Μύκονος: Έγκυος ενεπλάκη σε τροχαίο και μεταφέρθηκε με πολεμικό αεροσκάφος στην Αθήνα (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Νέα εικόνα

Δύσκολες ώρες για μια έγκυο γυναίκα η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο στην Μύκονο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Στο κέντρο υγείας του νησιού όπου αρχικά εισήχθη, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε νοσοκομείο της Αθήνας, και έτσι στήθηκε αεροδιακομιδή με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας. Η συνδρομή της Αστυνομίας και συγκεκριμένα της Ομάδας Ζήτα Θεσσαλονίκης -μέλη της οποίας βρίσκονται με απόσπαση στο νησί- ήταν πολύτιμη προκειμένου η τραυματίας να μεταφερθεί γρήγορα και με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Μυκόνου.

Η βοήθεια που πρόσφερε η Αστυνομία στην αερομεταφορά της εγκύου αλλά και οι εκτεταμένοι έλεγχοι που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα σε περιπτώσεις αυθαιρεσιών δόμησης και παραβίασης ωραρίου ή ηχορύπανσης από κέντρα διασκέδασης, φανερώνουν τον επαγγελματισμό, την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα που ενεργούν πλέον οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Μυκόνου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ξένη τουρίστρια ήταν; Μόνο έτσι δικαιολογείται η μεταφορά με αεροσκάφος της Π.Α. Αν ήταν Ελληνίδα θα την άφηναν να ψοφήσει.

    1. ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    2. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΣΟΥΝ ΜΕ C-130

Comments are closed.