Μυστηριώδης μονόλιθος εμφανίστηκε σε λόφο στην Ουαλία προκαλώντας θεωρίες

Κοινοποίηση:
monolith

Μια μυστηριώδης μεταλλική στήλη ύψους 10 ποδών (περίπου 3 μέτρα) εμφανίστηκε σε μια πλαγιά στην Ουαλία, προκαλώντας στους ντόπιους αμηχανία.

Ο ασημένιος μονόλιθος εντοπίστηκε από περιπατητές στο Hay Bluff κοντά στην πόλη Hay-on-Wye του Powys το Σαββατοκύριακο. Το συμβάν προκάλεσε διάφορες θεωρίες συνωμοσίας.

Κάποιοι στα social media άρχισαν να μιλούν για… εξωγήινους.

Ο Richard Haynes, ο οποίος εντόπισε το αντικείμενο ενώ έτρεχε, δήλωσε στην WalesOnline: «Πήγα προς το Hay Bluff, προς το σημείο όπου βρίσκεται το trig point και κοίταξα προς τα δεξιά μου. Σκέφτηκα ότι φαινόταν λίγο παράξενο και ότι μπορεί να ήταν ένα αντικείμενο επιστημονικής έρευνας που συλλέγει το νερό της βροχής. Αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι ήταν πολύ ψηλό και παράξενο για κάτι τέτοιο. Ήταν περίπου 10 πόδια ψηλό και σίγουρα από ανοξείδωτο ατσάλι. Ήταν κοίλο και φαντάζομαι αρκετά ελαφρύ. Αρκετά ελαφρύ για να το μεταφέρουν δύο άνθρωποι και να το φυτέψουν στο έδαφος».

Είπε ακόμη ότι φαινόταν σαν κάποιος να είχε σκάψει μια μεγάλη τρύπα στο έδαφος για να στηρίξει τη στήλη. Ο κ. Haynes πρόσθεσε ότι έκανε τακτικά τη διαδρομή αυτή και ότι ήταν η πρώτη φορά που είδε το αντικείμενο.

Ο μονόλιθος είναι παρόμοιος με εκείνον που βρέθηκε στην παραλία Compton στο Isle of Wight πριν από τέσσερα χρόνια, ο οποίος επίσης περιγράφηκε ως ύψους περίπου 10 ποδών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: