Μπράβο, Κούλη. Φράγκο κανένας απ’ τα λεφτά των πολιτών. Για να τα φάνε στα σαλέ της Ελβετίας; Τα καλά να λέγονται. Τέλος η κρατική επιδότηση στους χρεωκοπημένους κ’ μπαταξήδες

Κοινοποίηση:
1.indd

Ήταν μια σωστή απόφαση.

Όποιος είδε την διαδικτυακή εκπομπή της Κυριακής, θα διαπίστωσε ότι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ πρώτο βγήκε και είπε για το έκνομο θέμα της …επιδότησης χρεωκοπημένων και μπαταξήδων εκδοτών, ότι τα χρήματα του φορολογούμενου και δύσμοιρου, στριμωγμένου στα σχοινιά Έλληνα πολίτη, δεν είναι δυνατόν να σκορπιούνται με τόσο βάναυσο τρόπο για να χρηματοδούνται επιχειρήσεις ιδιωτών που χρωστάνε της Μιχαλούς. Δεν πληρώνουν εργαζόμενους, οφείλουν μισθούς ακόμα και ετών, γλείφονται να αρπάξουν την 200αρα μήπως μπορέσουν και πληρώσουν και κλείσουν τίποτα τρύπες και τους μείνουν για να κάνουν Χριστούγεννα σε τίποτα πανάκριβα σαλέ της Ελβετίας.

Η απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν μια σωστή απόφαση, ακόμα κι αν μέσα στην λίστα με την κρατική επιχορήγηση, βρισκόταν-μάλλον εκ παραδρομής και ζαλάδας τους- και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Από την πρώτη ώρα τονίσαμε ότι εάν ποτέ το ΜΑΚΕΛΕΙΟ πάρει έστω κι ένα πενηνταράκι , θα τα μοιράσει ονομαστικά σε πτωχούς ανθρώπους της ανάγκης. Και το εννούμε. Και τονίσαμε επίσης ότι ο Τύπος και τα ΜΜΕ, εάν επιθυμούν να βοηθηθούν από το Κράτος (για εμάς κακώς, εάν δεν αντέχουν ας κλείσουν), να ζητήσουν: Ατέλεια χάρτου, όπως παλιά, ειδική συμφωνία με το πρακτορείο Άργος για περικοπή εξόδων και καλύτερη διανομή με βοήθεια και ενίσχυση των σημείων πώλησης και επιδοτούμενες θέσεις εργασίας αλλά και πιο χαμηλή φορολόγηση και των ιδιωτών αλλά και των ιδιωτικών επιχειρήσεων ώστε να τα βγάλουν πέρα. Όπως γίνεται στο εξωτερικό.

Σωστό το βήμα, να μην πάρει φράγκο κανένας. Τα καλά πρέπει να λέγονται και να τονίζονται. Για το 2019. Ελπίζουμε να μην αρχίσουν τις ίδιες κουταμάρες το 2020 για να τ’αρπάξουν πάλι τα λαμόγια.

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης 

“Tο πλαίσιο που θεσπίστηκε με το άρθρο 51 του ν. 4609/2019 και οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις που το εξειδίκευσαν, οδήγησαν σε μη επιθυμητά αποτελέσματα. Για αυτό, το ισχύον πλαίσιο δεν θα εφαρμοστεί για το 2019 και θα αντικατασταθεί από νέο και θα οικοδομηθεί σε διαφορετική βάση.

…Tο ποσό που είχαμε εξασφαλίσει για φέτος θα διατεθεί σε κοινωνικούς σκοπούς, ενώ αντίστοιχο ποσό θα δεσμευθεί για το 2020 προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το νέο πρόγραμμα”.

Όχι , κύριε Πέτσα, να μην χρηματοδοτηθεί κανένα νέο πρόγραμμα. Κάντε αυτά που σας λέμε. Μην τους δίνετε λεφτά, θα τα φάνε. Δώστε τα σε ανθρώπους της ανάγκης που αδίκησαν οι μπολσεβίκοι. Δώστε τα σε ανέργους. Όχι στους χρεωκοπημένους και στα λαμόγια. Ελπίζουμε να αντιληφθείτε ότι είναι λάθος και εγκληματικό να δίνεις 200αρες για να μην σου κάνουν αντιπολίτευση. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Έτσι πρεπει να γίνεται. Χύμα χρήμα μόνο για ανάπτυξη. Το χύμα χρήμα ειναι μόνο για εξαγορά ψήφων. Να μήν πεινάσει κανένας, συμφωνούμε. Αλλα όχι χύμα. Ο φίλος Στέφανος τα είπε τέλεια.

Comments are closed.