Μυστήριο με την εξαφάνιση τουριστικού πράκτορα που υπεξαίρεσε 19.000 ευρώ – Παραμένει άφαντος

Κοινοποίηση:
Money that the German customs agency Zoll seized during an anti-money laundering operation is displayed before the agency's annual statistics news conference at the finance ministry in Berlin March 16, 2012.   REUTERS/Thomas Peter (GERMANY  - Tags: BUSINESS)

Αγνοείται τουριστικός πράκτορας από το Ηράκλειο Κρήτης. Ο πράκτορας φέρεται ότι υπεξαίρεσε 19.000 ευρώ από τον Σύλλογο Ρευματοπαθών Κρήτης οι οποίοι θα χρησιμοποιούσαν το συγκεκριμένο ποσό για εκδρομή στο Μεσολόγγι όπου θα έκαναν ιαματικά λουτρά για θεραπευτικούς λόγους.

Η οικογένεια δήλωσε την εξαφάνιση του την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη του. Η οικογένεια εκφράζει φόβους ακόμη και για την ζωή του, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του.

Την περασμένη Κυριακή, η πρόεδρος του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, Κατερίνα Κουτσογιάννη, είχε καταγγείλει ότι τα μέλη πήγαν κανονικά στα λιμάνια του Ηρακλείου και της Σούδας για να αναχωρήσουν προς Πειραιά, όμως διαπίστωσαν ότι δεν είχαν γίνει κρατήσεις και κατηγόρησαν τον τουριστικό πράκτορα ότι πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: