Μύκονος: Μαφιόζικο χτύπημα στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου!

Κοινοποίηση:
1

Άγνωστοι τον ξυλοκόπησαν άγρια με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει ράμματα στο πρόσωπο – Θύμα μαφιόζικου χτυπήματος έπεσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μυκόνου, Μιλτιάδης Ατζαμόγλου.

Άγνωστοι του επιτέθηκαν περίπου στις τρεις τα ξημερώματα μπροστά από το μαγαζί του Παρθένη στην Αλευκάντρα και τον γρονθοκόπησαν άγρια στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και πρώην Αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου χρειάστηκε να κάνει πολλαπλά ράμματα μετά τα βάναυσα χτυπήματα που δέχθηκε σε πρόσωπο και κεφάλι.

Σύμφωνα με πηγή, οι δράστες φαίνεται να παρακολουθούσαν τις κινήσεις του θύματος, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση συγγενούς του ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε πέσει κι αυτός θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Μάλιστα συμπτωματικά οδηγούσε το αυτοκίνητο του πρώην αντιδημάρχου και νυν προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Το τελευταίο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από κρούσματα βίας που έχουν παρατηρηθεί στο νησί τα τελευταία δυο χρόνια και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά για ενίσχυση της αστυνόμευσης στο νησί, η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν έχει ανταποκριθεί.

Από τους 30 περίπου αστυνομικούς που υπηρετούν αυτή τη στιγμή στη Μύκονο, οι 15 είναι δόκιμοι, ενώ στο νησί αυτή τη στιγμή βρίσκονται πάνω από 180.000 τουρίστες.

Αρκετοί είναι αυτοί που λένε ότι η νύχτα έχει απλώσει τα πλοκάμια της πάνω από το νησί και πως περιστατικά σαν κι αυτό με τον άγριο ξυλοδαρμό του Μιλτιάδη Ατζαμόγλου είναι μόνο η κορυφή στο παγόβουνο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: