Μ. Μαυρικίου: Κατέρρευσε στον αέρα και έφυγε από το πλατό – “Αν σας πω ποιος με παρενόχλησε θα έχετε θέμα για ένα μήνα” – Άφωνοι οι παρουσιαστές

Κοινοποίηση:
mm

Συγκλονιστικές στιγμές στο πλατό του Breakfast@Star.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποχώρησαν άρον άρον από το πλατό του Breakfast@Star, μετά από μια πολύ δύσκολη εξομολόγηση, το πρωί της Δευτέρας…

Μιλώντας για την παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας τους, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε τα εξής: «Αν σου πω ονοματεπώνυμο δεν θα έχουμε άλλο θέμα συζήτησης για ένα μήνα. Δεν έχουμε καμία επαφή σήμερα. Τον βλέπω στις επίσημες πρεμιέρες όλων των παραστάσεων… Θα στο πω όταν κλείσουν οι κάμερες. Μακάρι να είχα τα στοιχεία να στο πω στον αέρα και να ξεκινούσε μια επανάσταση.

Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Ευχαριστώ πολύ τη γυναίκα μου που μου έχει σταθεί σε αυτό και δεν θέλω να συζητήσουμε άλλο γι’ αυτό. Ήμουν ένα παιδάκι που είχα έρθει από την Κύπρο, δεν είχα κανέναν, μόνο τους γονείς μου στο τηλέφωνο να με στηρίζουν. Κι όταν ξεκίνησα να μιλήσω μου έλεγαν όλοι μην πεις τίποτα γιατί δεν έχεις στοιχεία».

«Αν σας πω ποιος είναι θα πέσετε κάτω όλοι ξεροί», είπε με κλάματα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Η Ελένη Χατζίδου έσπευσε να τον αγκαλιάσει και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα εκείνος αποχώρησε τρέχοντας από το πλατό.

 

Η Ιλάειρα Ζήση έτρεξε πίσω του, ενώ όλοι οι συντελεστές της εκπομπής ήταν συγκλονισμένοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Κατέρρευσε και έπεσε πάνω σε πείρο Φ28, αν υποψιαστώ πως πόνεσε το τρελό αγόρι δεν θα το αντέξω, θα αυτοκτονήσω με λουκουμόσκονη.

  2. γιατί τον βρίζεται ότι δεν είναι άνδρας? αφού έχει γυναίκα σίγουρα άνδρας είναι…μην υποτιμάται τους ανθρώπους δεν είναι σωστό και δείχνει ζήλια….

  3. Μολόγα μωρή Κλαψίκια Κλαψικίου, μίλα μωρή βρώμα, πες τα όλα ρε βρωμόκωλε γυναικωτέ.

  4. ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟΥΛΙΑΡΙΚΟ ΘΗΛΥΚΟ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟΥ;ΟΥΣΤ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

  5. Ποιο γυναικωτός και γελοίος πεθαίνεις. Η Τεστοστερόνη του πρέπει να είναι 0, τα οιστρογόνα του δε…. “στο Θεο”.

  6. Καλε αχ αχ αχ! Ουστ βρωμολουγκρα… δεν σου κατσε το τεκνο και ενοχληθηκες! Ρε που ζουμε δεκα Καιαδες να χαμε που να ξεπλυθει τοση βρωμα? ! Καλα νουμερακια στα τηλεσκουπιδια!

  7. πεστο μαρή, τι φοβάσαι….το δε κλάμα κανει μπαμ ότι ήταν ψεύτικο .

  8. Μίλα μωρή π@ύστρα, ποιος στην έπεσε και δεν σου άρεσε, να τον κάνουμε νταντα.

  9. Τι ψευτικο άτομο και τι δε κάνει για δημοσιότητα!! Γελοία υποκείμενα στα τηλεσκουπιδια

Comments are closed.