Μόσχα: 42χρονος επιχείρησε να κλέψει το ταριχευμένο σώμα του Λένιν

Κοινοποίηση:
lenin-

Ένας 42χρονος συνελήφθη στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, αφού προσπάθησε να κλέψει το ταριχευμένο σώμα του ιδρυτή της ΕΣΣΔ Βλαντίμιρ Λένιν από το Μαυσωλείο του!

Ο 42χρονος κάτοικος της Μόσχας συνελήφθη στην Κόκκινη Πλατεία αργά το βράδυ της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου, θέλοντας να κλέψει τον Βλαντίμιρ Λένιν από το Μαυσωλείο.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας που μίλησε στο Moskovsky Komsomolets, ο Μοσχοβίτης πλησίασε τις θύρες του Μαυσωλείου και προσπάθησε να τις ανοίξει, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς.

«Ο άνδρας συμπεριφέρθηκε περίεργα, είπε κάτι ‘άβολο’ και αργότερα παραδέχτηκε ότι ήθελε να κλέψει το σώμα του Λένιν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσος αστυνομικός.

Όταν ο συλληφθείς οδηγήθηκε στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα, φέρεται να είπε για άλλη μια φορά ότι ήθελε να κλέψει το σώμα του ιδρυτή της Σοβιετικής Ένωσης. Οι γιατροί κλήθηκαν να κάνουν ιατρικούς ελέγχους στον άνδρα, καθώς δεν θυμόταν γιατί ήθελε να κλέψει το σώμα του Λένιν.

Τελικά διαγνώστηκε με ψυχολογικά προβλήματα, ενώ θυμήθηκε ότι πριν το συμβάν καταναλώνε αλκοολούχα ποτά. Το REN TV είπε ότι μετά τη σύλληψη, ο Μοσχοβίτης στάλθηκε για υποχρεωτική ψυχιατρική θεραπεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: