Μπλάζι: “Πάντα με ζήλευε ο Τότι, μου ζήτησε να εγκαταλείψω την τηλεόραση”

Κοινοποίηση:
ilary_blasi

Ο Φραντσέσκο Τότι και η Ίλαρι Μπλάζι έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους τα τελευταία δύο χρόνια. Το μοντέλο αποκάλυψε την αλήθεια της για το χωρισμό με τον ιστορικό καπιτάνο της Ρόμα

Σε τηλεοπτικό πρόγραμμα, η Ίλαρι δήλωσε μεταξύ άλλων: “Πέρασα ενάμιση χρόνο παρατηρώντας και κατανοώντας τι είχε συμβεί. Έχω διαβάσει και ακούσει όλες τις διαφορετικές απόψεις”.

Συνέχισε λέγοντας πως ο πρώην σύζυγός της, σε μία προσπάθεια να σώσει το γάμο τους, της είχε ζητήσει να εγκαταλείψει τη δουλειά της και την τηλεόραση: “Ο Φραντσέσκο πάντα με ζήλευε, η ζήλια του δεν ήταν κάτι καινούργιο. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, αυτό το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και ειλικρινά δεν μου αρέσει να συγκρίνω αυτό το πράγμα με τις τραγωδίες που ακούμε αυτές τις μέρες. Δεν είμαστε πλέον σύζυγοι, αλλά θα είναι για πάντα ο πατέρας των παιδιών μου. Νομίζω ότι ήταν μπερδεμένος και φοβισμένος”.

Αναφορικά με το εάν θεωρεί πως ήταν άπιστος και άλλες φορές μέσα στο γάμο τους απάντησε: Άλλες προδοσίες; Μάλλον ναι, αλλά δεν έχω αποδείξεις. Στην καρδιά μου, τώρα λέω ναι”.

Τέλος τόνισε πως δε χρειάζεται να πείσει κανέναν για τη δική της αλήθεια, παρόλο που στο ντοκιμαντέρ “Unico”, αναφέρει τους λόγους διάλυσης του γάμου τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: