Μπήκαμε σε τρία swinger club σε Αθήνα και Πειραιά και σας τα δείχνουμε όλα

Κοινοποίηση:
adyta-swingers-club-athens

Μπήκανε σε τρία swinger club: Βογγητά, αναστεναγμοί και εξάψεις. Γυναίκες και άντρες με μια καθαρή ανάγκη, τη σεξουαλική απόλαυση

Ο ερωτισμός, το φλερτ, το παιχνίδι με ανταλλαγή συντρόφων, τα σεξουαλικά όργια αλλά και η συναισθηματική κακοποίηση ξεπροβάλλουν σε ένα από τα πιο γνωστά swingers club της Αττικής.

Μπαίνοντας στο -ίσως- πιο γνωστό τέτοιου είδους club στον Πειραιά, αντικρίσαμε έναν χώρο με χαμηλό φωτισμό, δυνατή μουσική και ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια στο πατάρι αλλά και στις δυο πλευρές του μαγαζιού, που ικανοποιούν τις πιο kinky φαντασιώσεις, καθώς περιλαμβάνουν χειροπέδες, μαστίγια, σεξουαλικά βοηθήματα και την περιβόητη καρέκλα του γυναικολόγου.

Το παιχνίδι από κάτω, μεταφέρεται στο… πατάρι

Το παιχνίδι ξεκινάει από το ισόγειο όπου βρίσκεται το μπαρ. Ζευγάρια, singles, άτομα διαφόρων ηλικιών ξεκινούν να φλερτάρουν και να αποκαλύπτουν όλα τα σεξουαλικά τους φετίχ.

Όταν η θερμοκρασία ανέβει, οι πελάτες του αισθησιακού club ανεβαίνουν στο πατάρι και επιλέγουν το δωμάτιο στο οποίο θα κάνουν πραγματικότητα όσα φαντασιώνονται. Κάποιοι θέλουν να τους παίρνουν απλά μάτι, άλλοι να τους “παίρνουν” τις συντρόφους, ενώ οι πιο τολμηροί/ες μπερδεύονται μεταξύ τους. Ιδίως οι πιο “επιθετικές” γυναίκες που βγάζουν τα γούστα τους με άλλες γυναίκες, την ώρα που ο παρτενέρ βρίσκεται από πίσω τους.

Μπήκαμε σε τρία swinger club σε Αθήνα και Πειραιά και σας τα δείχνουμε όλα
Μπήκανε σε τρία swinger club σε Αθήνα και Πειραιά και σας τα δείχνουμε όλα

Κάπως έτσι οι αναστολές, εξαφανίζονται και το παιχνίδι αρχίζει με έναν σκοπό. Την σαρκική απόλαυση χωρίς αναστολές, αφού στην κοινότητα των swingers το «κέρατο» δεν υφίσταται σαν έννοια.

Βέβαια, πέρα από τα άτομα που αφήνονται στο ανεξέλεγκτο πάθος τους, υπάρχουν και οι γνωστοί «ματάκηδες», δηλαδή τα άτομα τα οποία δεν θα ερωτοτροπήσουν αλλά θα κάθονται να παρακολουθούν με προσήλωση τις σεξουαλικές επαφές των υπολοίπων.

Το πρωί καθηγήτρια, το βράδυ sexmaniac

Άτομα τα οποία ίσως δεν θα περιμέναμε, ίσως και της διπλανής πόρτας, φέρεται πως πρωταγωνιστούν στα sex parties της Αττικής. Μια από αυτές τις πρωταγωνίστριες, είναι μια 55χρονη καθηγήτρια φιλολογικών η οποία έχει αδυναμία στο παιχνίδι ανταλλαγής συντρόφων αλλά και στις γυναίκες. Το πρωί μπορεί να φροντίζει τα δύο της παιδιά και να παραδίδει μαθήματα ως καθηγήτρια σε σχολείο, τα βράδια της Παρασκευής και Σαββάτου, επισκέπτεται μαζί με τον σύζυγό της το club για να ζήσει τις φαντασιώσεις της χωρίς αναστολές και ταμπού.

Μπήκαμε σε τρία swinger club σε Αθήνα και Πειραιά και σας τα δείχνουμε όλα
Μπήκανε σε τρία swinger club σε Αθήνα και Πειραιά και σας τα δείχνουμε όλα

Μας είδε “άβγαλτους” και έκανε γυπing

Ωστόσο δεν ξεχνάει την αρχική της ιδιότητα και συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα και σε εμάς τους «νεοφερμένους» αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να ζήσουμε αυτή την ιδιαίτερη ερωτική εμπειρία μιας και από την πρώτη στιγμή της γυαλίσαμε το μάτι και το έδειχνε με κλεφτές ματιές έως “καρφώματα”!

“Πρέπει να είμαστε χαλαροί” μας είπε, «να κλείσουμε τη μύτη και να βουτήξουμε χωρίς κανένα δισταγμό» και συνεχίζει.

Αποκάλυψε ότι μαζί με τον σύζυγό της επισκέπτονται συχνά το συγκεκριμένο μαγαζί και έχουν συνευρεθεί με δεκάδες ζευγάρια αν και ισχυρίζονται ότι κάνουν προσεκτικές επιλογές.

Αποκαλυπτική η καθηγήτρια

Μάλιστα η καθηγήτρια, χωρίς δεύτερη σκέψη και συνεχίζοντας τον μονόλογο μας αποκάλυψε «δεν θα πάρουμε και ότι βρούμε, που ξέρω εγώ που τον έχει βάλει ο άλλος. Άντε να του την παίξω λίγο, να την βάλω και στο στήθος μου, αλλά όχι στο στόμα μου».

Οι μυστικοί κωδικοί και οι βιντεοκλήσεις

Η καθηγήτρια φαίνεται πως είναι χρόνια στο «κουρμπέτι» των swingers καθώς μας μίλησε για private πάρτι σε μέρη τα οποία δεν μπορείς να επισκεφτείς τόσο εύκολα. Πρόκειται για ιδιωτικούς χώρους σπιτιών που λειτουργούν μόνο για αυτό τον λόγο και με επιλεγμένα ζευγάρια που είναι έτοιμα να πάνε το swinging σε άλλο επίπεδο.

Περιλαμβάνουν ξεχωριστές «ερωτικές αποστολές»  όπως το safeplace στο οποίο δύο ζευγάρια ερωτοτροπούν χωρίς να ανταλλάσσουν συντρόφους αλλά μένοντας στο ίδιο δωμάτιο.

Μάλιστα η καθηγήτρια τόνισε ότι για να μπει κάποιος σε ένα τέτοιο πάρτι, θα πρέπει να κάνει μια βιντεοκλήση με τον διοργανωτή ώστε να αποδείξει… ότι είναι πραγματικά και ζευγάρι.

Η βία και ο εξαναγκασμός στα club των ζευγαριών

Και ενώ το φλερτ συνεχίζεται, η συναίνεση αρχίζει να εξαφανίζεται. Στο διπλανό μας τραπέζι την ώρα που μία γυναίκα κάνει στοματικό σε έναν άνδρα, ένα νεαρό ζευγάρι 20-23 ετών αρχίζει να τσακώνεται και να φανερώνει ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός, ασκούσε συναισθηματική βία στην σύντροφό του προκειμένου να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του. Μάλιστα σε κάποια φάση της είπε σε έντονο τόνο πως «θα κάθεσαι σε όποιον σου λέω, σε όποιο μαγαζί και αν μπαίνουμε»,

Στη συνέχεια την απείλησε λέγοντας ότι αν αρνηθεί να συνευρεθεί με όποιον εκείνος επιλέξει θα την χωρίσει.

Δυστυχώς, ουκ ολίγες κοπέλες γίνονται έρμαια στα χέρια των συντρόφων – νταβατζήδων τους, βάζοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους.

Οι ηλικιωμένοι και ο αγοραίος έρωτας

Πέρα από τα ζευγάρια, υπήρχαν και μοναχικοί ηλικιωμένοι με «γερά» πορτοφόλια οι οποίοι  πλήρωναν για τη σεξουαλική πράξη με αλλοδαπές και Ελληνίδες που είναι έτοιμες να εκπληρώσουν όλες τις ερωτικές τους επιθυμίες με το ανάλογο αντίτιμο. Στο club φυσικά, μπήκαν ως… ζευγάρι.

Κάπως έτσι κλείνει η πρώτη μας εξόρμηση στον Πειραιά.

Μπήκαμε σε τρία swinger club σε Αθήνα και Πειραιά και σας τα δείχνουμε όλα
Μπήκανε σε τρία swinger club σε Αθήνα και Πειραιά και σας τα δείχνουμε όλα

Δεύτερη εξόρμηση στο πιο παρακμιακό swinger club ever

Ένα από τα άλλοτε πιο γνωστά swinger club της Αθήνας έχει μετατραπεί σε ένα μαγαζί που μπορείς απλά να γελάσεις πίνοντας το φθηνό ποτό σου.

Αν είσαι νορμάλ, δεν πρόκειται να σου “σηκωθεί” ποτέ.

Μπαίνοντας στο υπόγειο χώρο του μπαρ, βλέπεις τραπέζια, καναπέδες και ένα στύλο που θυμίζουν σα να έχουν παγώσει στη δεκαετία του ’80.

