Μπογδάνος για Θεοφάνεια: Όσοι δεν βγάλατε “κιχ” για το Πολυτεχνείο “ανησυχείτε” τώρα;;;

Κοινοποίηση:
μπογδανος

Την άποψή του για τον εορτασμό των Θεοφανίων και την συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με το κατά πόσο τηρήθηκαν τα μέτρα που είχαν αποφασιστεί εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

 

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ γράφει:

“Όσοι δεν είπατε κιχ για το Εφετείο, όσοι δεν βγάλατε άχνα για τις συναθροίσεις στις 17/11, όσοι αβαντάρετε συστηματικά πλατείες, καταλήψεις, ανυπακοές, βία, όσοι ανέχεστε τη στοχοποίηση όποιων ζητούν ίδιοι κανόνες να ισχύουν πάντα, παντού, για όλους, αλήθεια «ανησυχείτε» τώρα;”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. πραγματικά 10 φορές διάβασα τη δήλωση του για να βγάλω νόημα ή αυτός νομίζει ότι μιλάει με πακιστανούς ή εγώ έχω ξεχάσει το συντακτικό στο δημοτικό……ούτε νόημα δε θα μπορούσα να βγάλω που αναφέρεται αν δεν υπήρχαν σχόλια από κάτω αχαχα ….. είναι και βολεμένος στη Βουλή μετά από καρπαζοεισπρακτορας του γενετικού Σκάι τρομάρα του….. το παίζει ξαφνικά υπασπιστης της ορθοδοξίας και πατριώτης….

  2. Όπως στην Εκκλησία Α.Ε , έτσι και στην πολιτική, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν , αμολούν έναν σαχλαμάρα να δώσει παράσταση θεατρική για τα γίδια , ώστε να μην αδειάσει το μαντρί…. Δοξάστε τον , χειροκροτήστε τον , γίδια!

  3. Πιο μαλάκας πεθαίνεις. Πρόσεξε Μπογδάνο είσαι με το ένα πόδι στον τάφο.

  4. απο τους ελαχιστους δεξιους
    ολοφανερο τα χωνει σε τσιπρα που οποτε δει πιστο βελαζει

  5. Μπραβο !!!!!!
    Ο Τριαδικος Θεός που εμφανιστηκε την ωρα της βσπτισεως του Θεανθρβπου Ιησου Αναφωνόντας ^Τουτος ειναι ο Υιος μου ο Αγαπητος και το επισφράγησε η λευκη περιστερά καθισμένη στον ΙΗΣΟΥ ,ΝΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΕΙ ΑΙΩΝΙΑ !!!!
    ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ

Comments are closed.