Μυτιλήνη: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την επίθεση σκύλου στον 6χρονο

Κοινοποίηση:
pitbull

Εντοπίστηκε από την κάμερα ασφαλείας τράπεζας ο ιδιοκτήτης του σκύλου ράτσας πίτμπουλ που χθες στις 8 περίπου το βράδυ επιτέθηκε και δάγκωσε εξάχρονο αγόρι μέσα στην οδό Ερμού μπροστά στους τρομοκρατημένους από το γεγονός περαστικούς, τη μητέρα του εξάχρονου και τον οκτάχρονο αδελφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας stonisi.gr, πρόκειται για έναν 24χρονο νεαρό ο οποίος και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου προκειμένου να προσαχθεί στον Εισαγγελέα.

Το αμέριμνο εξάχρονο αγόρι δέχθηκε επίθεση από ένα σκυλί ράτσας πίτμπουλ που ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του που το κρατούσε κοντά του έχοντας τυλίξει το λουρί του στο χέρι του και που εκείνη τη ώρα έκανε ανάληψη χρημάτων. Χωρίς να προλάβει ο ιδιοκτήτης του να αντιδράσει, ακαριαία ο σκύλος στράφηκε προς το παιδί που εκείνη την ώρα περνούσε δίπλα του και το δάγκωσε στην κοιλιά, λίγο πάνω από τα γεννητικά του όργανα.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τον ιδιοκτήτη του να προσπαθεί να ανοίξει το στόμα του σκύλου που είχε «κλειδώσει» στην κοιλιά του παιδιού και τους περαστικούς, με πρώτη τη μητέρα, να παρακολουθούν ανήμποροι να αντιδράσουν ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα της Μυτιλήνης γεγονός.

Όταν το παιδί απελευθερώθηκε τελικά από τα δόντια του σκύλου, κατέφυγε με τη μητέρα του και τον αδελφό του σε γειτονικό βιβλιοπωλείο ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς τα τραύματα ήταν επιφανειακά.

Ας σημειωθεί όμως ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου πήρε το ζώο και εξαφανίστηκε προφανώς φοβούμενος ποινικές επιπτώσεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η μητέρα του παιδιού πήγε χθες το βράδυ στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σκυλια δολοφονους ταχουν ελευθερα αναμεσα μας……………η Αγγλια ταχει απαγορευσει αυτα τα σκυλια

Comments are closed.