Μόνη στην κορυφή η Νάπολι με «τεσσάρα»

Κοινοποίηση:
Κρεμονέζε - Νάπολι 1-4

Η Νάπολι ξεπέρασε το εμπόδιο της Κρεμονέζε, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη Serie A, νίκησε εκτός έδρας με 4-1 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι προηγήθηκε στο σκορ με το πέναλτι του Πολιτάνο (26′), οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ντέσερς (47′) και ο Τζιοβάνι Σιμεόνε έδωσε ξανά την πρωτοπορία στους «παρτενοπέι» με το γκολ του στο 78ο λεπτό, ενώ στις καθυστερήσεις ο Λοζάνο πρώτα και μετά ο Ολιβέρα διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Στο μεταξύ, σπουδαίο ματς έγινε στο «Φρίουλι με την Αταλάντα να προηγείται μέσα στην έδρα της Ουντινέζε με 2-0 και να παίρνει σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τελικό 2-2.

Νωρίτερα, με το εκπληκτικό γκολ του Ματία Ντέστρο στο 49ο λεπτό, με ανάποδο «ψαλίδι», η Εμπολι προηγήθηκε μέσα στο Τορίνο επί της τοπικής ομάδας, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τη μεγάλη νίκη.

Στο 90ο λεπτό η «γκρανάτα» κατάφερε με τον Λούκιτς να ισοφαρίσει και ν’ αποφύγει την ήττα. Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής στη Serie A και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: