Μόνο για αυτά είναι η κυβέρνηση των “αρίστων”! Βεβήλωσαν το ιστορικό Καλλιμάρμαρο με ημίγυμνα μοντέλα και υπαλλήλους της ΕΛΙΤ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
dior_4

Το βράδυ της Πέμπτης (17/6) πραγματοποιήθηκε η φαντασμαγορική επίδειξη μόδας του Dior στο Καλλιμάρμαρο, όπου παρουσιάστηκε η νέα συλλογή του οίκου υπό τον τίτλο «Cruise 2022». Μία ωδή στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, στα σχέδια της οποίας επικρατούν το λευκό και το μπλε.
Η μεγάλη βραδιά ξεκίνησε με τα μοντέλα να περπατούν στο τερέν του γηπέδου υπό τον ήχο ζωντανής μουσικής. Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 400, εκ των οποίων οι 200 είχαν καταφθάσει τις τελευταίες ημέρες από το εξωτερικό. Ανάμεσά τους ήταν και η ηθοποιός Άνια Τέιλορ Τζόι (Anya Taylor Joy), η οποία τον περασμένο χειμώνα έγινε γνωστή και στη χώρα μας, μέσα από τη δημοφιλή σειρά του Netflix «Το Γκαμπί της Βασίλισσας», αλλά και η Cara Delevingne (Κάρα Ντελεβίν). Οι δύο γυναίκες κατέφθασαν μαζί στο Καλλιμάρμαρο.
Η Anya Taylor Joy επέλεξε μία ημιδιάφανη δημιουργία του οίκου Dior, η οποία στο επάνω μέρος είχε μια κομψή λεπτομέρεια που θύμιζε κάπα. Είχε πιασμένα τα μαλλιά της, με πλεξούδα στεφάνι και ένα μικρό headpiece, ενώ φορούσε διακριτικά αξεσουάρ.

Από την άλλη, η Cara Delevingne εμφανίστηκε με ένα πλισέ φόρεμα σε μίντι μάκρος, κρόσια και έδενε στο λαιμό. Και οι δύο δημιουργίες είχαν αρχαιοελληνικές αναφορές.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: