Μυστήριο με τον θάνατο 23χρονης εστεμμένης – Ήταν φιναλίστ στο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος»

Κοινοποίηση:
720_720512_9c696b1946-86b726fbabfd9571

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 23χρονης καλλονής Amber-Lee Friis από τη Νέα Ζηλανδία. Η 23χρονη είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό “Μις Υφήλιος” για την ανάδειξη της ομορφότερης γυναίκας του κόσμου, που είχε πραγματοποιηθεί στην Ταϊλάνδη. Η καλλονή από τη Νέα Ζηλανδία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στις 18 Μαΐου, με την αστυνομία να κάνει λόγο για “ξαφνικό θάνατο”. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αιτία θανάτου της, ωστόσο σύμφωνα με το People, η αστυνομία έχει αναθέσει σε ιατροδικαστή να πραγματοποιήσει νεκροψία-νεκροτομή. Διεθνή Μέσα, όπως η Daily Mail και οι Australian Times, κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Το πανέμορφο μοντέλο είχε παραδεχθεί στο παρελθόν είχε δεχθεί bullying για τα σκιστά μάτια της και το σκούρο δέρμα της, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκτονία. Μια μέρα πριν βρεθεί νεκρή είχε ανεβάσει στο Facebook μια φωτογραφία με την αδελφή της.

“Με τεράστια θλίψη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό θάνατο της όμορφης και ταλαντούχας Amber-lee Friis”, ανέφερε το πρακτορείο μοντέλων με το οποίο συνεργαζόταν.

“Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι με τα νέα αυτά. Η Amber κατάφερε να υψώσει την σημαία της πατρίδας μας στον διαγωνισμό. Πέρασε τόσα πολλά για να φτάσει έως εκεί. Η σκέψη μας είναι με την οικογένειά της αυτές τις δύσκολες στιγμές”, ανέφερε η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής των καλλιστείων της Νέα Ζηλανδίας.

720512_ab97f89555-a14d8dc658c451d2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: