Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 71-69: Γλίτωσαν το δεύτερο μπρέικ οι Καταλανοί και ισοφάρισαν σε 1-1 τους τελικούς στην Ισπανία

Κοινοποίηση:
39f3f055-cory-higgins-shoots-barcelona-at-real-madrid-acb-finals-game-1

Η Μπαρτσελόνα έπαιξε με τη… φωτιά, αλλά δεν “κάηκε” στο δεύτερο τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος, αφού νίκησε με 71-69 τη Ρεάλ Μαδρίτης και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά στη Liga Endesa.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε δεύτερο συνεχόμενο κακό παιχνίδι στην έδρα της και χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ για να “λυγίσει” τους Μαδριλένους. Παρότι μάλιστα βρέθηκε με +7 στην τελευταία περίοδο, το ματς κρίθηκε στις δύο τελευταίες επιθέσεις.

Η Μπαρτσελόνα ευστόχησε σε δύο βολές με τον Χίγκινς (μετά από αμφισβητούμενο φάουλ), ενώ ο Κοζέρ αστόχησε σε τρίποντο νίκης για τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ρούντι Φερνάντεθ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, μετά το επιθετικό ριμπάουντ.

Οι Καταλανοί γλίτωσαν έτσι ένα… καταστροφικό 2-0 στα εντός έδρας παιχνίδια τους στο ξεκίνημα της σειράς των τελικών, ισοφάρισαν σε 1-1 και θα “παλέψουν” για το δικό τους break στη Μαδρίτης, ώστε να μείνουν “ζωντανοί” στη “μάχη” του τίτλου στην Ισπανία.

Τα δεκάλεπτα: 13-17, 32-32, 56-54, 71-69.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: