Μυτιλήνη: Βρέθηκε στρατιωτικό όπλο σε σακούλα στη Χαραμίδα!

Κοινοποίηση:
111

Παραδόθηκε από την Ελληνική Αστυνομία στο Στρατό και αναζητείται ο…. κάτοχος

Ένα πολεμικό όπλο του Ελληνικού Στρατού τύπου G3 βρέθηκε σήμερα σε μια σακούλα στη Χαραμίδα από μια γυναίκα που περπατούσε στη περιοχή. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία στην οποία και παραδόθηκε το όπλο.

Στη συνέχεια, η Αστυνομία μιας και πρόκειται για πολεμικό όπλο που κατέχεται από το Ελληνικό Στρατό το παρέδωσε στην αρμόδια υπηρεσία του Στρατού.
Όπως αναφέρει το stonisi.gr, από τον σειριακό αριθμό του όπλου αυτό φαίνεται πως δεν ανήκει σε στρατιωτική μονάδα της Μυτιλήνης γεγονός που σημαίνει ότι «μπήκε» στο νησί από άλλη περιοχή.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπαθούν να απαντήσουν στο ποιος και στο γιατί έφερε στη Μυτιλήνη ένα τέτοιο πολεμικό όπλο το οποίο μάλιστα προέρχεται προφανώς από στρατιωτική υπηρεσία της άλλης Ελλάδας; Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ερώτημα του γιατί το όπλο στη Χαραμίδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μά είναι πολύ απλό καί πώς δέν τό κατάλαβε κανείς ακόμη : μέ τέτοιο όπλο θά σκοτώσουν κάποιους λαθρομετανάτες πού θά ‘ρχονται από απέναντι μέ βάρκα καί θά πούν “ορίστε , τό έκαναν οί Έλληνες”!!! Ό συγκεκριμένος τούρκος όμως κάτι φοβήθηκε ή κάτι πήγε στραβά τέλος πάντων καί πετάχτηκε τ’ όπλο εκεί…

  2. Να είμαστε έτοιμοι γιατί δεν μας τα λένε καθόλου καλά! Τουρκικό G3 σ’ ελληνικό νησί….

  3. Ρε παιδιά η γεμιστήρα είναι ελληνική; Γιατί οι ελληνικές έχουν κάθετες γραμμές…

  4. Τέτοιον χειροφυλακτηρα δεν έχουν τα ελληνικά όπλα τα τούρκικα έχουν…

Comments are closed.