρέχει ενώ σας φτύνουν, δεν βρέχει. Σας φτύνουν. Όσο κι αν αύριο έχετε 200 site, 200 μικρούς δημοσιογράφους, πέντε εφημερίδες, φιλαράκια και κολλητούς και μπορείτε να τους βάλετε όλους να γράφουν αυτό που εσείς θέλετε, σας φτύνουν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. αντε βρε φαλακρα αχωνευτε εσενα περιμενε ο κοσμος, χωρις κοκα κολα δεν θα σε ηξερε ουτε ο περιπτερας σου και τωρα παριστανεις τον επαναστατη αντε να γλυψεις για κανα ξεροκοματο ακομα

  2. Μπράβο ρε αλάνι Στέφανε και μπράβο και στον Κανάκη.

  3. τα μηνηματα περνουν ΚΑΙ μεσω σατυρας.γ,αυτο και εμφανιζονται οταν επιστρατευονται.

  4. η αλητεια μιλαει απο την ασφαλεια ενος στουντιο , κρινει κατακρινει ολυς και ολα,
    που το ΥΛΙΚΟ για ολη την εκπομπη του το παιρνει απο αυτους που ……κατηγορει !!!!
    (οχι οτι οι δημοσιογραφοι ειναι καλυτεροι )
    αλλα οπως λεει και ο λαος μας……ο τρελος με την τρελαρα του, ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΤΟΥ !!

  5. ξυλο σε όλους ειδικά στους οπαδούς της αριστερίλας που κατέστρεψαν την ελλάδα.

  6. Ρε μάγκες βοά ο τόπος για τις στενές σχέσεις Άδωνι-Πορτοσάλτε-Αυτιά
    Ο ιστορικός του μέλλοντος, αν δεν έχει πάρει μίζα και αυτός, θα βρει τι συμβαίνει.
    Ακούμε πολλά πράγματα

  7. Στέφανε,που ήταν ο Κανάκης όταν ξεπουλήθηκε το όνομα της Μακεδονίας;

  8. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΗΝΙΚΕΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ

  9. Υποκριτές καί Φαρισαίοι,η ίδιοι ήταν τότε πρίν 2000χρονια με αυτούς τώρα, ίδιοι υποχθόνιοι.

  10. Για τα ψευδή βίντεο του Ευαγγελάτου,δεν επενέβη η ΕΣΗΕΑ,προφανώς επειδή τον έχει παρασημοφορήσει η Σακκελαροπούλου…!!!Για την τρομολαγνεία και την διασπορά ψευδών ειδήσεων απο δημοσιογραφους κατά την περίοδο του κορωναϊου,άφαντη η ΕΣΗΕΑ!!

  11. Ναι καλα οκ καλα τα λεει αλλα δεν πιστεύω τίποτα όλοι αυτοί πληρώνονται να δουλέψουν ως ανακουφιστική βαλβίδα. Και καλά θα πουν στο κόσμο αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος. Έλα τώρα….

  12. Όλες αυτές τις επιτροπές η κυβέρνηση τις ελέγχει.

  13. Οι αληθείς πονάνε και δεν θέλουν αλήθειες.Ειναι αλήτες

  14. Τον Κανακη θα τον δειτε να κατεβαινει με το ΠΑΣΟΚ

  15. Διαφήμιση τους έκανε ο Κανάκης με τα γαλλικά του.Ρωτηστε επικοινωνιολόγους και θα δείτε ότι έχω δίκαιο.Αμα.οληερα τους βρίζουν και τους δείχνουν στη τηλεοραση ποιους πιστεύετε οτι θα ψηφίσει ο λαός?

    1. Είσαι σίγουρος ότι πήρες τα φάρμακα σου σήμερα ρε σκουπίδι ?

  16. ΩΡΑΙΟΣ ΤΑ ΠΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΚΑΠΠΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΠΠΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΟΥΡΚΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  17. Αααα….γι’αυτό τα βάλανε όλοι μαζί του με αρχηγό τον Mr.Boubouko???? Απλά είπε αλήθειες…και οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΑΝΕ!!!!!!! ‘Εστω ας μας τα πεί και κάποιος διαφορετικά….βαρεθήκαμε τις ίδιες και τις ίδιες κασέτες που μας επιτρέπεται να ακούμε…πρωϊ-μεσημέρι-βράδυ!

Comments are closed.