Οι σερβιτόρες -μεγαλοκοπέλες- ντυμένες “γατούλες” έρχονται να εξυπηρετήσουν ενώ όλο το σκηνικό είναι σουρεάλ. Δίπλα μας, μια ηλικιωμένη υπέρβαρη κυρία με έναν αλλοδαπό, ένας γέρος με μια ηλικιωμένη ντυμένη σαν λατέρνα, ένα νεαρό υπέρβαρο ζευγάρι, που κάποια στιγμή μπήκε σε ένα από τα “δωμάτια” τρώγλες και γλέντησαν μόνοι τους.

Για μουσική δεν θα μιλήσουμε. Κλάμα. Κλάμα όμως, παραλίγο να έχουμε όταν ένας νεαρός πήγε να πάρει μάτι το ηλικιωμένο ζευγάρι. Έξαλλος ο ηλικιωμένος παρτενέρ, επιτέθηκε λεκτικά και παραλίγο με χέρια και πόδια στο νεαρό. Και όλα αυτά μπροστά μας, στις 3 τα ξημερώματα, σε ένα club που υποτίθεται ότι προάγει τον… ερωτισμό!

Άδεια και μέσα στη βρώμα τα υποτιθέμενα “δωμάτια”

Τα δωμάτια για σεξ ήταν άδεια και βρώμικα και όλα δείχνουν πως το συγκεκριμένο μαγαζί έχει μετατραπεί από swinger σε gayfriendly.

Πιο συγκεκριμένα τα άτομα που το επισκέφτηκαν ήταν ηλικιωμένοι, αλλοδαποί αλλά και πολλά τρανς άτομα.

Οι LGBTQ νεαροί εμφανίστηκαν με αποκαλυπτικές και εκκεντρικές εμφανίσεις και ήξεραν πως να κινηθούν στο χώρο κάτι το οποίο αποδείκνυε ότι το συγκεκριμένο μέρος έχει γίνει το στέκι τους.

Κάπως έτσι, τελείωσε η δεύτερη εξόρμηση.

Τρίτη και σίγουρα η καλύτερη από τις προηγούμενες εξορμήσεις

Τρίτη εξόρμηση, σε ένα λιγότερο γνωστό club, πάλι στην περιοχή του Πειραιά, αλλά τελείως διαφορετικό από τα άλλα δυο. Το συγκεκριμένο, το διαχειρίζεται ένα ζευγάρι που προέρχεται από τον χώρο των swinging…

Κόκκινο βραχιολάκι και είσαι έτοιμος για όλα

Το τρίτο swinger που επισκεφτήκαμε ήταν το τελευταίο αλλά και το καλύτερο για όσα ζευγάρια θέλουν να ζήσουν μία αξέχαστη βραδιά.

Η  ιδιοκτήτρια του κλαμπ μας ξενάγησε και μας είπε πως γίνεται το παιχνίδι μεταξύ των ζευγαριών, αφού μας “σκάναρε” και είδε ότι δεν έχουμε… απασχολήσει!

Ο χώρος κυριλέ, σαν κανονικό club, πολύ καλή μουσική και με ποιοτικό ήχο. Η διαφορά όμως και σε αυτό το club, είναι ότι πάνω αλλά και πίσω, έχει τα δωματιάκια, τα οποία για να τα επισκεφτείς, πρέπει να τηρήσεις ευλαβικά τα πρωτόκολλα. Όχι κινητό μαζί και όχι μόνος του ο άντρας. Πάντα να συνοδεύεται από την παρτενέρ.

Στο ισόγειο βρίσκονται τρεις διαφορετικοί χώροι. Οι δυο έχουν κουρτίνες ο τρίτος χωρίς καμία κάλυψη.

Για τους πιο extreme στο χωλ μεταξύ των δωματίων υπάρχει και μία κούνια για… κουνιστά παιχνίδια και δεσίματα. Kinky και ανεβαστικό θα έλεγα…

Στον πάνω όροφο υπάρχει ένα τεράστιο δωμάτιο με γυάλινη πόρτα το οποίο έχει ένα huge κρεβάτι για κραιπάλες. Το τι γινόταν την ημέρα που πήγαμε (Σάββατο) δεν περιγράφεται. Πάντως εμείς, δεν χωρέσαμε!

Δεν χτυπάς για να μπεις. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ανοίξεις την πόρτα, και να ορμήσεις κυριολεκτικά.

Η ιδιοκτήτρια του club, μας αποκάλυψε ότι κάθε μέρα γίνεται και ένα διαφορετικό πάρτι. Τις Παρασκευές οι πελάτες καλούνται να επιλέξουν ποιο βραχιολάκι θα φορέσουν για το υπόλοιπο της βραδιάς. Το κόκκινο δείχνει ότι είσαι έτοιμος να γνωριστείς αλλά και να κάνεις σεξ ενώ το μπλε αφορά αποκλειστικά τη γνωριμία.

