Μόνο εδώ: Έξαλλη η Παπαχαραλάμπους με τον ισχυρισμό του Φιλιππίδη πως είχαν ερωτική σχέση που τη γνώριζε κι η γυναίκα του! Οι επόμενες κινήσεις της…

Κοινοποίηση:
ipiccy_image-2021-05-15T230458.821-730x450

Έξαλλη έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον ισχυρισμό του Πέτρου Φιλιππίδη ότι την περίοδο που ουσιαστικά εκείνη τον κατήγγειλε πως την παρενοχλούσε σεξουαλικά ακόμη και επάνω στη σκηνή, εκείνος διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της και μάλιστα τόσο σοβαρή, που τη γνώριζε κι η γυναίκα του!

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Θα ήταν πιο έντιμο και ειλικρινές να αποδεχθεί τις πράξεις του και να ζητήσει συγνώμη και όχι να ακούει τις προκλητικές συμβουλές του δικηγόρου του γιατί έτσι ούτε πρόκειται να γλυτώσει αλλά θα προκαλέσει πρόβλημα στην γυναίκα του και το παιδί του που θα είναι έξω όταν αυτός πάει φυλακή και δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν από την ροχαλα

  2. 😂😂🤣🤣!!! Είχε εμμονή λέει μαζί του η άλλη, 🤣🤣🤣!!! Αυτός και ο καθρέφτης διαζευγμένοι…

  3. Η άλλη λέει είχε εμμονή μαζί του,ε,βέβαια είναι και άντρας που εμπνέει τέτοια πάθη,χα,χα,χα,τι άλλο θα σκεφτεί να πει;Ο δικηγόρος του είναι ο Σοφός της Τσιμτσιλή; Αυτός τον συμβουλεύει να τα λέει αυτά;Θα γελάνε κι οι πέτρες στο δικαστήριο!

  4. Καλα, την γυναίκα του την εχει καταξεφτιλήσει κι αυτη είναι μαζι του ακόμα κι τον υποστηρίζει ??? Λίγη αξιοπρέπεια δεν έχει ???

  5. ναι και θυμηθηκε να τον εκδικηθει μετα απο εικοσι χρονια… Γιατι ;; αυτο δεν μας το πε.Θα της υποσχεθει γαμο .. γι αυτο.Εδω γελαει και το παρδαλο κατσικι..

  6. Σιγά μη πιστέψει ο δικαστής αυτή τη παπαριά που σκέφτηκε να πει για δικαιολογία.

  7. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ! ………….ΤΙ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ;

  8. ΟΕΡΩΤΙΛΟΣ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΜΕΝΗ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ
    ΧΡΟΝΆΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΟΡΊΖΕΤΑΙ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
    ΚΑΛΆ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΌΤΑΝ ΤΟΥ ΧΑΛΆΣΟΥΝ
    ΤΗΝ ΡΟΔΈΛΑ….

  9. το πραγματικο προσωπο ολων αυτων των νεοαριστερων απο ολο το φασμα της δηθεν ιδεολογιας τους..
    απο τους πιο λογιους μεχρι τα ακρα τους ειναι αυτο ακριβως το πραγμα…καταστροφεις της κοινωνιας χωρις ηθικους φραγμους..ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΟΣ σε απολυτη εφαρμοφη

  10. τι είναι διατεθειμένη να κάνει η σύζυγος για να σώζει τον ερωτύλο σύζυγο από την μπουζού;;; Μέχρι και την εθελόντρια κερατού μπορεί να παραστήσει!!!!!

  11. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ !!!!! ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ . ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ .

  12. μην μασατε ειναι ξεκαθαρο οτι μπλοφαρει για να σωσει το τομαρι του. Λεει οτι ειχε εξωσυζυγικη σχεση.Τι να πει για να καλυφθει;;οτι της την επεφτε να την κουτουπωσει ενω αυτη δεν ηθελε;Ο δικηγορος τον εβαλε να τα πει.

    1. Την πιθανότητα να του καθόταν γιατί ήθελε ρόλους δεν την σκέφτεσαι? Πολλές δέχονται κ το κάνουν.

      1. Μόνο που εδώ καμμία τέτοια πιθανότητα δεν παίζει…

  13. Αν είναι η αλήθεια κάπου στην μέση… Αν και χωρίς καπνό…
    Αλλά… ; Ο ίδιος μιλάει εξάλλου για εξωσυζυγική σχέση. Και για Παπαχαραλάμπους ήταν εξωσυζυγική;;; Χρόνια παντρεμένη και αυτή. Εκτός αν ήταν παλιότερη σχέση (Με Φιλιππίδ.)

  14. πεφτΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΥΡΙΑ….. ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ!!!

    ΛΑΤΡΙΣΣΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!….ΧΑΧΑΧΑ

    Υ.Γ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΒΑΡΑ?…… ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΦΥΣΙΚΑ.

    1. Επειδή δηλαδή η εν λόγω είναι λάτρισσα τών μεταναστών, αυτό σημαίνει ότι λέει πάντα ψέματα κι έχει πάντα άδικο;;; Μέ τή λογική σκέφτεσαι φίλε, ή μέ τήν εμπάθεια;; Αυτά τά δύο είναι ασυμβίβαστα, νά τό ξέρης.

  15. Αμετανοητος αλήτης!!! Δεν έχει αντιληφθεί τις πράξεις του και ούτε πρόκειται. Η αλαζονεία του δεν του το επιτρέπει. Τελείωσες φίλε πάρτο χαμπάρι!!!

Comments are closed.