ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! Φοιτήτρια ξεφτιλίζει στο Πανελλήνιο τον Μητσοτάκη σε μόλις 45” – “Αυτός ο άνθρωπος έχει καταστρέψει…”

Κοινοποίηση:
al

Ένα βίντεο που όλοι οι Έλληνες πρέπει να δούμε και έστω για πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα να αναλογιστούμε μέσα μας τι πολιτικούς έχουμε και ποιους ψηφίσαμε.

Αυτό το βίντεο της φοιτήτριας είναι γροθιά στο στομάχι. Τα λέει όλα σε 45”:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

69 Σχόλια

  1. Όχι στην νέα ηλεκτρονική ταυτότητα – balanthsberoia
    25 Νοεμβρίου στις 10:37 π.μ. ·
    KLAUS SCHWAB – Στο τέλος θα συγχωνευτούν η ψηφιακή, βιολογική και φυσική μας ταυτότητα» Ο Schwab, ο οκτογενής ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ,

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3698191590224589&id=173086936068423&__cft__%5B0%5D=AZUvBOS8RE9XVkC-0s0UgVR84frjo88eePUz7M6wMS7qyHXEtXu144brdTuyorIHeAMqmcfi1hTCsykrN2ZSlqt-FujhmD9TH7TVW3OXM6q_baig6rmqICn-3Q5puS8J4fJCRemiaLbi1Cbb1NoOPgn7vqz02K68pVx1Gk68BaeLVOpoXTMXEMopJojLgoCpMq5oo3_uBrq5fCmSvEc2oO0U&__tn__=%2CO%2CP-y-R

  2. Πάλι δεν περνάτε τα μηνύματα που δε σας συμφέρουν;

  3. Μάλιστα..η Αλεξάνδρα Κιρκο από την Αλβανια, φοιτήτρια του ΤΕΙ Κοζάνης κ espresso girl 2019 ψάχνει τρόπους να την ανακαλύψουν κυνηγοί ” ταλεντων” των εταιρειών παραγωγης ριάλιτι μπας κ τρουπωσει εκεί, αποσκοπώντας να κάνει ντόρο σε κάποιο πάνελ πρωιναδικου το βιντεάκι της. Λαρυγγια σαν κ τα δικά της δεν υπάρχουν πολλά στην Δυτική Μακεδονία κ έτσι καθώς έχει πάθος με το μικρόφωνο, έκανε ένα βίντεο κλιπ της νέας της επιτυχίας ” αυτός εδώ ο άνθρωπος”.

    1. Τα είπες όλα, και άσε τα χαϊβάνια εδώ μέσα να λένε πως είναι ηρωίδα και πως όποιος λέει την αλήθεια είναι με τη νέα δημοκρατία.

  4. Μολυναν το ντιενέι του Ελληνικού πνευματος και από υιοί του φωτός του ανθρώπου έγιναν υιοί του σατανά.
    Ρουφιάνοι νενέκοι τσατσαδες των ίδιων των μικρών παιδιών τους.
    Μολυναν το σώμα και το αίμα του Ελληνικού λαου με τα καρκινογόνα νερά και τρόφιμα τους…
    Μολυναν το αυτεξουσιο της ελευθερίας του φωτός των τέκνων του ανθρώπου οι αφομιωμενοι ως Έλληνες ,ιουδαιοι πατέρες του σατανά.
    Μολυναν με την διχόνοια τον φθόνο και την άγνοια του Άδη , την αδελφοσύνη και τον ομοψυχία του Ελληνισμού.
    Χωρίζοντας σε κόμματα και σεχτες το Ένα το σώμα της Μίας εκκλησίας και το Ένα το Άγιο πνευμα του Ιησού μας του Χριστού.
    Το μόνο εμβόλιο που θα σώσει την γη απο την Βασιλεία-κορονοιο, είναι Η Ορθόδοξη του Χριστου εξουσία στην κορόνα της βασιλείας των ουρανών της Ελλάδος.
    . Όλα τα άλλα τα σφραγίσματα είναι τα ζάρια που παιζουν οι φυλές του Ισραήλ τα υπάρχοντα των βασιλείων των μη Εβραίων.

  5. Μα τοσο ηλιθια ??
    Δεν σε ειδα με τον Συριζα να λες αυτος εδω ο ανθρωπος προδωσε την χωρα μου
    – Εκλεισε τις τραπεζες
    – Εβαλε κατασχετηρια
    – Εκανε την χωρα μας ξεφτιλα

    Δεν σε ακουσα

  6. Άλλη μία ψεκ ψυχιατρική περίπτωση. Αυτός εδώ ο άνθρωπος λέει… κλπ. Σε όλες τις χώρες του πλανήτη αυτά ακριβώς κάνουν οι κυβερνήσεις και ακόμη πιο σκληρά μέτρα παίρνουν και η ψεκ νομίζει πως όλες οι κυβερνήσεις του πλανήτη θέλουν να εξαφανίσουν την ανθρωπότητα… Έπρεπε να μη παρθεί κανένα μέτρο για να αφανιστεί πραγματικά η ανθρωπότητα. Αλλά δε τη νοιάζει την μικρή ψεκ αν πεθαίνουν περισσότερο οι μεγαλύτερης ηλικίας. Στο νουνάκι της… Να παίξουμε κορώνα γράμματα την υγεία των πολιτών για να κάνει πρακτική η μικρή ψεκ. Που είσαι ρε Κιμ Γιογκ Ουν για να επικοινωνήσουν με το περιβάλλον επιτέλους οι ψεκ μονοκύτταροι οργανισμοί… Ναι ναι ξέρω, θα παίρνω από τον Κούλη κλπ.

  7. Το θεμα ειναι ο περιορισμος των ελευθεριων και η Τεχνολογικη επανασταση και ο ελεγχος των μαζων.
    Πολυ παιδικα και ρηχα κατηγορω.
    Κριμα που η γεννια μου τα βλεπει ολα επιφανειακα . . . .αναζητωντας βοηθεια απ το κρατος μην τυχν κ κοπει το wifi κ δν εχουν να παραγγειλουν απο το efood .
    Ολο μαλακιες

  8. Ο Κυριακος είναι αυτός που ελεγε προεκλογικα: Θα ειμαστε εναντια στο νατιβισμο;;;
    Για κοιτάξτε πως εξελίσσονται τα πράγματα!!! Ούτε οι αλλοδαποί τον θέλουν!!!

  9. Κουλομητσοπουστρόσκυλα του κερατά, ΚΑΚΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΨΩΦΟ απ τα εμβολία του BillGates666.

  10. Μπήκε όλη η λίστα Πέτσα στο Μακελειό να εκφράσει την οργή της για το βίντεο, μπράβο στην κοπέλα.

  11. ”Σοβαρές” προσωπικότητες σχολιάζουν εδώ μέσα βλέπω.
    Αλήθεια, πόσα σας πληρώνουν καλά μου πρακτοράκια για να λασπώνετε κάθε είδους αντίθετη γνώμη από όπου και αν αυτή προέρχεται. Ότι είναι Αλβανίδα σας πείραξε ; Αλήθεια πόσα πληρώνεστε για να κάθεστε στο σπίτι σας και να διαβάλλετε κάθε αντισυστημική άποψη ; Εύκολο χρήμα έτσι ;
    Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά. Πλέον σας έχει πάρει γραμμή ο Ελληνικός λαός και δεν μπαίνει καν στον κόπο να ασχοληθεί μαζί σας. Απλώς σας γειώνει. Πουλημένα τομάρια.

  12. Σωστά τα λέει η κοπέλα
    αλλά δεν είναι “αυτός ο άνθρωπος”,
    είναι αυτοί οι άνθρωποι….
    Είναι όλοι οι τσιπροκούληδες κουτσουμποφωφώκες
    που συμφωνούν στα μέτρα,στα λουκέτα, στα πρόστιμα, στους φόρους,στα μνημόνια,στη λαθρομετανάστευση.
    Οι διαφορές τους κ ο ανταγωνισμός τους είναι για το ποιός είναι πιο υπάκουο κανίς στην ΝΤΠ.
    Επομένως προσέξτε στη κάλπη να μην εκλέγετε συνεχώς κλώνους σαν “αυτόν τον άνθρωπο”
    που κάθε φορά είναι σαν το μανωλιό που άλλαξε κ έβαλε τα ρούχα του αλλιώς

  13. Η κοπέλα από την Αλβανία με το υαλουρονικό στα χείλη θα κάνει μάθημα στους Έλληνες; Άντε γεια

    1. Ακόμα και αν είναι Αλβανίδα μιλάει πιο Ελληνικά από Ελληνίδα.

  14. Να πας στην αλμπανία ομορφιά μου που οι συνθήκες είναι καλύτερες. Καθ’ οδόν να ακούς και την εκλιπούσα στο “αυτός ο άνθρωπος αυτός”.

  15. αν ειτανε αλλο δεν θα κανετε αυτα. ολλο φτεη ο μηστοτακι

  16. Αλβανία να πας που γεννήθηκες αν δε σ’ αρέσει αυτός ο άνθρωπος.Μηπως θα προτιμούσες Βαρουφάκη ή Τσίπρα;;Εδω είναι Ελλάδα και κυβερνά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ονοματεπώνυμο.Τον χαιρόμαστε και τον ψηφίζουμε πολλά χρόνια γιατί δουλεύουμε στο δημόσιο που φρόντισε πρώτο από όλα.Και θα τον ψηφίσουμε πάλι ώστε να βγει με διαφορά.

  17. Η παγκόσμια κυβέρνηση αποφασίζει,οι κατά τόπου υποκυβερνήσεις εκτελούν,ο λαός ψηφίζει.

  18. Κυριακο παρατατα, ευχαριστω δεν θα ακουσεις ποτε απο αυτα τα απολιτιστα γιδια.
    Δεν αξιζουν να σε εχουν ηγέτη.

    1. Αντε ψοφα ρε τρωκτικο που τρυπωσατε ολα τα δεξια μπασταρδα γιδια στο μακελειο…Φυγετε ρε βρωμιαρηδες απο δω

  19. Ωραία τότε ψήφισε Αλέξη για να σε στείλει στο διάολο εσένα και τους ομοίους σου. Δεν κοιτάτε που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μας προστατεύσει από τον covid, δεν κοιτάτε ότι στην εξωτερική πολιτική σταμάτησε τους Τούρκους με το να κάνει συμμαχίες με Γάλλους, Ισραηλινούς και με Άραβες και θέλετε τον Αλέξη που έδωσε την Μακεδονία στους Σλάβους. Για αυτό ελληνακια είστε κακομοίρηδες και θα παραμείνετε κακομοίρηδες, γιατί δεν ξέρετε να ξεχωρίζετε το πραγματικό συμφέρον σας. Για αυτό ψηφίσετε άκρα αριστερά δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ για να δώσει και το μισό Αιγαίο στους Τούρκους. Για αυτό καληνύχτα Ελλάδα που κοιμάσαι με τα τσαρούχια.

  20. Το κακό με τούτη χώρα είναι ο διχασμός. Όταν ακούγεται η αλήθεια ψάχνουμε οι κομπλεξικοί να βρούμε καταγωγή, πολιτικό φρόνημα, ομάδα. Τέτοιοι είμαστε και καλά μας κάνουν. Επαναστάτες του καναπέ που είναι πιο ανθέλληνες και από τους προδότες και τους εφιάλτες τούτης της χώρας. Ντροπή σας … Η αλήθεια είναι μια, είναι αντικειμενική ΟΧΙ υποκειμενική ούτε υποκινούμενη. Ντρέπεστε που είστε ΕΛΛΗΝΕΣ όταν όλος ο κόσμος “ψοφάει” να συνδεθεί με κάτι ελληνικό. Καταστροφή τώρα γιατί ΠΡΕΠΕΙ να αφανιστούν δίποδα – δίμορφα ζώα που καταστρέφουν και κοπρίζουν. Δεν το είπατε εσείς και μετά ψάχνεται την αποδόμηση. Μπράβο της από όπου και αν είναι, ότι και αν ψηφίζει, ότι ομάδα και να είναι ! Έχει πιο πολλά κιλά @@@@@@ από επαναστάτες της τυρόπιτας και του φραπέ καναπεδάτου.

  21. Μάλλον η αλβανίδα ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και ονειρεύεται πως ο αλβανογενής Τσίπρας θα “απελευθερώσει” την “Τσαμουριά” και θα κάνει την Αλβανία Μεγάλη, ή μπορεί και σλαβοσκοπιανή γιατί ο ζαίος έκανε τα πάντα για να δώσει την Μακεδονία μας στα Σκόπια και εν μέρει τα κατάφερε!!! Φαίνεται και από το δέρμα ότι δεν είναι Ελληνίδα αλλά κάτι με καταγωγή από πρώην σοβιετική “δημοκρατία” στην οποία βέβαια δεν θα τολμούσε να βγάλει τικ-τοκ χωρίς να την πακετάρουν και να την πετάξουν σε κανένα λάκκο με ασβέστη!

  22. Εκλεισαν καφέ, κλαμπ, μπαράκια, αποτριχωτικα κέντρα, κόπηκαν κα οι εκδρομουλες…. και ΣΚ από δω και από κει…. Ναι κυρία μαμηθηκε η ζωή σου που την έφαγες με το κουτάλι…
    Όλοι εσείς που κράζετε τα μέτρα και την κατάσταση στη χώρα δε φταίει ο συγκεκριμένος άνθρωπος που λέει η κύρια… . αν δε το χετε καταλάβει έχουμε Γ’ ΠΠ το φαινόμενο είναι σε όλη την ανθρωπότητα, τι πρέπει να γίνε δλδ; Ακόμη δεν το πιστεύετε ότι υποφέρει κόσμος και οικογένειες από αυτό το κακό!!!
    Τουλάχιστον τα τελευταία 40 χρόνια που ζω δε άκουσα ότι από την πείνα πέθανε κάνεις τουλάχιστον στις μέρες κάτι θα βρούμε να φάμε… Από αυτό όμως που μας βρήκε όμως φεύγει κόσμος… Σοβαρευτητε..
    Ας πάει η κοπελιά σε μια ΜΕΘ μέσα, όχι για να προσφέρει κάτι… Αλλά για να δει πως πονά κατά την αναπνοή ένας συνανθρώπος μας με covid, μακριά από όλους, πως είναι διασωληνομενος… Να σκεφτεί ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθεί σε αυτή την θέση κάποιος από το σπίτι της… να δει τον αγώνα και την κόπωση του υγειονομικου προσωπικού και μετά ας μας προτείνει κάποιον ποιο υπεύθυνο άνθρωπο να μας κυβερνήσει… . Έχουμε αρκετούς πού βγήκαν στους δρόμους πριν δύο βδομάδες…. με το έτσι θέλω της υπευθυνότητα τούς….

    1. ΨΕΥΔΕΣΑΙ. Διασωληνωμένοι για όποιον λόγο και από ιούς υπήρχαν πάντα. Δεν δικαιούται ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΖΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥ ΖΕΙΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΙΟΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ. Η ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ. ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΖΑΜΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ @@ρια σου.

      1. Σου κόψανε τον καφέ,τα ποτακια,τις ταβερνίτσες και τα ταξιδακια και σου κακοφάνηκε βουτυρομπεμπέκο;Καιρός ήταν αυτός ο λαός να ασχοληθεί και με κάτι ουσιαστικότερο.Κι όποιος δε βρίσκει να παλουκωθεί σπίτι του και να κάνει ΜΟΚΟ.Άχρηστοι κεφτέδες,μόνο τη διασκέδαση σκέφτεστε.Ανθρωπάρια.Κούλη ΒΑΡΑ ΑΛΥΠΗΤΑ!!!Όλοι μέσα!!!Σε ενημερωνω επίσης ότι μόλις γύρισα από 10 χμ τρέξιμο ενώ εσύ προφανώς έχεις σκάσει που αν βγεις για καφέ θα σε κοπανήσει η τρακοσαρού στο κεφάλι.Έτσι είναι αυτά,θα γίνεις Ευρωπαίος ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!Τζίτζικα ελληνίσκε.

  23. Αυτός ο “γκαντέμης” άνθρωπος, αν φύγει από την χώρα, θα παρει και τον ιό μαζί

  24. Καταγωγή από Αλβανία. Espresso girl 2019. Εκεί στον ΣΚΑΙ ας την πάρουν στο my style rocks για να μην κλαίει στο Τικ Τοκ

  25. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ.ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΤΑ ΝΟΥΙΜΕΡΑ?

  26. ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.Ο ΤΣΙΠΡΑΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ.ΩΡΙΜΑΣΕ

  27. ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ….
    Η ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ

  28. Αυτός εδώ ο άνθρωπος δεν θα την ενοχλούσε τόσο αν αυτά που κάνει δεν θα είχαν άμεσες επιπτώσεις στην δική της ζωή. Δεν έχετε καταλάβει ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα ενός σάπιου συστήματος που πηγάζει μέσα από σάπιες ζωές σάπιων ανθρώπων, των πολιτών. Καταρρέει βίαια ότι ξέρουμε για να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο. Αυτό που καταρρέει είναι αυτό που φτιάξαμε τόσα χρόνια, γιατι απ ότι φαίνεται δεν κάναμε καλή δουλειά. Όλοι μας. Όχι μόνο αυτός ο άνθρωπος. Αυτός ο άνθρωπος είναι διεκπεραιωτής . Αυτό το νέο που έρχεται αν θα είναι καλό ή κακό η ιστορία θα το δείξει.

  29. Λουλούδι μου γλυκό από που σε άφησε άνεργη? σαν κοπέλα μπορείς να βρεις δουλειά σε ένα σούπερ μάρκετ 2 Δεν φταίει αυτός που έγινε πρωθυπουργός όταν ο ίδιος ο λαός ψηφίζει τις ίδιες οικογένειες εδώ και 40 χρόνια Τρίτον Όλοι έχουν μπει στο Δημόσιο και ο μήνας έχει εννιά

    1. Δεν θα βρει δουλειά σαν κοπέλα, όλοι στην ηλικία της βρίσκουν όλοι δουλειά . Επειδή εσύ υποθέτω θεωρείς ότι ο έξυπνος λαός θα ψήφιζε Κασιδιάρη ή Λαγό αλλά έχω να σου πω ότι για το
      τωρινό σχέδιο του Μητσοτάκη βοήθησε πολύ αυτά που έκανε ο Τσίπρας και ο Τσίπρας δεν ανήκε στις 2 οικογένειες. Οι 19χρονοι στις εκλογές ψήφισαν Μητσοτάκη. Η δικαιολογία των 40 χρόνων κούρασε . Η Χρυσή Αυγή όταν ήταν στη Βουλή τι έκανε θες να μας πεις; Γιατί κουράσατε . Στην τελική οι χρυσαυγίτες γιατί δεν διαδηλωνετε αλλά από τον καναπέ σας σχολιάζετε ; Κουράσατε

    2. Εδώ και 40 χρόνια δε νομίζω να ψήφιζαν οι γονείς της κοπέλας γιατί είναι από Αλβανία. Espresso girl 2019

  30. Ουτε τέτοιες καταστάσεις αλλάζουν από σχόλια στο ίντερνετ.

  31. Στα τικ τοκ δεν αλλάζουν αυτές οι καταστάσεις. Αυτό να της πείτε

  32. Αυτή η κοπέλα ψήφισε και η ίδια. Πολλά 19χρονα ψήφισαν αυτόν τον άνθρωπο. Βρίσκω πλεον τους άπειρους σχολιασμούς κουραστικούς να βρίζουν και η κοπέλα ως φοιτήτρια έχει περισσότερη δύναμη μαζί με τους συμφοιτητές της από ότι άλλοι άνθρωποι. Το να βάζει ένα βιντεάκι μισοκλαμμένη και να λέει ουσιαστικά τίποτα δεν βοηθάει κάπου. Το άρθρο σας αναφέρετε σε εμάς που ψηφίσαμε ενώ ψήφισε και η ίδια. Αυτές οι καταστάσεις δεν αλλάζουν με σχόλια ούτε με βιντεάκια στο ίντερνετ. Μην ανησυχεί. Όταν θα τα ανοίξει θα είναι και αυτή και οι συμφοιτητές της οι πρώτοι που θα βρουν δουλειά. Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες είναι το βιντεάκι.

  33. Η επικεφαλίδα ότι φοιτητρια ξεφτυλίζει σε 45΄΄ τον πρωθυπουργό δεν νομίζω ότι ισχύει. Κανονικά έπρεπε να λέει φοιτήτρια αυτοξεφτιλίζεται σε 45΄΄.

  34. Κατ’ αρχάς κανείς δεν την εμποδίζει να πάρει πτυχίο στα 4 χρόνια. Τα Πανεπιστήμια λειτουργούν. Επίσης πολλές εταιρείες προσλαμβάνουν για πρακτική άτομα ακόμα και τώρα απλά με τηλεργασία. Τώρα αν αυτή η κοπέλα λέει ότι κάποιος έχει “θέσει” και όχι εκλέξει τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό, προφανώς είναι και αγράμματη και μάλον φοιτά σε κάποια από τις σχολές που μπαίνεις με βαθμό κάτω από τη βάση. Άρα δύσκολα θα την πάρει κάποια σοβαρή εταιρεία για πρακτική ακόμα και σε καλές εποχές και φυσικά δικαιολογημένα θα τελειώσει στα 6 και πλέον χρόνια. Άρα δεν φταίει “αυτός ο άνθρωπος”.

    1. Θα βρει σε λίγες μέρες εργασία. Τι εννοείς σοβαρή εταιρεία; Όλες σοβαρές είναι. Αυτή δουλειά θα βρει κατευθείαν όπως και όλοι οι συνομήλικοι της.

    2. Πολλά μπορείς να γράψεις, όταν είσαι άσχετος, αλλά και κομματόσκυλο νεοδημοκράτης. Δεν περίμενα και κάτι καλύτερο, από έναν ψοφοδεξιούλη μπούλη, ο οποίος δεν έχει ιδέα για τον τρόπο που υποτίθεται ότι κάνουμε τα μαθήματα μας στα πανεπιστήμια, στην εποχή του κορωνοϊού. Γι’ αυτό, λοιπόν, ανορθόγραφε εξυπνάκια – σφουγγαρίστρα του προδότη που παριστάνει τον πρωθυπουργό, τις γελοιότητες σου να τις εκφράσεις στα υπόγεια και στα καταγώγια της συμμορίας σου, και άσε εμάς που φοιτούμε σε κάποια σχολή να κάνουμε 5 και 6 χρόνια για να πάρουμε πτυχίο.

      Υ.Γ.: Αν είχες έστω και ένα γραμμάριο μυαλό, θα γνώριζες ότι σε πολλές σχολές η φοίτηση είναι 5 χρόνια, ενώ στις ιατρικές είναι 6 χρόνια. Απόλαυσε το σανό που σε ταϊζει ο Μητσοτάκης και ετοιμάσου, ως λοβοτομημένο πρόβατο, να κάνεις και το εμβόλιο σου.

      1. Εσύ που δεν είσαι κομματόσκυλο μπορείς να μου πεις τι κάνετε εσείς οι φοιτητές ; Μιξοκλαιτε στα τικ τοκ ; Βαρέθηκα την έπαρση που βγάζετε επειδή σπουδάζετε τόσα χρόνια σε Πανεπιστήμιο. Αυτό το βιντεάκι σας εμένα δεν μου λέει τίποτα. Και σε ξαναρωτάω τί κάνετε για αυτήν την κατάσταση; Βιντεάκια στο τικ τοκ; Κι εγώ ξέρω φοιτητές που δεν πάτησαν ποτέ στα πανεπιστήμια και πήραν πτυχία διαβάζοντας μόνοι τους εκτός από τα εργαστήρια τους. Δεν μου λέει ούτε εμένα κάτι αυτό το βιντεάκι.

        1. Να το δεκτω οτι το βιντεακι δεν σου ειπε και κατι γιαυτον που παριστανει τον πρωθυπουργο. Η φωτογραφια ομως της γυναικας του με το στριγκ επανω στο κοτερο του εφοπλιστη που εβγαλε ο Χιος, ουτε αυτο σου ειπε κατι? Επειδη εμενα μου ειπε πολλα. Ειδα τα αναρριθμητα κερατα του τραγου. Ειδα οτι ειναι ενας ανικανος αχρηστος και αξιολυπητος ανθρωπος.Ειδα εναν τυπο που δεν μπορει να κουμανταρει την γυναικα του αλλα παριστανει οτι κυβερνα μια ολοκληρη χωρα. Ειδα τον λογο που ενα ανθρωπακι σαν αυτο εχει συσσωρευσει τοσο μισος μεσα του και ξεσπαει επανω στον λαο με μετρα εξοντωσης.

      2. Υπάρχουν φοιτητές που δεν πατανε ποτε στη σχολή τους μόνο όπου είναι υποχρεωτικό όπως εργαστήρια. Η κοπέλα με καταγωγή από Αλβανία ήταν πέρυσι espresso girl

  35. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΣΟΥ , ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ , & ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!

  36. Ώπα, μη μας βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι… οι περισσότεροι δεν ψηφίσαμε καν… αφήστε τί βγάζει η Singular Logic…

  37. Όλα όσα λέει είναι λάθος, ξέρετε γιατί?
    Διότι αναφέρεται σε κάποιον άνθρωπο δείχνοντάς μας την φωτο του Μητσοτάκη.
    Εσείς βλέπετε κάποιον άνθρωπο στον Μητσοτάκη?Είναι άνθρωπος…?

  38. Πολύ διαβασμενη την κόβω και έξυπνη!!!
    Ξέρεις γιατί;
    Γιατί δεν λέει το επώνυμο του.😆
    Ακούσατε; Λέει συνέχεια αυτός εδώ ο άνθρωπος, δεν λέει ο Κυριάκος Μητ……….κης.
    Μη μας βρει και τίποτα άλλο🤕 ξαφνικό 😂
    ΥΓ. Εχει να κάνει ακόμα πολλά κακα, στην αρχή είναι.Φυλαχτειτε!

  39. Στέφανε υπάρχει ένα βιβλίο το οποίο το σύστημα το εξαφανίσει με τίτλο Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Αυτοί οι άνθρωποι που κυβέρνησαν όπως αυτός ο άνθρωπος που αναφέρει η κοπέλα έχουν διαπράξει εθνικά κακουργήματα, έχουν σκοτώσει και εκδιώξει λαμπρά μυαλά όπως και ο ηλίθιος εν μέρει λαός άλλωστε και έχουν κάνει την Ελλάδα ένα φτωχοποιημενο προτεκτοράτο. Είναι μιάσματα στα κοινά μας δείπνα που βγάζουμε με κόπο και δεν έχουν στηθεί στον τοίχο ούτε για ένα εθνικό κακούργημα. Δυστυχώς..

  40. Άντε μωρή πάνε πλύνε κανένα πιάτο παλιομπουρούχα.

    1. Έλα κερατουκλη πες ότι στην θέα της κοπέλας το τρέλανες το χειρογλυκανο…

      1. Σιγά το κρέας.Στο μπαράκι που πάω έχει καλύτερα κορίτσια και μάντεψε:καμία υποχρέωση δεν έχεις μετά την πράξη.Καθίστε εσείς σε σχέσεις να χαλάτε τα λεφτά και τις ζωές σας,κορόιδα.

        1. Ναι αλλα με το αναλογο αντιτιμο…Αντρακλα μου αν περιμενα να πληρωσω για να @@μησω αστο χεστο…

    2. Ο άντρας για να είναι ΆΝΤΡΑΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΊΧΝΕΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΝΑ ΤΟ ΛΈΕΙ…..
      ΧΛΕΧΛΕΣ ΜΠΟΡΕΊ…..

      .

  41. Καλα τα ειπες κοριτσαρε…αλλα δυστυχως αυτος εδω ο ανθρωπος θα ξαναβγει…γιατι δυστυχως δεν υπαρχει αντιπολιτευση στη χωρα.

  42. Και εσύ τη ψήφισες?όπου και να την έριξες την ψήφο σου δεν ήταν καλύτερα……

  43. ξεκόλλα μανδάμ από το “αυτός εδώ ο άνθρωπος” … μας κούρασες και τίποτα δεν καταλάβαμε, εκτός από την αναφορά στην κάρτα ανεργίας …
    Παρεμπιπτόντως, μία απορία : δικαιούνται οι φοιτητές να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, να έχουν κάρτα ανεργίας και να εισπράττουν το επίδομα του ανέργου ; Απ΄ό,τι γνωρίζω, οι φοιτητές δεν καταμετρώνται ως άνεργοι … Υπάρχουν φυσικά εργαζόμενα άτομα που φοιτούν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά δουλεύουν “μαύρα” χωρίς ασφαλιστικές επιβαρύνσεις …

    1. Αφού είσαι τραχανάς που να καταλάβεις τι ήθελε να πει η κοπέλα…Τράβα στους μπασταρδους του πρώτου φλεματος για σχόλια τρολακι της συγγρου

Comments are closed.