Μπακαμπού: «Να ανταπεξέλθουμε όσο καλύτερα γίνεται»

Κοινοποίηση:
Σεντρίκ Μπακαμπού

Με την ψυχολογία στα ύψη που απορρέει από τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της ΑΕΚ, ρίχνεται ο Ολυμπιακός στην μάχη των πλέι – οφ αντιμετωπίζοντας τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» στάδιο.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού, που αποτελεί τον πρώτο φετινό σκόρερ και μεγάλο όπλο  των Πρωταθλητών Ελλάδας  παραχώρησε δηλώσεις στην Cosmote TV, όπου σχολίασε το πρόσφατο διπλό επί της ΑΕΚ αλλά και τα επερχόμενα playoffs, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι προσεκτική.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το κλίμα στην ομάδα μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Φυσικά η ψυχολογία μας είναι τοπ αυτή τη στιγμή, όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί το πιο δύσκολο κομμάτι αρχίζει τώρα. Ξέρουμε πως τα έχουμε πάει καλά το τελευταίο διάστημα αλλά μέσα στα playoffs πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι μια σκληρή διαδικασία και οφείλουμε να είμαστε συνεπείς».

Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ στην OPAP Arena:

«Υπήρχε πραγματικά πολύ μεγάλη πίεση σε οτιδήποτε αφορούσε αυτό το ματς. Για μένα προσωπικά, επειδή δεν είχα σκοράρει σε κάποιο ντέρμπι, όμως και για όλη την ομάδα γιατί ξέραμε πως αν κερδίζαμε εκεί θα μπορούσε να είναι καθοριστικό. Έτσι μου βγήκε αυτός ο πανηγυρισμός εκείνη τη στιγμή».

 

Για το αν στοχεύει να είναι πρώτος σκόρερ και στην ολοκλήρωση των playoffs:

«Ναι θα ήταν ωραίο, όμως δεν είναι αυτός ο στόχος μου. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα. Επίσης, τα γκολ που βάζω πάντα οφείλονται και στους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς τις ασίστ δε μπορώ να σκοράρω».

Για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού να κερδίσει το πρωτάθλημα:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσει κανείς με πιθανότητες και να κάνει κάποια πρόβλεψη. Νομίζω πως υπάρχουν τέσσερις ομάδες που διεκδικούν ισάξια τον τίτλο και όλα τα παιχνίδια θα είναι πολύ δυνατά, πολύ έντονα. Για αυτό βρισκόμαστε εδώ, για αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο, για να προσπαθούμε στα σκληρά παιχνίδια να ανταπεξέλθουμε όσο καλύτερα γίνεται».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: