Μπαλτάκος: «Πάρτε μέτρα γιατί θα τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα»

Κοινοποίηση:
Τάκης Μπαλτάκος

 

Η απόφαση των διαιτητών να πάνε σε αποχή και να μη σφυρίξουν το ερχόμενο σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα μετά τις σοβαρότατες απειλές προς τον Τάσο Παπαπέτρου μετά το Βόλος-Ολυμπιακός, φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ο Τάκης Μπαλτάκος ήρθε χθες σε επικοινωνία με το Μαξίμου. Στη συνομιλία του προέδρου της ΕΠΟ με τους ανθρώπους της κυβέρνησης, ζητήθηκε να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των διαιτητών (Ελλήνων και ξένων) και να δοθούν οι κατάλληλες εγγυήσεις για την ασφάλειά τους.

«Πάρτε μέτρα, αλλιώς το πρωτάθλημα θα τιναχτεί στον αέρα», ήταν μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες του Τάκη Μπαλτάκου, ο οποίος ξεκαθάρισε σε στελέχη της κυβέρνησης πως πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα.

Μάλιστα, σήμερα στις 11 έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση της ΕΠΟ με την ΚΕΔ, ενώ παρόντες θα είναι και κάποιοι διαιτητές που είναι στην Αθήνα και εν συνεχεία θα ανακοινωθούν και διάφορα μέτρα που θα παρθούν.

Φυσικά, θα πρέπει να αναφερθεί πως ήδη τρεις σύλλογοι του πρωταθλήματος έχουν πάρει θέση υπέρ της απόφασης των διαιτητών για αποχή, αφού οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης θέλησαν να δείξουν εμπράκτως τη στήριξή του

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: