Μύκονος: Χαμός στην Ψαρρού μπροστά στο Nammos! Η αστυνομία έβγαλε τις ξαπλώστρες [BINTEO]

Κοινοποίηση:
mykonos_xaplostres-1536x886

Στην απομάκρυνση εξοπλισμού καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται στις παραλίες της Μυκόνου προχώρησε η αστυνομία. Εδώ και δύο ημέρες έχει στηθεί επιχείρηση αποξήλωσης.

Ξαπλώστρες και ομπρέλες “εξαφανίστηκαν” από όλες τις πλαζ του νησιού με τους επαγγελματίες να εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι, καθώς όπως αναφέρουν, τέτοιου είδους κινήσεις αποτελούν πλήγμα τόσο στην προσέλκυση τουριστών ενόψει και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος όσο και στις επιχειρήσεις που θα χάσουν πολλά έσοδα και θα βάλουν στον πάγο το προσωπικό που είχαν προσλάβει για τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες.

Στην Ψαρρού, στον Ορνό και στον Πλατύ Γυαλό οι αμμουδιές είναι άδειες, στις αρχές του φετινού καλοκαιριού. Δείτε τα χαρακτηριστικά πλάνα…

Πηγή: mykonoslive.tv

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. βαζουν ως δικαιολογια τους εργαζομενους για να μην χασουν τα υπερκερδη τους…
    παρτε το χαμπαρι! φετος απλα θα περιορισουμε την ζημια οσο μπορουμε!
    ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΛΛΩΝ ΕΤΩΝ!

    1. Ποια κέρδη άλλων ετών ρε μπετόβλακα Νου-Δούλε. Δε μιλάω για τη Μύκονο μιλάω για τους απλούς επιχειρηματίες που εδώ και 10 χρόνια φυτοζωούν και πλέον είναι εντελώς διαλυμένοι. Αλλά μάλλον κάνας λαδοπόντικας σε καμιά υποεπιτροπή καμιάς υπογραμματείας κανενός υφυπουργίου θα είσαι και θα καβατζώνεις κάνα τεσσάρι χιλιάδες το μήνα για να μας κάνεις και μάθημα παλιοσκούπιδο.

Comments are closed.