Φυσικά, αν θες μετά να επισκεφτείς ένα από τα δωμάτια, δεν θα σε εμποδίσει κανείς, καθώς μην ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε swinger club.

“Ντύσου στα λευκά” ή “έλα μόνο με τα εσώρουχά σου”

Tο Σάββατο, τo μαγαζί γεμίζει ασφυκτικά, με ωραίο κόσμο, κυρίως νεαρό, γίνεται ένα “καθαρό” και ωραίο παιχνίδι, με ωραίες παρουσίες που είναι πιο απελευθερωμένες στο ερωτικό κομμάτι. Αν μας ρωτάνε αν είναι πραγματικά ζευγάρια στη ζωή, δεν μπορώ να σας το επιβεβαιώσω με ακρίβεια. Ζευγάρι στο club είναι σίγουρα. Άρα, δεν τίθεται θέμα πληρωμένων συνοδών όπως είχαμε δει στην πρώτη μας εξόρμηση.

Την Κυριακή, το συγκεκριμένο clubm έχει και ξεχωριστά πάρτι τα οποία μπορούν να έχουν σαν θέμα “Ντύσου στα λευκά” ή “έλα μόνο με τα εσώρουχά σου”

Το moto του μαγαζιού είναι “κάνε ότι θες με τη συναίνεσή σου” κάτι το οποίο φαίνεται να τηρείται και γι΄αυτό προσελκύει και τόσο κόσμο.

Γενικό συμπέρασμα για αυτού του είδους τα club

Κατ’ αρχήν, με διαφορά ψηφίζουμε το τρίτο club. Μπορείς να πας και να διασκεδάσεις πίνοντας απλά το ποτό σου και να είσαι κυριλέ. Κανείς δεν θα σε πειράξει και κανείς δεν θα σου πιάνει τον κ@λο αν δεν το θέλεις.

Η άποψή μας, ήταν ότι είχε και τα πιο “καθαρά” ποτά. Η είσοδος για το ζευγάρι είναι 25 ευρώ με δυο ποτά.

Στο πρώτο club, το πιο γνωστό, που έχει απασχολήσει τη κοινή γνώμη παλαιότερα, μας έπιασαν τον κ@λο από την είσοδο. Κατάλαβαν ότι είμαστε “ψάρακλες” και μας χρέωσαν 80 ευρώ είσοδο. Ενώ κανονικά είναι 40. Είναι συνηθισμένη τακτική των διαχειριστών της επιχείρησης, συνήθως σε τουρίστες. Προσπερνώντας αυτό το κομμάτι, διαπιστώσαμε πως πολλοί άντρες που ήταν στον χώρο, συνοδευόντουσαν από πληρωμένες κοπέλες. Αρνητικό για κάποιον που μπαίνει στον χώρο για να ζήσει κάτι ξεχωριστό.

Στη δεύτερη εξόρμηση, στην Αθήνα, είσοδος δεν υπήρχε, γι’ αυτό τα είδαμε όλα εκεί. Τα ποτά πολύ κακής ποιότητας έκαναν 5-6 ευρώ, αλλά ο χώρος δεν σε εμπνεύει όσο και αν το πιέσεις.

Στο ερώτημά σας αν εμείς π@δ#χτήκαμε ή φασωθήκαμε ζώντας τρια βράδια από τη ζωή μας εκεί μέσα

Όχι, δεν το κάναμε. Δεν μας έφτιαξε κάτι. Για να φτιαχτείς σε ένα τέτοιο μαγαζί, πρέπει να σου βγαίνει. Εμας, δεν μας βγήκε και δεν μας… μπήκε.

Γελάσαμε; Γελάσαμε και σε κάποιες φάσεις έντονα με αποτέλεσμα να γίνουμε ψιλοκάρτα.

Θα πηγαίναμε; Εννοείται πως ναι, αλλά μόνο στο τελευταίο club, που μπορείς να πιείς το ποτό σου με την παρέα σου και να φύγεις.

Εν κατακλείδι, τέτοιου είδους μαγαζιά είναι για συγκεκριμένο κοινό ή έστω για μια φορά. Δύσκολα θα σε φτιάξει να πηδάς δίπλα από ένα άλλο ζευγάρι. Δεν είναι και τόσο σικ, αλλά και άνετο.

Εμείς, να ξέρετε ότι σφίξαμε πολλές φορές τα δόντια μας, ιδίως στο δεύτερο μαγαζί. Τι άλλο να κάναμε πχια;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Αμπρτ! Ιμεις οι βλαχοι οπους λαχει στη στανη τ παναγου! Κι τρωμι κι τζαμπα αυγα αο τσι κοτουλις στ αχυρα!

  2. Ειναι ολοι τους αντιχριστοι και καταραμενοι ,προσευχομαι ο Θεος να τους στειλει στο αγυριστο !!

Leave a Response