Μπαρτζώκας: «Κερδίσαμε μία πολύ δύσκολη ομάδα»

Κοινοποίηση:
Γιώργος Μπαρτζώκας

Για την κούραση που υπήρχε, την αξιόλογη Άλμπα παρά τη βαθμολογία της, αλλά και για τη βαθμολογία του Ολυμπιακού μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τονίζοντας πως η ομάδα είναι σε πολύ καλό σημείο.

«Για εμάς ήταν κρίσιμο παιχνίδι και έπρεπε να παίξουμε με μία από τις πιο δύσκολες ομάδες. Είναι μια ομάδα που είναι πρώτη στις ασίστ, τρέχουν στο transition με πέντε παίκτες όπως έκαναν μετά από δικό μας καλάθι. Θεωρώ ότι κερδίσαμε μία πάρα πολύ δύσκολη ομάδα.

Έπρεπε να κάνουμε προσπάθεια μετά το παιχνίδι της Τρίτης, γυρίσαμε ξημερώματα Τετάρτης και το ματς απαιτούσε ενέργεια αλλά τα καταφέραμε. Για όποιον έχει αμφιβολίες, η Άλμπα έχει 7 σερί ήττες και παίζει με τον τρόπο που είδαμε. Χρειάζεται τεράστια προσπάθεια πνευματικά και σωματικά, συγχαρητήρια σε αυτούς αλλά και στους παίκτες. Είμαστε σχεδόν στο 1/3 των παιχνιδιών της regular αλλά μέχρι τώρα είμαστε πολύ καλά».

Για τις διαφορές που έχασε ο Ολυμπιακός στις ήττες του: «Και στις τρεις ήττες μας χάσαμε διαφορές και δεν το διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε. Πρώτα από όλα παίζουν και οι αντίπαλοι. Για παράδειγμα η νίκη του Παναθηναϊκού δεν ήταν έκπληξη κόντρα στη Βίρτους. Είναι πολύ δύσκολη λίγκα και είναι αδύνατο για τους παίκτες να παίζουν στο ίδιο επίπεδο, για αυτό όλοι χάνουν. Ακόμα και ο πρώτος στη βαθμολογία θα κάνει αρκετές ήττες. Φυσικά χρειάζεται μία προετοιμασία αλλά πολλές φορές πνευματικά ή σωματικά λυγίζεις. Γινόμαστε σαν το ΝΒΑ με τη διαφορά ότι εδώ έχουμε περισσότερη πίεση.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: